فاطمه م.
فاطمه م.
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان چهاردانگه
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- ادبی
- دانشگاه
- پلی تکنیک تهران
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : Iran Open 2013
اگه هیچ دلیلی هم نبود برای کنار گذاشتن روباتیک (که مطمئنا بود) این مسابقه شرط کافی بود برای کنار گذاشتنش
پ.ن: توهینات نادیده گرفته میشه، میشه فکر کرد همون جور که گفتی در سطحی نبودم که بخوای قانعم کنی وگرنه میکردی
خودتو کشتی باو! عالم و آدم اینا از ما 26 - 2 بردن! بگذریم از تمام دمیج های جفت روبات الکی و گل نوشتنا و نگه نداشتن زمان و نویز و ...!
حالا دیگه مزاحمم نشو، پ.خ نده دیگه، دوست دارم زودتر اون مسابقه ی لعنتی رو فراموش کنم...
بیخیال سودا جونبه نقل از S E V D A :فاطمه جات خیلی خالی میشه تو جمع رباتیکی ها
اگه هیچ دلیلی هم نبود برای کنار گذاشتن روباتیک (که مطمئنا بود) این مسابقه شرط کافی بود برای کنار گذاشتنش
خواهش میکنم وظیفه بود :) دیگه مثل خود من نبودین که با سوالام کچلتون کردم یه مدتراستش من باید از شما تشکر کنم که خیلی وقت گذاشتید برای سوالات بنده و شرمنده که کاری از دستم برنیومد براتون بکنم انشاالله در آینده جبران میکنم
به امید دیدار دوباره در عرصه رباتیک
پ.ن: توهینات نادیده گرفته میشه، میشه فکر کرد همون جور که گفتی در سطحی نبودم که بخوای قانعم کنی وگرنه میکردی
خودتو کشتی باو! عالم و آدم اینا از ما 26 - 2 بردن! بگذریم از تمام دمیج های جفت روبات الکی و گل نوشتنا و نگه نداشتن زمان و نویز و ...!
حالا دیگه مزاحمم نشو، پ.خ نده دیگه، دوست دارم زودتر اون مسابقه ی لعنتی رو فراموش کنم...