baseri
F@|-|!mEh
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- نانو
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
پاسخ : دوچرخه سواري دخترا
حرفت درسته , منم قبول دارم که جواب ندادن خیلی بهتره !
منظور من اینه که اول جواب ندی ولی گاهی پیش میاد که همین جواب ندادن بدتر میشه که با یه جواب دادن میتونه بهتر باشه و بسته به شرایطه ...
جواب دادن هم منظورم جواب ملایم و اینکه با تیکه جوابشو بدیم نیست باید یه برخورد جدی داشته باشیم که اکثر مواقع جواب مثبت میده !!!
و همین منظورم از بزرگتر پدر مادر و اینا نیست...
گاهی تو خیابون آم هایی رو میبینیم که میشه بهشون اعتماد کرد و ازشون خواست تو بعضی مواقع کمکمون کنن ... البته خیلی پیشنهاد نمیشه ولی آخر از همه که هیچی چیز دیگه ای کار رو درست نمیکرد خیلی به درد میخوره !!!
به نظرم دقیقا زدی تو هدف !!!
واقعا با دوچرخه و بدون دوچرخه چه فرقی میکنه وقتی ریشه اذیت های هر دوش یکیه؟؟؟
به نقل از شـراره :شما نميتونيد مثلا با چادر يا مانتو خيلي بلند دوچرخه سواري كنيدولي خب مثلا مقنعه راحتتر از روسري هست براي دوچرخه سواري در كل براي دوچرخه سواري يه فرم خاصي بايد لباس انتخاب كرد امّا اين حرفي كه ميزنيد كسي كه اخلاقش … من اصلا قبول ندارم. شما اصن بحث دوچرخه سواري رو بكذاري كنار تيكه انداختن يه مسئله اي هست كه به وضوح ديده ميشه به لباس طرف مقابل زياد مربوط نيست. درسته كه يه سري رفتار ها تشديد ميكنه( آرايش غليظ يا مانتوهاي مسخره) اما حتي چادري ها هم خيلي خيلي به اين مسائل بر ميخورن و البته حس ميكنم كسي كه اهل اين پوشش هاي نسبتا بد هستند اهل دوچرخه سواري نباشن. مقصودم اينه كه لباس بيشتر تاثير روي تسلط دختر به دوچرخه سواري داره تا به تيكه و اين حرفا.
در مورد قسمت دوم جواب دادن و اينا, من قبلا فكر ميكردم جوابدادن خيلي بهتره و جواب نديم نشونه ضعفمون در مقابل اون پسره و اين حرفا ولي اولا ديدم در اكثر موارد نتيجه عكس داره و بدتر ميشه و ثانيا ببينيد اون عده كه تيكه ميندازن مقصودشون اصولا اينه كه باعث آزار اون دختر بشن و يه جوري از اعصاب خُردي اون دختر يا ناراحت شدنش لذت ببرن. يا اصن هر دليلي داشته باشه كه من نميدونم به نظر شما جه جوابي باعث ميشه كه اون طرف از كار خودش پشيمون شه يا مثلا اتفاقي بيوفته كه باعث بشه از اين به بعد تيكه نندازه? شما در لحظه نميتونيد كاري براي طرف انجام بديد و مطمئن باشيد اونا دقيقا يا از شما انتظار دارن كه مثلا فحششون بديد يا اينكه مثلا خجالت بكشيد و به نظر افرادي كه اينكار رو ميكنن بعد از اين عكس العمل ها باعث ميشه به هدفشون برسن و بازم اين كار رو انجام بدن. مگر اينكه هدفي جز سرگرمي داشته باشن.
درضمن فكركنم اكثرا با بزرﮔترها نميرن دوچرخه سواري. (
بعد در ادامه اينكه اگر شما خيلي اين رفتار هارو مي بينيد در كنارش مطمئنا خيليا رو ميبينيد كه رفتار درست هم داشته باشن و هي نگيد اين پسرها اين پسرها. شايد به نظر خيلي باشن (حتي اﮔهخيلي هم بودند) ولي درست نيست اين شكلي تعميم بديد و توهين كنيد.(مخاطب عده خيلي كمي هستند كه فقط اومدن كفتن آره فرهنك به كل نيست و اينا.)
حرفت درسته , منم قبول دارم که جواب ندادن خیلی بهتره !
منظور من اینه که اول جواب ندی ولی گاهی پیش میاد که همین جواب ندادن بدتر میشه که با یه جواب دادن میتونه بهتر باشه و بسته به شرایطه ...
جواب دادن هم منظورم جواب ملایم و اینکه با تیکه جوابشو بدیم نیست باید یه برخورد جدی داشته باشیم که اکثر مواقع جواب مثبت میده !!!
و همین منظورم از بزرگتر پدر مادر و اینا نیست...
گاهی تو خیابون آم هایی رو میبینیم که میشه بهشون اعتماد کرد و ازشون خواست تو بعضی مواقع کمکمون کنن ... البته خیلی پیشنهاد نمیشه ولی آخر از همه که هیچی چیز دیگه ای کار رو درست نمیکرد خیلی به درد میخوره !!!
به نقل از Iman.Mage :ببخشید میپرسما, آخه تو باغ نیستم من گویا
شما دخترا وقتی با دوچرخه بیرون میرید کسی بهتون تیکه میندازه یا نگاه میکنه؟ واقعا؟
آخه چه فرقی میکنه که دختر پیاده باشه یا سوار دوچرخه؟ برام غیر قابل درکه واقعا...
به نظرم دقیقا زدی تو هدف !!!
واقعا با دوچرخه و بدون دوچرخه چه فرقی میکنه وقتی ریشه اذیت های هر دوش یکیه؟؟؟