پاسخ : سمپاد=فقط 1 ها?!?!
به نقل از Babosiءه :
ما كه خودمون فك نكنم 1و2و... داشته باشيم! ولي يكي از آشناهامون كه فرزانگان تهران درس ميده ميگفت بر اساس رتبه تقسيم بندي كردن!

شماها كه ميگين طبق محل زندگي و ايناس منبع ـِتون كيه؟
بله بر طبق محل زندگی هست.
ولی خوب میشه انتقالی گرفت.
من مثلن یادمه 8 ساله پیش که وارد حلی شدم. من مصاحبه ی راهنماییمو تو حلی 2 کردم و بای دیفالت قرار بود حلی 2 ای بشم.
ولی اون موقع اطرافه حلی دو خیلی ناجور بود تریپ یه بیابون بود یادم نیست درست خیلی وقته پیش بود.
بعد مدرسه هم اساسی بزرگ ولی خب چون من راهه دسترسیم به اونجا خیلی سخت بود (مترو و اتوبوس از دمه سهروردی به اونجا نمی رفت)
انتقالی گرفتم به حلی 1. که تو حسن اباد بود یعنی من از مترو مفتح می رفتم به حسن اباد اگه درست یادم باشه و مترو هارو در این دو سالی که نبودم خط هاشو عوض نکرده باشن اون موقع می رفتم تا ایستگاه خمینی بعد عوض می کردم به سمت حسن اباد.
ولی در کل من خیلی راضی بودم که عوض کردم.
البته راهه اتوبوس هم داشت از خونه ما که تقریبا 10 مین تا تخت طاووس راه بود بعد از اونجا هم با اتوبوس هایی که اقوام بعدن می گفتن که خط از تجریش میره تا راه اهن میرفتم سره چهار راه ابو سعید بود فکر کنم (هر چی بود نزدیکه پارک شهر بود) پیاده می شدم و می رفتم مدرسه.
یه خوبی دیگه که حلی 1 برا من داشت این بود که به خونه مامان بزرگم نزدیک بود . من که عاشق کلاس هایه فوقه برنامه بودم می رفتم بعده مدرسه خونه مامان بزرگمو وای که کیفی می داد
حالا از این حرفا بگذریم تنها فرق حلی یکو دو اون زمان دانش اموز هاش بودم و قدمته مدرسه ما که اولین مدرسه ی سمپاد در دنیا بود (

)
ولی کلن فکر کنم بعده این که اقایه بریری رفتن از مدرسه و نصرت زاده شد مدیر (معلمه خوبی بود ولی مدیره خوبی اصلن نبود هرچند هنوزم فکر کنم مدیره) کلن گند خورد به مدرسه
هر چی بود گذشت الان خیلی برام سمپاد مهمه.
دوست دارم اگه یه روز برگشتم ایران اونقد توانایی داشته باشم که بتونم یه خدمته هر چند کوچیک به سازمان بکنم.