- شروع کننده موضوع
robo.poor
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- دهدشت
من که شنیدم معلم!
با نظرت موافق نیستم بچه هست کودنه معلم میارن واسش جلسه ای صد تومن دویست تومن ... اما هیچی تو مغزش نمیره.به نقل از robo.poor :من که شنیدم معلم!
اما همون یه روز تموم خودش کلی موثره! وفتی یه نفر یه لقمه ی آماده رو میکنه تو دهنت چون حالت اجباری هم داره اصلا لذت نمیبری و شاید حتی به سوالات مشابه اش هم برخورد کنی نتونی حل کنی!به نقل از خوشال...! :واقعا معلم بیشترین تاثیرو داره حالا ادمای کودن که هیچی دو تا ادم که از نظر هوشی مساوین رو در نظر بگیرین اگه یه اشکال داشت باشین باید اینقدر با سوال کلنجار برین تا بفهمینش من خودم یک روز تموم سر یه صفحه بودم ولی اگه معلم بود از معلم میپرسیدم بدون اتلاف وقت...
همش یه ساعت؟! خب این همون جویدنه دیگه!به نقل از خوشال...! :نه منظور منم این نیست که معلم بجوه بزاره تو حلقم!!!خودم رو سوال فکر کنم یه ساعت اگه نشد از معلم بپرسم نه اینکه یه روز روی یه سوال باشم تازه اخرشم نفهمیدمش منتظرم اول مهر یه استاد پروازی بیارن که ازشون بپرسم!!!
بستگی به اطلاعات سال دومی داره! یه سال دومی ممکنه از یه سال سومی هم اطلاعاتش بیشتر باشه ممکنه هم از یه سال اولی هم حتی کمتر باشه!!!به نقل از خوشال...! :سوالا چطور بود؟؟سخت یا اسون؟تا چنتا جواب بده یه سال دومی خوبه؟
به نقل از ♥hastikhanoom♥ :حالا اگه بخوایم نتیجه گیری کنیم این طوری می شه:
1-تلاش فردی و برنامه ریزی دقیق
2-کلاس و مشاوره
من از امسال و اکنون می خوام المپیاد رو شرو کنم اما نمی دونم چه جوری؟از چه کتابی؟
و یه مسئله ی دیگه.
من می رم اول دبیرستان.الان که دارم کتاب ریاضی رو می خونم یه هفته سر اتحادا گیر کردم. دو روز اول گیج و منگ بودم کلن ولی بعدم افتادم روی غلتک و رسیدم به سوالات هولناکش. برام متوسط بود.
خیلی باید از نظر استعداد و حل و اینا قوی باشم؟
قبول ندارم المپ خوندن لزوما افت نمره داره مخصوصا برای فردی که زمان زیادی داره و برنامه ی فشرده ای نیاز داره و با روزی یکی دو ساعت هم کلی از هم دوره ایاش جلو میفتهبه نقل از four :اتحادها در برابر ریاضی ای که خواهی خواند خیلی ناچیزه!
و از نظر حل باید قوی باشی چون کم کم المپیاد داره میره به سمتی که سوال بجای داشتن ایده ی سخت حل سخت داره!
فک کنم از الان بخوای بخونی یکم زوده! ولی اگه قرار باشه واقعا برای المپیاد سرمایه گذاری کنی و وسط راه جا نزنی با یکی که مدال داشته یا مدرسین المپیاد حرف بزن!
من اگه جای تو بودم از الان کلاس فشرده میرفتم که تا بهمن کل ریاضی اول و دوم رو راه بیوفتم.کار سختی نی
بعد از بهمن هم رو ریاضیت کار کنی هم فیزیکو از ابتدا شرو کنی و تا اخر تابستون اول خودت بخونی و از مهر سال دوم معلم بگیری با معلم پیش بری
اگه اینجوری بری واقعا خیلی خوبه.من که همیشه حسرت میخورم چرا از سال اول المپیادو نمیشناختم و هی پشت گوش مینداختم
البته باید بگم بخوای اینجوری بخونی افت نمره خواهی داشت! دیگه باید تصمیم بگیری مدال میخوای یا معدل ممتاز:)