- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شاهرود
- دانشگاه
- صنعتي شاهرود
- رشته دانشگاه
- حسابداري _روان شناسي
پاسخ : دوچرخه سواري دخترا
اگه تعداد زیاد باشه خطرش برا دخترا کمتره
اگه تعداد زیاد باشه خطرش برا دخترا کمتره
به نقل از احـــــــمد :ما که تو یه شهرستان خیلی کوچیکیم و هیچ دختری جرات نمی کنه دوچرخه سوار شه.
متاسفانه فرهنگ اینجا داغونه ...
الان نام ببر اون یه سری چیزو من که فکر نمیکنم چیزی باشهبه نقل از alibasirat :بابا این دخترا به نظر من اگه آزادشون بزاری دیوونه میشن.کلا بشون بگی هر کاری نکنن فکر میکنن زندانشون کردی.مثلا همین دخترای دانشگاه نفت آبادان از ساعت 9شب نباید بیرون خوابگاه باشن تا دقیقا9صبح خوبگاهن حالا پسرا محدودیت ندارن کلا باید به زور از خوبگاه بندازیشون بیرون.من الان اول دبیرستان از چهارم دبستان دوچرخمو دزدیدن ودیگه دوچرخه سوار نشدم.هیچ اتفاق خاصی هم نیوفتاد.یه طوری تایپباشیک زدین دوچرخه سواری برا دخترا حالا انگار دوچرخه از زمان انسان های اولیه توسط انسان استفاده میشده.دخترا هم اگه ناراضین الکی ناراضین دخترا هم یه سری چیزا میتونن انجام بدن ما نمیتونیم
به نقل از Shakila Eslami :به قول یکی از معلمامون دوچرخه خوبه اما وقتی که دخترا سوار میشن از دست پسرا دور بمونن
دوچرخه سواری هیچ ایرادی نداره از نظر من منم هنوزم دوچرخه سواری میکنم اما تو اینجا یه محدودیت هایی داره مثلا واقعا برازنده نیست که یه دختر بخواد با دوچرخه بره تو خیابون پیستای دوچرخه هم واسه همینه تو پیست کسی کاری به کسی نداره وخیلی راحت میتونین از دوچرخه سواریتون لذت ببرید
این واقعا ربطی به حقوق دخترا نداره به فرهنگ جامعمون ربط داره فرهنگ جاممعهع ی ما با این اوضاعی که دار واقعا نمیتونه پاسخگوی خواسته های دخترا باشه...درسته منم دوس دارم مسیرای نزدیک و دور وبا دوچرخه برم اما اینجا بحث دوس داشتن نیس بحث حریمی هست که ما نمیتونیم با دوچرخه سواری تو هر مکانی این حریم وحفظ کنیم
واقعا تو اینجا بستگی به خود فرد نداره مثلا اگه یه بنده خدایی که تو خیابونا فقط دنبال دید زدن و خیلی کارای دیگس دختر بیچاره حتی اگه چادری هم باشه بایه سری مسائل و حرفا رو میشنوه حالا چه برسه به دوچرخه سواریبه نقل از F@|-|!mEh :ببین دوچرخه علاوه بر یه وسیله ورزش و تفریح , یه وسیله نقلیه هم هست و هر کسی حق استفاده از اونو داره , حالا چه دختر چه پسر و ربطی به جـنسیت نداره !
اینکه خیلیا میگن فرهنگ جامعه اٍل و بِله , همه چی به خود فرد بستگی داره که چجوری رفتار کنه ...
اون دختری که سوار دچرخه میشه و جلف بازی یا هر چیز دیگه ای که اسمش هست در میاره نمیشه توقع داشت اتفاق خاصی نیوفته ...
ولی وقتی درست رفتار کنی , مشکلی پیش نمیاد و هیچ ایرادی نداره که چه ورزشی و تفریحی و چه به عنوان وسیله نقلیه ازش استفاده کرد...
به نقل از Shakila Eslami :واقعا تو اینجا بستگی به خود فرد نداره مثلا اگه یه بنده خدایی که تو خیابونا فقط دنبال دید زدن و خیلی کارای دیگس دختر بیچاره حتی اگه چادری هم باشه بایه سری مسائل و حرفا رو میشنوه حالا چه برسه به دوچرخه سواری
دوچرخه سواری طوریه که هرکسی هم سوار دوچرخه بشه باعث میشه توجه خیلیا به خیلی مسائل جلب بشه خب دختری که دوچرخه سواری میکنه نمیخواد که توجه کسی رو جلب کنه توجه ها ناخداگاه جلب یه سری چیزا میشن.....فرهنگ جامعه رو هم خودمون میسازیم توهین نشه اما متاسفانه خیلی از ایرانی ها جنبه خیلی چیزا رو ندارن و تو این جا مسائلی هس که واقعا نمیتونم براتون بازش کنم وگرنه گفتنش و قانع کردن شما اسونه منم یه دخترم و دوس ندارم ازم این چیزا گرفته بشه اما واقعیت اینه
به نقل از F@|-|!mEh :ببین حرفت درسته , نمیگم غلطه , ولی خب دو تا تیکه هم بشنوه چی میشه مگه؟؟؟ محل نذاره رد شه ...
