بیایید دیوانه و رو مخ باشیم !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع !!!Anti-Law!!!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بیایید دیوانه و رو مخ باشیم !

*وقتی دوستتون میاد خونتون و داره باهاتون حرف میزنه بلند شین و خودتونو ب یه کاری مشغول کنید و بهش اطمینان بدید دارید ب حرفاش گوش میدید اما یهو در اتاقتونو باز کنید و بدون هیچ حرفی برید بیرون و تا 10 مین برنگردید

*وقتی تو پیاده رو راه میرید ومیدونید ک ی نفر پشت سرتونه یهو برگردید عقب و بگید پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

*تو یه مراسم رسمی بالبخند ب یه نفر نگاه کنید :) اصن ازش چشم برندارید بعد ی مدت ب ترتیب ^-^ :-w X-( ~X( البته وسط این حالتا با ایما و اشاره بگید"چیه نگا داره؟"

*وسط کلاس ریاضی با صدای بلند شروع کنید ب خندیدن و بدون اجازه برید بیرون

آروم برید کنار یا پُشتِ سرِ یه‌نفر و انگشت یا مشتتون رو در راستای چشم یا دماغش بگیرید و یهو بلند صداش کنید، یهو برمیگرده و انگشتتون می‌ره تو چشمش. :-" خیلی دوست دارم این حرکتُ. :))

خیلی کار زشتیه خیلی اما:
یهو زل بزنید تو چش یکی همین جوری نیگاش کنید :|
برید پارک بشینید رو ی صندلی بعد یهو فحش بدین، :)) خیلی خوبه ملت ب خودشون می گیرن ری اکشن نشون میدن =))

هر خراب کاری ای ک خواهر برادرتون میکنن برین ب مامانتون گزارش کنین

اگه نو خابگا هستین دسشویی رفتنو الکی طولش بدین

ب استاد پیشنهاد امتحان گذاشتن بدید

تو اشپز خونه خابگا بدون توجه ب کسی ک پای شیر اب داره چیزی میشوره برید دستاتونو روش بشورین(مواظب باشین کتک نخورین)

خیلی اتفاقی!!!!!!!!!!!
جلو در کلاس آب بریزید معلم لیز بخوره ...

پ.ن: اگ خیلی اتفاقی تر یکم مایع دست شویی و امثاله هم بریزه روش ک فبه المراد!!!!

وقتی یه نفر با ذوق و شوق براتون یه چیز خیلی‌خیییلی خنده‌دار و جالب تعریف می‌کنه از اول تا آخر با بی‌توجهی نگاهش کنین [یا حتی با یه چیز دیگه خودتونو سرگرم کنین] و بعد که ازتون می‌پرسه خنده نداشت؟ خیلی تحقیرآمیز بگید نه! :-"
بارها امتحان شده و همیشه هم جواب داده :-"

نکنید این کارا رو سوسک می شید :|

شبا بنده خواهر کوچیکم رو ب زور می برم مسواک بزنیم ن ک فک کنید دوس نداره مسواک بزنه ها:
1. ی جوری مسواک میزنم ک خمیر دندونا (و خب محتوی تـُفم هس) بپاشه رو بچه :|
2. اگ نیاد دور دهنمو می شورم ( توجه دورش رو می شورم ن توشو ) بعد میرم میگم بوس شب بخیر و ی لپشو بوس محکم با طعم خمیر دندون می کنم :|

خودتی :|
خدا از سر تقصیراتمون بگذره [-o<
پ.ن: خدا شاهده من خیلی خواهر خوبیم ولی خب از این کارام می کنم #گاهی #عذاب_وجدان

وقتی کسی میره حموم برید آب گرمو باز کنید :-" :D خعلی حال میده
کسی رفت دست شویی ( ترجیحا مدرسه ) با لگد بزنید تو در از بالا درم اب بریزید :D
رانی رو ک میخواید باز کنید یکم بدید بالا در همین حال درشو باز کنید ( البته ب سمت دوستان بگیرید )
تو روبوسی بوس سومو نرید :)) ای یارو ضایع میشه :D

وقتی غذا میخورید دهنتون رو باز بذاری پلچ و پلچ کنید :)) :))
به ی نفر زل بزنید :)) من که همیشه خندم میگیره :))

اگه یه داداش/آبجی دارید ک ساعت 8 یا 9 شب میخوابه میتونید اینکارو انجام بدید:
ساعتای 12 شب ساعتارو رو 6 صبح تنظیم کنید بعد بیدارش کنید بگید آماده شو برو مدرسه :))
پ.ن:اینکارو زمستون ها انجام بدید چون 6 صبح هوا تاریکه طرف شک نمیکنه...
احتمال کتک خوردن: 98% (مگر اینکه قدرت بدنی بالایی داشته باشید :D)

در مدرسه مغنعه دوستتون رو با مهارت و سرعت بالا کنده و آن را زیر آب آبسردکن مدرسه خیس کرده و بچلانید و سپس به او تحویل دهید :D
باشد ک رستگار شوید...
میدونم شوخی هام به شرارت نزدیک ترن ولی چیکار کنم همینه ک هست :-"

