من توسکا روخوندم وباید بگم متاسفم برای خواننده هاش!
تفکرات نویسنده به شدت بچه گانه هست و رمان هاش خیلی غیرواقعی هستند ! البته طرفدار زیاد داره چون یه مشت بچه رمان هاشو میخونند
دختر و پسر های خیلی خوشگل و پولدار که مغرور و لجبازن و باهم کل کل میکنن و عاشق هم میشن ! من که باورم نمیشه این خانم روانشناس باشه ! اصلا مسائل اجتماعی جایی توی رمانش نداره مهتابی 22 هم نویسنده ی روان شناسه باید تفاوت کارهاشون رو ببینید! همش بچه بازیه یه مشت جفنگیات مینویسه که واقعا برای یه سمپادی زشته بخونه جالب برام اینه که یه عالمه طرفدار داره !
نویسنده به کسی مثل دنیا امین ،p*e*g*a*h،مهتاب 26 ، وژیلا میگن و خیلی نویسنده های دیگه که شناخته شده نیستند الان هر کسی رمان کل کلی بنویسه یه مشت بچه میان میخوننش من که وقت خودمو با ارزش تر از این میدونم که صرف چرندیات این خانم با نام رمان بکنم ! برید کتاب های مهسا زهیری رو بخونید کتاب عشق به توان6 رو هم بخونید کتاب مهسا محشره ولی عشق به توان 6 آرزو های چند تا بچه هست با این حال طرفدار های بیشتری داره چون کابران نودهشتیا بیشترشون بچه هستن
کتاب های هما هیچ هدفی نداره فانتزی های ذهن این خانومه :-&
الان یه رمان مینویسه به اسم روزای بارونی تمام شخصیت هاش بدبخت میشن همه هم زمان دچار مشکلات میشن نزدیک ده تا خانواده یا دارن طلاق میگیرن یا بچه دار نمیشن یکی رو هم کشت ! این همه بدبختی اون هم هم زمان!
میگفتن داستان جدالش قشنگه من که نخوندم چون میدونم کارهاش مزخرفه اما اینم میدونم ان داستان آخرش روز های بارونی گند زده به تمام نوشته های دیگش ! حتی ارزش برای رمان خودش قائل نشد پایان همشونو به گند کشیده جهت اطلاعتون گند زده به پایان جدال چند تا از دوستای من ناراحت بودن که شخصیت زن رمانو کشته ! باز بیاید بگید کارش از معدب پور بهتره (
هرچند معدب پور هم نویسنده ی خوبی نیست
* سه پست متوالي شما تركيب شد.