kimi.kaka کاربر فوقفعال ارسالها 115 امتیاز 393 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه نرم افزار 2013/3/1 #91 پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ راضی بودن از خودم !
نگین حسینی کاربر فعال ارسالها 39 امتیاز 54 نام مرکز سمپاد فرزانگان تهران شهر تهران مدال المپیاد مرحله1المپیاد ریاضی سال 88و87 دانشگاه علم وصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2013/3/1 #92 پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ نماز :) ضحبت با خدا(به زبون خودم!) آغوش مامان گریه توتنهایی موسیقی وآهنگی که دوست دارم
پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ نماز :) ضحبت با خدا(به زبون خودم!) آغوش مامان گریه توتنهایی موسیقی وآهنگی که دوست دارم
Elena.MR کاربر فوقفعال ارسالها 128 امتیاز 606 نام مرکز سمپاد FARZANEGAN شهر YAZD مدال المپیاد :-" 2013/3/17 #93 پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ توی سکوت نشستن بعدم قانون زدن با یه ریتم آروم ...
aliabedini کاربر حرفهای ارسالها 377 امتیاز 743 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد2 شهر مشهد مدال المپیاد ریاضی کامپیوتر دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه برق 2013/3/17 #94 پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ هر چی میخوام رو به هر کی میخوام بگم بعد برم یه جای ساکت مث کوه یا بیابون داد بزنم خدااااااااااااااااااااااااااااا...
پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ هر چی میخوام رو به هر کی میخوام بگم بعد برم یه جای ساکت مث کوه یا بیابون داد بزنم خدااااااااااااااااااااااااااااا...
Pouria.K کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 588 امتیاز 4,694 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر Tehran-Mashhad سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2013/3/17 #95 پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ فقط آهنگ و موزیک ! میبرم تو یه دنیای دیگه ... نه گریه دوست دارم بکنم ، و نه هیچی ... (شاید چون پسرم) فقط یه آهنگ آرامش بخش باشه تو گوشم ، هیچی دیگه نمیخوام
پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ فقط آهنگ و موزیک ! میبرم تو یه دنیای دیگه ... نه گریه دوست دارم بکنم ، و نه هیچی ... (شاید چون پسرم) فقط یه آهنگ آرامش بخش باشه تو گوشم ، هیچی دیگه نمیخوام
saratahmasbi کاربر فوقفعال ارسالها 157 امتیاز 1,157 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر سارایوو(بوسنی و هرزگوین) رشته دانشگاه حقوق 2013/3/20 #96 پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ گریه کردن جک خوندن اهنگ گوش دادن بیرون رفتن
anneshirly_ba boshra ارسالها 364 امتیاز 1,577 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر برازجان-گناوه سال فارغ التحصیلی 95 2013/3/20 #97 پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ آهنگ گوش دادن کتاب شاعرای مورد علاقمو خوندن با لپ تاپم ور رفتن :)
پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ آهنگ گوش دادن کتاب شاعرای مورد علاقمو خوندن با لپ تاپم ور رفتن :)
mobina_h کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر سنندج 2013/3/20 #98 پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ راه رفتن زیر بارون با چشمای بسته... جوری که فقط صدای بارون بیاد!
پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ راه رفتن زیر بارون با چشمای بسته... جوری که فقط صدای بارون بیاد!
Daimon کاربر حرفهای ارسالها 323 امتیاز 863 نام مرکز سمپاد helli 4.تا چشه یکیم دراد اینومیذارم:x شهر اونجایی ک مردمش نمیخوابنو همیشه زندگی درجریانه مدال المپیاد شیمیو زیست بود.بد شد زیست...برای ادبی اسم نوشتم آخرم سر جل3 نرفتم...یهو دیدم قبول شدم!! دانشگاه فقط HarVard رشته دانشگاه شناختوساخت سس مایونز(داریم) 2013/3/29 #99 پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ خنده بارون کنار کسی که دوسش دارم راه برم(نه الآن...آینده) تنهایی آهنگای شاهین اتاقم درس خوندن حافظ جونم
پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ خنده بارون کنار کسی که دوسش دارم راه برم(نه الآن...آینده) تنهایی آهنگای شاهین اتاقم درس خوندن حافظ جونم
fateme.RMA کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,717 امتیاز 8,615 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1393 رشته دانشگاه پزشکی 2013/3/29 #100 پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ نوشتن بعضي آهنگاي خاص! و مهم تر از همه اينكه تنها باشم و عميقا به مسائلي كه آرامشمو به هم ميزنه فكر كنم!
پاسخ : چه چیزهایی باعث ارامشتون میشه؟ نوشتن بعضي آهنگاي خاص! و مهم تر از همه اينكه تنها باشم و عميقا به مسائلي كه آرامشمو به هم ميزنه فكر كنم!