نمیشه واسه دو تاتیکه آدم تا آخر عمر خودشو از خیلی چیزا محروم کنه که ...
آخه آدمای مشکل دار هر کاری کنی مریض بودن و بی فرهنگیشونو نشون میدن دوچرخه سواری نکنی یه بهانه دیگه پیدا می کنن بنابراین اصلا در حدی نیستن و ارزش اینو ندارن که چیزی که دوس داری بخاطرشون انجام ندی . بعدشم مگه چیکار میتونن انجام بدن ؟ نهایتا تیکه میندازن اگه توی محل معمولی و عمومی باشی که میتونی اهمیت ندیبه نقل از Shakila Eslami :واقعا تو اینجا بستگی به خود فرد نداره مثلا اگه یه بنده خدایی که تو خیابونا فقط دنبال دید زدن و خیلی کارای دیگس دختر بیچاره حتی اگه چادری هم باشه بایه سری مسائل و حرفا رو میشنوه حالا چه برسه به دوچرخه سواری
دوچرخه سواری طوریه که هرکسی هم سوار دوچرخه بشه باعث میشه توجه خیلیا به خیلی مسائل جلب بشه خب دختری که دوچرخه سواری میکنه نمیخواد که توجه کسی رو جلب کنه توجه ها ناخداگاه جلب یه سری چیزا میشن.....فرهنگ جامعه رو هم خودمون میسازیم توهین نشه اما متاسفانه خیلی از ایرانی ها جنبه خیلی چیزا رو ندارن و تو این جا مسائلی هس که واقعا نمیتونم براتون بازش کنم وگرنه گفتنش و قانع کردن شما اسونه منم یه دخترم و دوس ندارم ازم این چیزا گرفته بشه اما واقعیت اینه
به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :کار به دو تا تیکه نیست
خودم دیدم چندتا پسر اینقدر یه دختر که داشت با اسکیت میرفتو تو پارک ملت اذیت کردن
البته یه چیزی هست به نام عقده
اینکه بخوای جواب یه پسری که بهت تیکه انداخته رو بدی مطمئن باش اون پسر بیشتر تحریک میشه تادنبالت بیاد بعدش واسه چی باید دوچرخه سوار شیم که تا یه نفر بهمون تیکه انداخت به یه بزرگتر بم که جوابشو بده؟ به نظرت این کار درستیه.؟ همین الانشم تو خیلی جاها میبینیم که اصلا کاری ندارند دختر بد حجاب باشه یا حجاب کاملو داشته باشه به هر حال کسی که کرم داشته باشه به این چیزا توجه نمیکنه کار خودشو میکنه و مطمئنا مانمیتونیم که تو هر شرایط زمانی و مکانی از کسی بخوایم که مراقبمون باشه!به نقل از F@|-|!mEh :آره خب , ولی واسه اینا هم راه هست ...
مسلما واسه اونی که پوشش یا اخلاقش درست باشه خیلی کمتر همچین مسائلی پیش میاد...
حالا بر فرض که پیش اومد , میتونه جوری جوابشو بده که طرف دیگه ول کنه بره , یا به یکی از آدم های بزرگ تر اونجا بگه یه چیزی بهش بگن و از این جوری چیزا !
واسه هر چیزی یه راه هست ...
به نقل از F@|-|!mEh :آره خب , ولی واسه اینا هم راه هست ...
مسلما واسه اونی که پوشش یا اخلاقش درست باشه خیلی کمتر همچین مسائلی پیش میاد...
حالا بر فرض که پیش اومد , میتونه جوری جوابشو بده که طرف دیگه ول کنه بره , یا به یکی از آدم های بزرگ تر اونجا بگه یه چیزی بهش بگن و از این جوری چیزا !
واسه هر چیزی یه راه هست ...
به نقل از Shakila Eslami :اینکه بخوای جواب یه پسری که بهت تیکه انداخته رو بدی مطمئن باش اون پسر بیشتر تحریک میشه تادنبالت بیاد بعدش واسه چی باید دوچرخه سوار شیم که تا یه نفر بهمون تیکه انداخت به یه بزرگتر بم که جوابشو بده؟ به نظرت این کار درستیه.؟ همین الانشم تو خیلی جاها میبینیم که اصلا کاری ندارند دختر بد حجاب باشه یا حجاب کاملو داشته باشه به هر حال کسی که کرم داشته باشه به این چیزا توجه نمیکنه کار خودشو میکنه و مطمئنا مانمیتونیم که تو هر شرایط زمانی و مکانی از کسی بخوایم که مراقبمون باشه!