بیایید دیوانه و رو مخ باشیم !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع !!!Anti-Law!!!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مثل گاو رانندگی کنید.
«تضمینی»

وقتی میرین مسافرت مهمون میشین خونه فامیل هی بگین فردا میرین ولی نرید:|:@

بعضی وقتا یواشکی فیلم بگیرید ( از بعضیا ( رو بچه کوچک ترا خعلی خوب))

بعد هر وقت دیدینش فیلمو واس خودتون پلی کنید و صداشو بلند کنید و قاه قاه بخندید

روزهایی که مردم میرن راهپیمایی مثل 22 بهمن به راهپیمایی نرین و هر کی جلوتون سبز میشه ازش بپرسین راهپیمایی رفته یا نه
<< یادگیری حداقل10 فحش جدید در ساعت تضمین میشود >>

وقتی که همه خوابن با صدای خیلی بلند فیلم یا آهنگ گوش بدین...بلنــداااا

اگه به هم‌کلاسیاتون اعتماد کامل دارین این یکی رو حتما امتحان کنین:
در یک حرکت تاکتیکی، درب همه ماژیک های کلاس رو جا به جا کنید به صورتیکه هیچ ماژیکی اون رنگی که درش نشون میده نباشه، سپس سر جای خود نشسته و عصبانیت دبیر خود را، هنگام کشتی با ماژیک‌ها نظاره‌گر باشید.

پ.ن: خطر دریافت فحش و ناسزا از سمت دبیر، بالا بوده لذا در صورت درگیری، اینجانب هیچ مسئولیتی را پذیرا نمی‌باشم!!

مورد بالایی رو وسوسه شدم تو دانشگاه رو یکی استادای پایه اجراش کنم:-":D
برید تو صف سلف دوستاتون ک اومدن پیشتون یهو داد بزنید بگید نه خانوم اشتباه میکنید من شما رو نمیشناسم برید ته صف:-"(اجراش نکردم ولی شاید اینکارو بکنم)

آخرین ویرایش:
اگه به هم‌کلاسیاتون اعتماد کامل دارین این یکی رو حتما امتحان کنین:
در یک حرکت تاکتیکی، درب همه ماژیک های کلاس رو جا به جا کنید به صورتیکه هیچ ماژیکی اون رنگی که درش نشون میده نباشه، سپس سر جای خود نشسته و عصبانیت دبیر خود را، هنگام کشتی با ماژیک‌ها نظاره‌گر باشید.

پ.ن: خطر دریافت فحش و ناسزا از سمت دبیر، بالا بوده لذا در صورت درگیری، اینجانب هیچ مسئولیتی را پذیرا نمی‌باشم!!
منم ی بار این کار رو کردم، منتها هم درها رو عوض کردم هم ماژیکا :-"
در واقع ماژیک "غیر وایت برد" با درهای نادرست گذاشتم ;;)

وقتی یکی میخواد باهاتون روبوسی کنه خودتونو بکشید کنار الکی بگید مریض هستین طرف بین زمین و هوا بمونه:|

تو اردو وقتی سر راه یه جا نگه میدارن برا استراحت وقتی میری دست به آب اونقد کشش بدی که معاون بیاد التماست کنه که بیا بیرون دیرمون شده:)):)):))

یه ساعت قبل امتحان یه سوالو ده بیست بار از یکی دو نفر بپرسین و هی بگین نفهمیدین و مجبورشون کنین دوباره توضیح بدن
آخرشم بگین اینوووووو میگی؟؟؟؟؟؟ خب من که اینو بلد بودم بابا :|
ریسک این که بهتون بگن خنگ یا اصطلاحات مشابه :-" بالاست ولی ارزششو داره :))

یه ساعت قبل امتحان یه سوالو ده بیست بار از یکی دو نفر بپرسین و هی بگین نفهمیدین و مجبورشون کنین دوباره توضیح بدن
آخرشم بگین اینوووووو میگی؟؟؟؟؟؟ خب من که اینو بلد بودم بابا :|
ریسک این که بهتون بگن خنگ یا اصطلاحات مشابه :-" بالاست ولی ارزششو داره :))
درست ترش میدونی چیه؟
با دو نفر پایه هماهنگ کنید که ی قسمتی ک نمیاد بخونید یا یه سری اطلاعات اضافه،
بعد بری از یکی در موردش بپرسی بگی نفهمیدی و وقت گفت چیه بگی ک معلم/استاد تاکید کرد مهمه و...
بعد به عنوان شاهد دوستاتون صدا بزنید ک بیان رو اهمیت و سختی مسئله تاکید کنند و فرد از ترس سکته کنه!
قاعدتا این بلا رو باید سر یه خرخون بیارید ^____^

آدم باشید:)
تامام

بچه ها جوهر خودکار میریزن تو مخزن ماژیکا(فکر کنم تنها بخش لاکچری مدرسه امون ماژیکامونه:D) اون وقته که دبیر جونش درمیاد تا تخته پاک شه:))

دمپایی دستشویی رو خیس کنیم بیایم بیرون:/
تف کنیم تو غذای بقیه:/
صحنه حساس فیلم شروع کنیم بلند بلند حرف زدن:/
وقتی غذا میخوری دهنتو جلوی روبه رویی باز کنی تا غذای مخلوط با بزاق دهنتو کامل ببینه:/

در حین رانندگی راهنمای چپ بزنید و به راست بپیچید.

سر غذا از مشکلات روده ای خود مثلا یبوست حرف بزنید.

وقتی که دیگران با شما درد و دل می‌کنند تا زمانی که طرف مقابل نپذیرفته شما زندگی سخت تری از او داشتید و شما بدبخت ترید، کوتاه نیایید.

در جواب چه خبر؟ از اخبار داغ سیاسی حرف بزنید.

به دیگران بگویید که آتئیستید ولی برای اثبات حرف هایتان به خدا و پیغمبر متوسل شوید.

در صورت دیگران سرفه کنید و بگویید حواستان نبوده است و البته اضافه کنید که به یک بیماری واگیر دار هم اخیرا مبتلا شدید که نا شناخته است و کشنده.

در رستوران های لاکچری سوپ سفارش دهید و هورت بکشید طوری که تمام میزهای بغلیتان بشنوند.

در حین خوردن کباب برگ به دیگران بگویید که گیاه‌خوارید.

یه ایرانی که میخود ادای باکلاس بودن و بافرهنگ بودن رو دربیاره باشید تمومه : )

همین الان بابام پیاده شد نون بخره، رو صندلیش گوجه گذاشتم ;;)
اومد نشست روش ولی متوجه نشد :))

Back
بالا