• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دوچرخه سواري دخترا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شاكسول
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون راجع به دوچرخه سواري دخترا چيه؟

• بله موافقم!

رای‌ها: 385 67.1%
  • خوبه ولي بستگي به فرهنگ جامعه داره!

رای‌ها: 126 22.0%
  • موافق نيستم!

رای‌ها: 26 4.5%
  • با توجه به فرهنگ جامعه موافق نيستم!

رای‌ها: 37 6.4%

• رای‌دهندگان
    574
  • Poll closed .
پاسخ : دوچرخه سواري دخترا

تیکه که در حالت عادی هم هست! لازم نیس هندزفری بذاری! کلا بیخیال رد شو فقط!

به نقل از Suspicious Girl :
پاسداشت مقام والای شهدا؟؟ :o :-L
عاغا یکی یه آجر برسونه دست من :-L
ولی خب من نمیدونم چرا این تاپیکو زدین.. جاهای دیگه ک ازاده و مشکلی ندارن . فقط تو شهر مسخره ی ماست که امکانش نیست!!
شما میتونین با پدرتون برین بیرون اونوقت کسی جرئت نمیکنه چیزی بگه...!!!

به نقل از Dr.slayer :
ببخشید اگه پدر ادم اونقدری وقت نداشته باشه چی ؟ :|
یعنی باید بگم : بابا من میخوام برم دوچرخه سواری شما بیا باهام تا به مقام شهدا اسیب نرسه؟ :|

ربطی به مقام شهدا نداشت حرفم...!!!
توی شهر قم بیشتر کسایی حرف میزنن مرد های پا به سن گزاشته هستن که قصد امر به معروف دارن که خب وقتی پدرشون باهاشون بره کسی هیچ حرفی نمیزنه....!!!
بعد هم خیلی ربط به محله داره مثلا اینقدر که سمت حرم گیر میدن سالاریه و اون سمت ها گیر نمیدن...!!!
از بوستان هایی مث بوستان علوی و .......هم غافل نشین چون برای دوچرخه سواری بهترن!!!( با توجه به وضع رانندگی )

زهرا_77:شما که توی اصفهان راحتین، کل کودکی من و خواهرم به دوچرخه سواری توی خیابان کارگر( آب و فاضلاب ) و پارک مرداویج گذشته، شما دیگه از چی شاکی هستین؟؟؟!!

به نقل از Dr.slayer :

به نقل از Dr.slayer :
ربطی به مقام شهدا نداشت حرفم...!!!
توی شهر قم بیشتر کسایی حرف میزنن مرد های پا به سن گزاشته هستن که قصد امر به معروف دارن که خب وقتی پدرشون باهاشون بره کسی هیچ حرفی نمیزنه....!!!
بعد هم خیلی ربط به محله داره مثلا اینقدر که سمت حرم گیر میدن سالاریه و اون سمت ها گیر نمیدن...!!!
از بوستان هایی مث بوستان علوی و .......هم غافل نشین چون برای دوچرخه سواری بهترن!!!( با توجه به وضع رانندگی )

1- جناب آخه اگه پدر من وقت داشت دوچرخه سواری میخواستم چیکار؟ به خودش میگفتم ببرتم دور دور دیگه. :|
2- بله بیشتر کسایی که "حرف" میزنن مردای پا به سن گذاشته هستن، اما نه برای امر به معروف. هر دفعه که بیرون رفتم فقط از همین "مردها" تیکه شنیدم!!! بعله به محله هم قطعا ربط داره، چون طرفای بلوار امین و سالاریه و اینا که کلاً آزاده. ولی من قطعا بخوام دو چرخه سواری کنم اونم تنهایی اونم طرفای عصر، اینهمه دور نمیرم.

خبه حالا...!!!
من خواستم شهر بد جلوه نکنه....!!! :-"

باشه خب الله الجمیل و یحب الجمال...!!! :-"
البته منظورم این نیست که کار خوبی میکنن ولی خب شما بزار اینقدرنگاه کنن تا چشاشون دربیاد...!!!

:| آدرس میدین آخه ؟ خاطره تعریف میکنین ؟ بابا چهار تا پیامد اجتماعی بگین خو بعدم روشون بحث کنین :|

علی بیخیال...!!
آدرس که میدم برای اینه که برن یه جایی که اون پیامد اجتماعی کمتر گریبانشون رو بگیره....!!!

به نقل از philosopher2 :
من یه سوال دارم یعنی بعضی از دخترا این قدر دوست دارن دوچرخه سواری برن مسابقاتی چیزی شرکت کنن
من خودم دوس دارم ولی نه این که دیگه 24 ساعته این کارو کنم بخوام خودمو نشون بدم
تازه من یه ختره رو دیدم اومده بود دوچرخه سواری با لباسای فوق تنگ یعنی من خودم تو کفش موندم چه رسیده به اون پسرای بیچاره که دیدنش
خب این جنبه ما ایرانیاس بهتره این جوری نباشه

در مورد یک ویژگی یک ملت هشتاد ملیونی ، ب این راحتی نمیشه نظر داد ب نظرم !!!

Back
بالا