• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سکولاریسم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شقایق س.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سکولاریسم

به نقل از matin320 :
منظور امام نیس اصن.
موضوع دینه.
اه
خب والا نظره من اينه كه مردم به خاطر ايران جلو حمله وايسادن حرفم اين بون امامم به عنوان يه رهبر كمك كرد
شما اعصابتو بهم نريز

به نقل از matin320 :
به نظر شما اگه در ایران دین از سیاست جدا بود ، ایران می تونست جلوی حمله صدام رو بگیره؟

اگه به جای امام خمینی جناب خوئی رهبر ما می بودن بازم کسی واسه دفاع از مملکتش می جنگید.
مثالتون ایراد داره چون قضیه کلیِ! ;D

به نقل از آبجي مرضيه :
خب والا نظره من اينه كه مردم به خاطر ايران جلو حمله وايسادن حرفم اين بون امامم به عنوان يه رهبر كمك كرد
شما اعصابتو بهم نريز
خب این که کاری نداره.
شما می تونی از کسایی که (داوطلب) به جبهه ها رفتن بپرسی.
بپرس واسه ایران رفتن یا واسه اسلام؟

متین دین قدرت داره،خیلی زیاد،کسی منکرش نیست،برا همین وقتی حکومت دینی باشه قضیه حساس میشه،بخاطر همین قدرت زیاد،شمشیر دولبه ی بسیار تیز
سرکوب و ایجاد خفقان داخلی،قدرت خارجی

به نقل از White Lord August :
متین دین قدرت داره،خیلی زیاد،کسی منکرش نیست،برا همین وقتی حکومت دینی باشه قضیه حساس میشه،بخاطر همین قدرت زیاد،شمشیر دولبه ی بسیار تیز
سرکوب و ایجاد خفقان داخلی،قدرت خارجی
مث همون حکومت پاپ ها در دوران صلیبی؟

خیلی بحث مشکلیه.....
بنظر من اگه کل دنیا مد نظر باشه بستگی به دین داره و این که دین همون دین اصلی باشه و با احکام جدید تحریفش نکرده باشن....خب اگه دین به نفع مردم باشه چرا که نه....آخه دین بنظر شما چیه؟!

دین یه نوع تفکر و روش زندگیه که به کمال رسیدن انسان رو مهم ترین هدف میدونه.

مث این که لیبرال ها آزادی رو مهم ترین هدف خودشون می دونن.

ﭘﺎﺳﺦ : ﺳﮑﻮﻟﺎﺭﯾﺴﻢ

پست قبلی متین:
دقیقا همینطوره،در هر بخش تاریخ حکومت های دینی حواشی بسیار زیادی داشتن،اینکه یک حکومت تا اعتقادات مردم ریشه بدونه یک بستر عآالی و مستعد دیکتاتوری رو بوجود میاره

من فقط چند نظر اول رو خوندم اما...
اگه بخوایم به طور کلی در نظر بگیریم بعضی از انسان های نا آگاه،که متاسفانه قسمت بزرگی از جامعه ی ما رو تشکیل میدن،هنگام برخورد با هر نوع مشکلی به دین متوسل میشن.از گم شدن جورابشون گرفته(یکم اغراق داره اما منظور اینکه سر چیزای جزئی)تا مشکلات بزرگتر.اما به نظر من دین فقط یه وظیفه ی آرامش بخشی به شخصیت درونی انسانها رو داره.اما مسائل سیاسی مربوط به شخصیت بیرونی آدم هاس.و خب سو استفاده ی زیادی از اون تو جامعه ما میشه.افکار بعضی از همون آدم های نا آگاهکه گفتم مشغول میشه به همین.دیندار بودن و مومن بودن ملاک قرار داده میشه برای ریاست جمهوری.در صورتی که...
در هر صورت من کاملا با حکومت سکولار موافقم.

و باید اضافه کنم که آمیختگی دین و سیاست در صورتی خوبه که دین متعصبانه نباشه و مردم بدونن دین و خدا به حقیقت چیه...

به نقل از julia :
من فقط چند نظر اول رو خوندم اما...
اگه بخوایم به طور کلی در نظر بگیریم بعضی از انسان های نا آگاه،که متاسفانه قسمت بزرگی از جامعه ی ما رو تشکیل میدن،هنگام برخورد با هر نوع مشکلی به دین متوسل میشن.از گم شدن جورابشون گرفته(یکم اغراق داره اما منظور اینکه سر چیزای جزئی)تا مشکلات بزرگتر.اما به نظر من دین فقط یه وظیفه ی آرامش بخشی به شخصیت درونی انسانها رو داره.اما مسائل سیاسی مربوط به شخصیت بیرونی آدم هاس.و خب سو استفاده ی زیادی از اون تو جامعه ما میشه.افکار بعضی از همون آدم های نا آگاهکه گفتم مشغول میشه به همین.دیندار بودن و مومن بودن ملاک قرار داده میشه برای ریاست جمهوری.در صورتی که...
در هر صورت من کاملا با حکومت سکولار موافقم.

و باید اضافه کنم که آمیختگی دین و سیاست در صورتی خوبه که دین متعصبانه نباشه و مردم بدونن دین و خدا به حقیقت چیه...
کی میگه دین فقط واسه آرامشه؟
اگه این جوری بود چرا پیامبر اسلام (ص) تلاش برای تاسیس حکومت اسلامی رو در مدینه در اولویت امور قرار دادند؟

• لایک
امتیازات: folle
Back
بالا