• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد موفقیت در المپیاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع robo.poor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

فکر میکنید موفقیت در المپیاد فیزیک به کدام یک بیشتر بستگی دارد؟

• کتاب

رای‌ها: 1 0.9%
  • معلم

رای‌ها: 17 15.9%
  • خود فرد

رای‌ها: 84 78.5%
  • محیط

رای‌ها: 5 4.7%

• رای‌دهندگان
    107
پاسخ : موفقیت در المپیاد

محيط از همه مهم تره كه ميتونه معلم يا دوست اونو فراهم كنه!

به نقل از robo.poor :
من که شنیدم معلم!
با نظرت موافق نیستم بچه هست کودنه معلم میارن واسش جلسه ای صد تومن دویست تومن ... اما هیچی تو مغزش نمیره.
خود فرد به نظر من

واقعا معلم بیشترین تاثیرو داره حالا ادمای کودن که هیچی دو تا ادم که از نظر هوشی مساوین رو در نظر بگیرین اگه یه اشکال داشت باشین باید اینقدر با سوال کلنجار برین تا بفهمینش من خودم یک روز تموم سر یه صفحه بودم ولی اگه معلم بود از معلم میپرسیدم بدون اتلاف وقت...

به نقل از خوشال...! :
واقعا معلم بیشترین تاثیرو داره حالا ادمای کودن که هیچی دو تا ادم که از نظر هوشی مساوین رو در نظر بگیرین اگه یه اشکال داشت باشین باید اینقدر با سوال کلنجار برین تا بفهمینش من خودم یک روز تموم سر یه صفحه بودم ولی اگه معلم بود از معلم میپرسیدم بدون اتلاف وقت...
اما همون یه روز تموم خودش کلی موثره! وفتی یه نفر یه لقمه ی آماده رو میکنه تو دهنت چون حالت اجباری هم داره اصلا لذت نمیبری و شاید حتی به سوالات مشابه اش هم برخورد کنی نتونی حل کنی!
معلم میتونه اثرگذار باشه اما خود فرد بیشترین تاثیرو داره!!!

معلم
پی گیری معلم...نه اینکه صرفا دانش اموز رو اسکناس ببینه!! واسش مهم باشه که سطحو ببره بالا!

بعدشم هیچوقت از فک کردن نترسید. شاید 8ساعت رو یه سوال فک کنی ولی مهم اینه ایده سوال رو خودت دادی، همینطوریه که فک کردن یاد میگیریم! و سرازمون اگه یه سوال با یه ایده جدید ببینیم نمیگرخیم ;D (همشون حرفای معلمم بود :-")

نه منظور منم این نیست که معلم بجوه بزاره تو حلقم!!!خودم رو سوال فکر کنم یه ساعت اگه نشد از معلم بپرسم نه اینکه یه روز روی یه سوال باشم تازه اخرشم نفهمیدمش منتظرم اول مهر یه استاد پروازی بیارن که ازشون بپرسم!!!

اینجا میشه در مورد مرحله دو بحث کرد؟؟ :-w

به نقل از خوشال...! :
نه منظور منم این نیست که معلم بجوه بزاره تو حلقم!!!خودم رو سوال فکر کنم یه ساعت اگه نشد از معلم بپرسم نه اینکه یه روز روی یه سوال باشم تازه اخرشم نفهمیدمش منتظرم اول مهر یه استاد پروازی بیارن که ازشون بپرسم!!!
همش یه ساعت؟! خب این همون جویدنه دیگه! ;D
اما تاثیر اصلی تو موفقیتو خود فرد میذاره!
در مورد چی مرحله دو؟!

سوالا چطور بود؟؟سخت یا اسون؟تا چنتا جواب بده یه سال دومی خوبه؟

Back
بالا