دوچرخه سواري دخترا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شاكسول
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون راجع به دوچرخه سواري دخترا چيه؟

• بله موافقم!

رای‌ها: 385 67.1%
  • خوبه ولي بستگي به فرهنگ جامعه داره!

رای‌ها: 126 22.0%
  • موافق نيستم!

رای‌ها: 26 4.5%
  • با توجه به فرهنگ جامعه موافق نيستم!

رای‌ها: 37 6.4%

• رای‌دهندگان
    574
  • Poll closed .
آخرین ویرایش:
گفته اگه در معرض دید مردان قرار نگیرد ب نظرتون مسخره نیست ی سری چیزارو اگه ازهمون اول راحت گرفته میشد با این چیزا طبیعی تر رفتار میشد درضمن کپی نکنید الکی

به نظر من بحث خنده داريه و ادامه دادنش خنده دار تر الان همه هي ميگيد خوبه اكيه و تيكه ميندازن جامعه خرابه و فلان خب همه وقتي هم نظريد بحث كردن كلا جايز نيست...
خيلي بديهيه كه چنين كاري از هيچ نظري مشكلي نداره
خيليم بديهيه كه جامعه ي داغوني داريم و ته بي فرهنگي ام
من درك نميكنم
سمپادي ها باهوش ترين و توانا ترين افراد جامعه اند سعي كنيد بسازيد كشور رو جاي غر زدن چون جز شما كاري از كسي بر نمياد.... (شما شماي نوعي بود كه به خودمم بر ميگشت)

من خودم عاشق دوچرخه سواریم اما میترسم چون یکی از دوستام دوچرخه سواری میکرده دوتاپسر به طرفش سنگ پرتاب میکنن دماغش میشکنه:|:O تازه باید کلیم تیکه بشنویم آهای بعضیا مگه .. دارید ماهم حق داریم دوچرخه سواری کنیم :-<
من غر نمیزنم فقط دردودل میکنم:@

• لایک
امتیازات: z.a97
میتونی خیلی ساده بگی پرده بکارت :|
در ضمن فکر نکنم تاثیری داشته باشه.منظورمون از دوچرخه سواری یه چیز سبکه که تو یه جای صاف انجام میشه. دوچرخه سواری که صرفا تور دو فرانس نیستش :|
نمیتونی ساده ی حرف ایشون رو شرح ندی؟

خیلی هم خوبه ک دخترا دوچرخه سواری کنن
فقط خواهشا،خواهشا لباسایی بپوشن ک هدف ب سمت اندام نمایی تمایل پیدا نکنه

پ.ن. چیکار میشه کرد سایت مثل قبل فعال شه!! کافیه واسه درک این مثل قبل یه نگاهی به تعداد ارای نظر سنجی این پست بندازید!!
574 رای!!

خیلی هم خوبه ک دخترا دوچرخه سواری کنن
فقط خواهشا،خواهشا لباسایی بپوشن ک هدف ب سمت اندام نمایی تمایل پیدا نکنه
خب این که دیگه معلومه.پوششی که جامعه رو به سمت مسائل جنسی سوق بده تو خیابونم ممنوعه :|
پ.ن: دوستان سوء تفاهم نشه :) منظورم پوششیه که واقعا به سمت مسائل جنسی سوق بده :|
گیر ندادن دلیل بر این نیست دوست عزیز
بیخیال
یعنی واقعا پرده بکارت در این حد لغت بدیه؟ :| من به چشم یه لغت مثل اسپرم بهش نگاه می کنم.دلیل نمیشه چون اندام تولید مثل هستش کلمه بدی باشه که!
پ.ن: یعنی همه فکر می کنین لغت بی تربیتیه؟ :| :| :|

خب این که دیگه معلومه.پوششی که جامعه رو به سمت مسائل جنسی سوق بده تو خیابونم ممنوعه :|
پ.ن: دوستان سوء تفاهم نشه :) منظورم پوششیه که واقعا به سمت مسائل جنسی سوق بده :|

یعنی واقعا پرده بکارت در این حد لغت بدیه؟ :| من به چشم یه لغت مثل اسپرم بهش نگاه می کنم.دلیل نمیشه چون اندام تولید مثل هستش کلمه بدی باشه که!
پ.ن: یعنی همه فکر می کنین لغت بی تربیتیه؟ :| :| :|
خیلی جالبه
امیدوارم روزی نرسه ک واسه فیلمای پخش شده(اهم اهم) دلیل بیارن چون تولید مثل محسوب میشه
دوست عزیز اگ بحث زیست بود کلام شما متین
ولی تو بحث دوچرخه سواری استفاده نکنین بهتر نیس؟

بنظرم بیخودی قضیه را پیچیده میکنن و ایراد گرفتن به خانمها در این مورد واقعا زیاده روی و بی انصافیه.اگر از بعد اسلامش بخوایم برسی کنیم خانمها زمان پیامبر سوار مرکب میشدن.تو تابستان هم ی دوچرخه سواری توی شهر تهران توسط بانوان انجام شد که یکی از جمله های آقای خامنه ای را روی دوچرخه ها نصب کرده بودن من باب اینکه ایرادی نداره حالا این ایراد گرفتن بی مورد چه حکمتی داره.نمیدونم واقعا...

×چند وقت پیش حتی دوستم را برای اسکیت هم پلیس نگه داشت و گفته بهش کفشات باید بره پارکینگ:)) :|

من بانظر اقای Leopard موافقم چطور ما راحت اسم از چشم و بینیو دست و پا میبریم! همه اینا اعضای بدن هستن.

من خودم جزو کسایی هستم که از بچگی تا الان که دهم میخونم دوچرخه سواری میکنم از طرف خانواده هم منع نمیشم چون میبینن برای خودنمایی و چیز دیگه نیست و برا دل خودمه
در ضمن دوچرخه سواری داریم تا دوچرخه سواری بعضیا واقعا لباسای بدی میپوشن به نظر من بهتره خیلی سنگین و رنگین لباس بپوشیم و دوچرخه سواریمونم بکنیم .
هیچ ایرادی نداره دوچرخه سواری وقتی بعضی مسایل رعایت بشه . هرکسی هم تیکه میندازه انسانه مریضیه و قطعا نباید به حرفاشون اهمیت داد و خیلی راحت میشه از کنار حرفاشون رد شد نشنیده گرفت :D

دادستان اصفهان به پلیس ابلاغ کرده هر خانومی دوچرخه سواری کنه مدارکش و دوچرخشو باید توقیف کنی. به استناد کدوم قانون؟ احتمالا منارجنبانش!

Back
بالا