Hmd
کاربر فعال
- شهر
- تهران
پاسخ : سمپاد=فقط 1 ها؟!؟!
فک نمی کنم قصد sajadrahimi خراب کردن مدرسه ای باشه اون فقط حقیقت رو گفت ی سریا دارن شورشو در میارن حرفای گنده تر از دهنشون می زنن ب نظرم ایشون حرف بجایی رو زد.اگه ما خودمونو ی کشور فرض کنیم ی سری اختلافاتی توی هر کشور هست ک باید حل شه.ایشون حرفای درست و بجای زد.نمی شه ساکت بود.خب درک کنید این مسله رو.اگه می شد مام انتقالی می گرفتیم میرفتیم 1 می تونستیم کلی پستای تو خالی و پر از ادعا بذاریم.مثله بعضیابه نقل از This is me :الان مشكلتون اينه كه نميخوايد متحد باشيد؟!
من تابستون خيلى عصبانى بودم..خيلى،پست هامم هست ميتونيد عمق فاجعه ى عصبانى بودنم رو درك كنيد،خب؟
ولى الان نكته اينجاست كه دوتا موضوع بود،يه مركز براى كلان شهر هاواقعا كم بود باتوج به مار،واين كه نبايد يهو اينقدر زياد ميشد.
مثلا براى تهران حداكثر سه تا مركز دخترانه و سه تاپسرانه معقوله.
اتفاقى كه افتاد اين بود كه خيلى زيادى زياد شد متاسفانه
اين نه دست من بود نه دست تو نه دست اونايى كه رفتن تو اين مدرسه ها.
ولى الان اتفاقى ك داره ميوفته خيلى وحشتناك تره،همين الان يه قدم، فقط يه قدم برو عقب،از دور به قضيه نگاه كن.
الان مقصر من و تو و همه اونايى كه ميان اينجا ميگن مدرسه من اِلِ و بِله.
اين رفتار ها واقعا از يه سمپادى انتظار نميره،من انتظار دارم وقتى ميام اينجا ببينم بجاى اين بحث ها يه سرى ادمِ ديگه هم سمپاد رو مثله خانوادشون ميبينن.
چرا اين كارو ميكنيم؟!
چرا به جاى متهم كردن همديگه تلاش نميكنيم از اين شرايط بهترين استفاده رو ببريم؟!
نميبينى انداختنمون به جون هم و هرغلطى ميخوان ميكنن؟!
نميبينى مدرسه تون دوتا مُهر داره؟!نميبيني كه پاى بخشنامه هايى كه ميره اداره مُهرى ميزنن كه روش نوشته"مركز ملى پرورش استعداد هاى درخشان"ولى روى تقديرنامه ها مهرى ميزنن كه نوشته" سازمان ملى پرورش استعدادهاى درخشان"..
بااين بحث ها به كجا ميرسيم؟!هان؟!سواله برام واقعا..
يه نفر بيشتر توى سمپاد يعنى يك ادم.يه ادم كه شايد به اندازه شما باهوش نباشه و لى خنگ هم نيست.اين يعنى اين كه ميتونيم يه كارى كنيم كه سمپاد رو دوست داشته باشه ،بزرگ كه شد بمونه پشت سمپاد.
احساس ادم ها ربطى به هوششون نداره،مين آدمايى كه اينطورى دارى دربارشون قضاوت ميكنى دارن تلاش ميكنند،شايد برااين كه دوست دارن مدرسه شون رو..چرا خراب ميكنى تمام دوست داشتناشونو؟!
اگه باهم باشيم ميشيم يه لشكر "سمپادى" .اگر جوى حاكم باشه كه هركس مياد تو سمپاد رو سمپادى كنيم يه لشكر خيلى بزرگ درست ميشه..يه جامعه كه كو هم تكونش نميده،ماداريم دقيقا كارى رو انجام ميديم كه اونا ميخوان...
خوهش ميكنم بزرگ شيد :)[مخاطبم شما نبوديد جناب چند تاقبليه !هركسى بود كه اين پس رو خوند.]