بیایید دیوانه و رو مخ باشیم !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع !!!Anti-Law!!!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
از راه های رو مخ بودن در کلاس ;;););)

نگاه کردن به تکالیف رو به معلمتون یاد آوری کنید;)
اون موقع که بچه ها درس نخوندن ، درس پرسیدن و امتحان رو به معلمتون یاد آوری کنید:)):))
اون موقع که بچه ها کم گرفتن و معلمتون می خواد نمره ارفاق کنه مخالفت کنین و با نهایت جدیت بگین من نمره ی خودمو میخوام;)

اینا رو دیدم و کشیدم که میگم :|

آخرین ویرایش:
سه وچهار نصف شب تو‌خوابگاه چندنفری برین پشت در اتاق نگهبان یهویی جیغ وداد کنین
لازم به ذکره باحال بودن‌این‌حرکت ارتباط مستقیمی داره با‌گنده‌دماغ بودن نگهبان وعقده های شخصی

وقتی میریم مهمونی فامیل راه دورمون و قراره چندین روز بمونیم اتاق دختر درونگرای تنهایی‌خوار بدبختشونو ازش بگیریم :-<

+همه جا جاید بگم :-"

اولا که تکراری ننویسید و کپی نکنید
دوما که تو اتوبوس وقتی همه مردم خسته و کوفته چشمشون به شماست که از جاتون پاشید و صندلیتون رو تصاحب کنند،
ادای پاشدن در بیارید و نیم‌خیز شید بعد باز بشینید سرجاتون...;;):D

وقتی یه نفر آشنا رو دیدین و اومد سمتتون و جهت حاصل شدن اطمینان پرسید : "ببخشید شما اسمتون فلانه؟"
برگردید بگید: "به شما ربطی نداره" : )))

وقتی یکی خوابه،واسه بیدارکردنش محکم بزنید تو پاش،مخصوصا پیش پنجه،و مدام اسمشو صدا بزنین...معجزه میکنه...امتحان کنین،فقط فاتحه تونم بخونین://

تو رستوران با صدای بلند عارق بزنید !
یه تار موی فر فری تو غذای دوستتون جا ساز کنید !
از همکلاسی دخترتون شماره پدرش رو بگیرید بگید برا امر خیره بعد اس بدید به پدرش بگین به دخترت بگو دست از سر من برداره :))
ذهن مریضی دارم ولی نمیشه همشو اینجا گفت :))

وقتی میرین دستشویی دمپایی هارو خیس کنید که نفر بعدی مخصوصا اگه با جوراب باشه نابود بشه ( خیلی کاربردی ):)):))

وقتی می خواین با یه جمعی که عجله دارن برید بیرون ، لفت بدین و دیر بجنبین:D

اگه کلید چراغ دستشویی و حمامتون بیرونه هروقت یکی رفت چراغو خواموش کنین
اگه یکی توی اتاق داره کار انجام می ده برید چراغو خواموش کنید و در برین و هرچی هم فحشتون داد که برگردین روشن کنین محل نزارین. و این کارو چندین بار پشت سر هم انجام بدین .

وقتی یه نفر آشنا رو دیدین و اومد سمتتون و جهت حاصل شدن اطمینان پرسید : "ببخشید شما اسمتون فلانه؟"
برگردید بگید: "به شما ربطی نداره" : )))
من هیچ صحبتی ندارم :))))

وقتی بهتون میگن گوشیمو بزن شارژ
یجوری تنظیمش کنید که شارژ نشه
بعدش طرف که با ذوق شوق میره تا با گوشی فول شارژش کار کنه یهو عین چیز چیز میشه:)
ولی خو امکان داره انتقام بگیرن:)

طرف کلی حرف بزنه ، بعد حرفش تموم شد سرتونو بلند کنین و بگین : چیزی داشتی میگفتی؟ مخصوصا وقتی یارو خیلی ذوق تو حرف زدن به خرج داده باشه خیبییلی میچسبه:D><

این واسه دوستام رو مخ بود ولی واسه من کیففففففففففففففففففف میداد
ب استاد معارف گیر بدین و بعدش که شروع کرد توضیح بده با هدفون که قبلا جاسازی کردین آهنگ گوش کنین و نگاش کنید ینی میفهمین چی میگه وقتی حس کردین داره میگه فهمیدین آهنگو استپ کنین بلند بگین بعععععععععععععععععععععععععععععله استاد:D
هشتگ ویژه خانوما که میتونن هدفون رو قایم کنن;)

وقتی داره یکی یه چیزی توضیح میده هی سؤال بپرسید و بگید این یعنی چی؟ خب چرا؟ و از اینجور سوالا. دیوونه میشه طرف :))
تخصص من/:) اینقد اینطوری بودم که دیگه عمدی نیست:-":D

تو خوابگاه تو اتاق بعد خاموشی با چراغ قوه گوشیتون هی تو چش دوستاتون نور بندازین:eek:
من سرم اومده این کار:|~X(

Back
بالا