پاسخ : سمپاد=فقط 1 ها؟!؟!
به نقل از peg@h75 :
بر مبنای چی میگید که انسان های تک بعدی و خرخون تو مراکز تازه تاسیسن و دقیقا با استناد بر چ دلیل و مدرکی انقدر راحت بی احترامی میکنید
خیلی از مراکز امسال کارگاه و سمینار داشتن هر چند برخی هاش ولی بهتر خواهند شد واس سال اول بد نیس
کی میگه مراکز تازه تاسیس دیگه همه از دم داغونن اونایی که خواستن خودی نشون دادن و ادامه هم خواهند داد موفق باشند بقیه هم امیدوارم راه بیفتن دلیل نمیشه انقدر راحت تخریب شن
شما بزنید تو سر هم هیچی هیچی هیچی عوض نمیشه اون وقع که مشغول این کارا بودید له شد سمپاد بسه حاشیه ب فکر احیاش باشید
چ قدر مدال ب رخ هم میکشید اونا مال دانش اموزای سال قبل بوده از سوابق مدرسس تو گذشته زندگی نکنید الان چی دارید رو کنید رقابت کنید ارزشای سمپادی رو دوباره ارزش کنید (روی سن با بچه های مراکز تازه تاسیس )
نه .من کی گفتم که همشون. تو مدارس .تازه تاسیس هستن.تو مدرسه ما هم هستن .ولی درصدشون تو مدارس تازه تاسیس خیلی بیشترن
در آزمون ورودی.که بر اساس ترازه .دانش آموزایه قوی .به ترتیب تو مدارس حلی و فرز ۱ تا 6 جمع میشن.
شآید تو مدارس دیگه هم تک و توک قوی وجود داشته باشه.ولی نمیتونن با کل مدرسه رقابت کنن.
اون مدارس درسته که سمینار داشتن ولی ..همه چی سمینار نیست.
ودجه هم مهمه.امکانات هم باید باشه .دبیر خوب هم باید باشه.و مهمتر از همه .دانش آموزایه هم باید علاقه داشته باشن.(دقت کنین که نمیگم قوی باشن .میگم باید علاقه داشته باشن.
که طبیعتا مدارس تازه تاسیس حداقل 4_5شال وقت میخوان تا یه آنالیز کنن خودشون رو که تا اون موقع هممون رفتیم .
.
درضمن ما ها تا حالا مدالا مون رو به رخ کسی نکشیدیم.اگرهم کشیدیم .به رخه این انرژی و سلام .علامه طباطبایی ها کشیدیم.
با قسمت آخر حرفتم موافقم .و ما امسال هم نشون خواهیم داد که ماله سمپاد هستیم.و افتخارات برایه ماها هستن.
.
@ PEYMAN_HELLI
نزار من قضیه آزمون 15_2 رو بگم....
فقط بخاطره دوستام نمیگم.
.
کل دنیا میدونن که حلی ما از شما ها بهتره.
.... خودتم که دیدی المپیادیاتون میان مدرسه ما درس میخونن.
آره .از نتایجشون معلومه که ما بهتریم.
همون بهتر که از مدرسه ما اومدی بیرون وگرنه....
پس PLZ.DON'TSPEAK.