- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان چهاردانگه
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- ادبی
- دانشگاه
- پلی تکنیک تهران
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : Iran Open 2013

اگه هیچ دلیلی هم نبود برای کنار گذاشتن روباتیک (که مطمئنا بود) این مسابقه شرط کافی بود برای کنار گذاشتنش

پ.ن: توهینات نادیده گرفته میشه، میشه فکر کرد همون جور که گفتی در سطحی نبودم که بخوای قانعم کنی وگرنه میکردی
خودتو کشتی باو! عالم و آدم اینا از ما 26 - 2 بردن! بگذریم از تمام دمیج های جفت روبات الکی و گل نوشتنا و نگه نداشتن زمان و نویز و ...!
حالا دیگه مزاحمم نشو، پ.خ نده دیگه، دوست دارم زودتر اون مسابقه ی لعنتی رو فراموش کنم...
بیخیال سودا جونبه نقل از S E V D A :فاطمه جات خیلی خالی میشه تو جمع رباتیکی ها![]()
![]()
![]()

اگه هیچ دلیلی هم نبود برای کنار گذاشتن روباتیک (که مطمئنا بود) این مسابقه شرط کافی بود برای کنار گذاشتنش
خواهش میکنم وظیفه بود :) دیگه مثل خود من نبودین که با سوالام کچلتون کردم یه مدتراستش من باید از شما تشکر کنم که خیلی وقت گذاشتید برای سوالات بنده و شرمنده که کاری از دستم برنیومد براتون بکنم انشاالله در آینده جبران میکنم
به امید دیدار دوباره در عرصه رباتیک

پ.ن: توهینات نادیده گرفته میشه، میشه فکر کرد همون جور که گفتی در سطحی نبودم که بخوای قانعم کنی وگرنه میکردی

خودتو کشتی باو! عالم و آدم اینا از ما 26 - 2 بردن! بگذریم از تمام دمیج های جفت روبات الکی و گل نوشتنا و نگه نداشتن زمان و نویز و ...!
حالا دیگه مزاحمم نشو، پ.خ نده دیگه، دوست دارم زودتر اون مسابقه ی لعنتی رو فراموش کنم...