هیچ چی مثل گفتن "شنیدم اینو" وسط یه جوک طولانی که طرف داره با شوق تعریف میکنه طرف رو نابود نمی کنه :-"
هر روزم انجام میدم اینو /:

کیک دارید میخورید درحال جوییدن فوت کنید تو صورت یه نفر
تو دبستان کنارگوش کسایی که خوراکی میخوردند بایکی از بچه ها آروغ میزدیم:))
وقتی رفیقاتون قرار میزارند بگید میایید بعد نرید (البته خیلی بده وفوشای زیادی بهتون میدن)

حساس ترین لحظه فیلم و یا فوتبال تلوزیون رو خاموش کنید و بگید میخوام شعر بخونم

وقتی یه نفر پشت تلفنه و داره با ذوق و شوق ی چیزی میگه بگید کار دارم خدافظ و بدون فرصت تلفن رو قطع کنید

وقتی دوستتون یه جک میگه و میخنده بهش بگید خب ک چی مسخره ...

وقتی دوستتون یه لباس میخره بهش بگید اینا به ادمای خوش اندام میاد ب درد تو نمیخوره

از دوستتون یه سوژه گیر بیارید و هی اذیتش کنید و وقتی میگه بس کن بس نکن و با جدیت ادامه بده خیلی رو مخه

تا رو مخ باشیم بعدی خدانگهدار

اگه مبصر کلاستون پررو بازی درمیاره
برین جلوی بچه ها بلندش کنین و با شدت هر چه تمام از کلاس پرتش کنین بیرون :D

۱- موقع وارد شدن توی یه مکان امنیتی مثل پادگان ها یا حرم های مذهبی ک آدم رو میگردن ، ب دوستتون بگید «اگر فهمیدن بلافاصله شلیک کن!»:-"
۲-توی کلاس ، سر یه ساعت مشخص ، قرار بذارین همه کتاب هاشون رو بکوبن زمین :D
۳- توی کلاس قرار بذارین با چن نفر مدام الکی سرفه کنین و عطسه . هر وقت شما تموم کردین ، اون شروع کنه تا معلم دیوونه شه و ... :))
۴- اگر کلاستون از لپتاپ و تخت هوشمند استفاده میکنن ،موس بلوتوثی ببرین وسط درس سیستم رو خاموش کنین :))
۵- وقتی معلم روش رو میکنه ب تخته همه براش شکلک درآرین :D!
۶- دمپایی دستشویی رو خیس کنین و شلنگ رو بندازین رو زمین برین :))
۷- آب حموم رو یخ یخ کنید بعد از حموم برین بیرون :-"
۸-صدای تلویزیون رو تا ته بلند کنید خاموشش کنید ، بعدی کر میشه =))
۹-اگر کسی ازتون غذایی چیزی (مث پفک) خواست بگیره روش تف کنین :D
۱۰-تو کار گاه حرفه و فن سمت میز های کار با چوب ک پر از براده و خرده چوبه فوت کنین ، میره تو چشم همه:D
۱۱ - موقعی تو پارک یه عده دارن فوتبال بازی میکنن و توپشون میاد طرف شما ، یا ژست بگیرید و از رو توپ بپرید و یا اصلا توپ رو شوت کنید یه جای دور تر =))
۱۲-اگه معلم قد کوتاهی دارین ماژیک رو بذارین بالای تخته یا هر جایی ک فک میکنین دستش نمیرسه :-"
دیگه همینا
یادداشت : چنتاش خاطره بود:-":-"

آخرین ویرایش:
هفته آخر که کسی نمیره دانشگاه، برید با دو سه نفر کلاس تشکیل بدید ;;):D
دبیر فیزیکمون گفته چهارشنبه ی هفته بعد یا همتون بیاید یا هیچ کدومتون نیاید .... من مردم آزارم چون زورم نمیرسه مامان و بابلامو راضی کنم که نرم مدرسه .. گفتم میام و اونا هم مجبورن بیان :D:D:D:)):))
# خدا رو شکر که مردم آزارم شدم !!! =))=))=))

وقتی یکی داره پولشو میشماره شروع کنید بلند بلند از ۱ تا ۱۰ بشمارید :D

با دوستتون به مردم خیره شین بعد الکی در گوش هم یه چیزی بگین و بزنین زیر خنده =))
طرف نمیفهمه لباسش چپه....
زیپ شلوارش بازه یا.....:))

از معلم دینیتون یه سوال بپرسین که اول تا اخر کلاس توضیح بده بهش بگین مثال بزنه تا براتون جا بیفته وقتی تو ضیحاتش تموم شد بگین من که نفهمیدم و طی یک عملیات فوق سری دوستاتونم حرفتونو تایید کنن اونوقته که معلم میخواد شما رو بکشه.:D
این روش تضمین شده اس در هفته چندبار تو کلاسمون انجام میدم.:>

Back
بالا