- نام مرکز سمپاد
- سمپاد شیراز
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- RWTH
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
من یبار در سطح شهر دوچرخه سواری کردم چهار پنج نفر به به و چه چه هم کردن
معلومه. منارجنبونش زیاد بجنه خراب میشه.دادستان اصفهان به پلیس ابلاغ کرده هر خانومی دوچرخه سواری کنه مدارکش و دوچرخشو باید توقیف کنی. به استناد کدوم قانون؟ احتمالا منارجنبانش!
تهران فکر کنم اوکی باشه فعلا.اگه تو تهران و اصفهان و این شهرا دوچرخه سواری ممنوعه،پس شهر های ساحلی و کیش و قشم و .... یا جز ایران حساب نمیشن یا مثلا بزرگون نشستن پیش خودشون دودوتا چهارتا کردن دیدن آقایون تو شهرای دیگه میزان مقاومت و تقواشون بیشتره
دیگه کم مونده لخت بیان تو خیابون،ولی اونجا گشت ارشاد و منع قانونی نداره!!!!
ممنوعاش فقط به ما بدبختا رسید
ب خاطر بیشعوری ی عده بیشعوره ک نشستن از خودشون مجلس شورای اسلامی این چیزا رو در اوردن که بیان گند بزنن ب زندگی ما :/بی فرهنگی یه عده بیشعور شده باعث محدودیت یه سری باشعور
اگه قشم راه مخصوص داره ماعم یاد گرفتیم چجوری توی بزرگراه و خیابون بین ماشینا دوچرخه سواری کنیم:/اگر قشم رفته باشید، از خیابون ها و معابرش کاملا مشخصه که برای عبور چیزهایی مثل ویلچیر، کالسکه، دوچرخه و.. بهینه سازی شده. یعنی شما هیچ سازه ی شهری رو نمی بینید مگر اینکه برای چنین وسایلی راهی برای عبور داشته باشه. مردم هم سالها هست که بدون مشکل خاصی دارن دوچرخه سواری میکنن و هیچکس هم با دوچرخه سواری دخترا مشکلی نداره!
خوابگاه چمران مگه چمن نداره؟؟؟؟میری دانشگاه زمین سرباز بسکتبال و فوتبال مال پسراس . ی خوشی داشتیم دانشگاه ما گیر نمیده به حجاب که اونم ریدن توش .
دیگه فقط همین یه قلم خبر رو برای ی روزم کم داشتم که منزجر شم هم از خودم هم از این کثافت خونه که اونم تکمیل شد .
خدایا تو چی هستی یا چی میگن هستی که نمی فهمی ما هم عشق به شادی و خواندن و تفریح داریم ؟
ما با حجاب تفریح کردن مشکلی نداریم.خوابگاه چمران مگه چمن نداره؟؟؟؟
تفریح کردن با حجاب نمیشه
اولا که اونا مشکل دارن .خوابگاه چمران مگه چمن نداره؟؟؟؟
تفریح کردن با حجاب نمیشه
اها یروز صب چادر سرخواهرت کن بگو بره دوچرخه سواری کنه ببین بش گیر میدن یا نهدر مورد اول که کسی مشکل نداره
دومی هم مگه فقط دخترا میتونن ایموجی بذارن.
زیبا بوداولا که اونا مشکل دارن .
بعدشم هر وقت دختر بودی بیا ایموجی بذار^____^
اگه قشم راه مخصوص داره ماعم یاد گرفتیم چجوری توی بزرگراه و خیابون بین ماشینا دوچرخه سواری کنیم:/
ما ایسگا دوچرخه نداریم=|خوش ب حالتون. ما ک تو شهرمون به هیچ وجه فرهنگش نیست! الان چند وقتیه ک ایستگاه دوچرخه اومده ولی دخترا زیاد جرات نمیکنن سوار شن! از بس تیکه بارونمون میکنن!
تهرانم هس ی بار داشتم تو تونل میرفتم ی ادم بیشور سعی داشت کرم بریزه نزدیک بود هم من بمیرم هم خودش تصادف کنه ولی کلا باید کنار بیای چون اینجا ایرانه صدای جمهوری اسلامیخوش ب حالتون. ما ک تو شهرمون به هیچ وجه فرهنگش نیست! الان چند وقتیه ک ایستگاه دوچرخه اومده ولی دخترا زیاد جرات نمیکنن سوار شن! از بس تیکه بارونمون میکنن!