- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شاهرود
- دانشگاه
- صنعتي شاهرود
- رشته دانشگاه
- حسابداري _روان شناسي
پاسخ : دوچرخه سواري دخترا
اگه تعداد زیاد باشه خطرش برا دخترا کمتره
اگه تعداد زیاد باشه خطرش برا دخترا کمتره
به نقل از احـــــــمد :ما که تو یه شهرستان خیلی کوچیکیم و هیچ دختری جرات نمی کنه دوچرخه سوار شه.
متاسفانه فرهنگ اینجا داغونه ...![]()

(خب اخه نسبتا دوره از خونمون)

الان نام ببر اون یه سری چیزو من که فکر نمیکنم چیزی باشهبه نقل از alibasirat :بابا این دخترا به نظر من اگه آزادشون بزاری دیوونه میشن.کلا بشون بگی هر کاری نکنن فکر میکنن زندانشون کردی.مثلا همین دخترای دانشگاه نفت آبادان از ساعت 9شب نباید بیرون خوابگاه باشن تا دقیقا9صبح خوبگاهن حالا پسرا محدودیت ندارن کلا باید به زور از خوبگاه بندازیشون بیرون.من الان اول دبیرستان از چهارم دبستان دوچرخمو دزدیدن ودیگه دوچرخه سوار نشدم.هیچ اتفاق خاصی هم نیوفتاد.یه طوری تایپباشیک زدین دوچرخه سواری برا دخترا حالا انگار دوچرخه از زمان انسان های اولیه توسط انسان استفاده میشده.دخترا هم اگه ناراضین الکی ناراضین دخترا هم یه سری چیزا میتونن انجام بدن ما نمیتونیم

به نظر من که ربطی به آزادی و اینجور چیزا نداره 

به نقل از Shakila Eslami :به قول یکی از معلمامون دوچرخه خوبه اما وقتی که دخترا سوار میشن از دست پسرا دور بمونن
دوچرخه سواری هیچ ایرادی نداره از نظر من منم هنوزم دوچرخه سواری میکنم اما تو اینجا یه محدودیت هایی داره مثلا واقعا برازنده نیست که یه دختر بخواد با دوچرخه بره تو خیابون پیستای دوچرخه هم واسه همینه تو پیست کسی کاری به کسی نداره وخیلی راحت میتونین از دوچرخه سواریتون لذت ببرید
این واقعا ربطی به حقوق دخترا نداره به فرهنگ جامعمون ربط داره فرهنگ جاممعهع ی ما با این اوضاعی که دار واقعا نمیتونه پاسخگوی خواسته های دخترا باشه...درسته منم دوس دارم مسیرای نزدیک و دور وبا دوچرخه برم اما اینجا بحث دوس داشتن نیس بحث حریمی هست که ما نمیتونیم با دوچرخه سواری تو هر مکانی این حریم وحفظ کنیم
+ در واقع خیلی به دوچرخه سواری ربطی نداره و دوچرخه سواری دخترها به نظرم مشکلی نداره
همونطور که با چاقو هم میشه سر برید هم کره !! هر وسیله ای بستگی به نوعِ استفادش داره دیگه!! چمیدونم اگه برا خودنمایی بکنه خب اشکال داره ولی برا ورزش نه!! همه چی به خودمون بستگی داره...نه به اون وسیله!