• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Iran Open 2013

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع m-hadi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : Iran Open 2013

سلام. منم تبریک می گم به همه هرکی مقام آورد یا نیورد.مدرسه ما حلی 5 دومین سال تاسیسه شه ماهم دوره اولیاشیم.شاید از ما انتظاری نمی رفت چون بدون هیچ تجربه ی اولیه تو زمینه ربات فوتبالیست شروع به کار کردیم.مدرسمون اولین باری بود که تو این مسابقات تیم داشت یه سنگین لیگ B یه لایت(تیم خودمون).ما تو اولین تجربمون تو حلی 4 تونستیم تو لایت اول و توسنگینمون دوم شیم.یه چیز جالبی که بود جفتمون فینال خوردیم به فرز1 ما بردیم و سنگینمون تو گل طلایی باخت.تو ایران اپنم که اصلا نمی دونستیم چی جوریه با کلی امید و آرزو شرکت کردیم.خوب تا فینال بالا اومدیم منتها به خاطر یه سری مشکلات که برا خودم واقعا عجیب بود (می تونید از فرزیکیام بپرسید)بازی رو 5-8 به فرز1 باختیم درصورتی که میتونستیم ببریمشون.انتقام خوبی گرفتن ولی دوست داشتم هرطور که شده سهمیه رو بگیریم به هر حال به فرز1ایا تبریک می گم امیدوارم تو جهانی سربلندمون کنن ما رو تو جهانی یاد کنین.سنگینمونم همونطور که اطلاع دارین 4 ام شد.
می خوام از همه که کمکمون کردن تشکر کنم.بچه های HDQٰ و بچه های اصفهان همشهریای گلم.به خصوص از حلی 4یا که مثه یه دوست کنارمون بودن.فک کنم دوستای خوبی تو زمینه رباتیک برامون باشن.نمی خوام بخاطر یه دمباریکو سیم چین رابطمون با شما به هم بخوره.اون دمباریک نارنجیه که تو وسایل ما بود خودتون تو مدرسمون جا گذاشته بودین که بهتون دادیم.درآخرم می خوام اگه دلخوری از طرف مدرسمون براکسی ایجاد شده حلالمون کنن.;)

صفحه هاى قبل رو نخوندم،ولى تبريك به همه كسايى كه شركت كردند!
رباتيك مدرسه ما امسال خيلى خوب نتيجه نگرفت متاسفانه ،ايشالا سال هاى آينده بهتر عمل كنيم،ولى تو بخش دِمو اول شديم 8-^(منم تشويق كننده :))

براى همه آرزوى موفقيت ميكنم ;)

راستی یادم رفت بگم.بچه های حلی 4 که تو فینال تشویقمون کردین واقعا ممنون .ولی شرمنده نتونستیم ببریم :)
به نقل از Fatemeh MohammadKhani :
نتیجه ی بازی های لایت هم که:
اول، فرزانگان 1
دوم، حلی 5 B-)
سوم، فست اند اسمارت :))
و چهارم، حلی 4 :-< حیف شد واقعا...

تبریک میگم ب

راستي يه چيزه جالب بگم.ما اختتاميه نبوديم.با بچه و چندتا از معلماي گلمون رفته بوديم بيرون نمايشگاه.آخراش ك برگشتيم رفتم كاپمون رو بگيرم.گفتن شما كاپتون گرفتين.دهنم وامونده بود.ما ك هممون رفته بوديم بيرون......گفتم مگه ميشه??!اين قضيم قسمت آخر سريال بدشانسيامون بود.ما ك نبوديم ي كي رفته بوده جايزمون رو گرفته.ما هم خيلي خوشال شاممونو خورديم با 600 هزارتومن ضرر

تقاضا می کنم استدعا دارم خواهشمندم اینقدر اسپم ندین :( مایوس شدم والا اینقدری که پستهاتون رو مجبور شدم پاک کنم :-?? مجددا هرس شد.

به نظر من تو این مسابقات شانس خیلی می تونه تاثیر داشته باشه خیلی از تیم ها بودند که خوب کار کرده بودن ولی شانس باهاشون یار نبود و ... [-( [-(
اما همین که توی این مسابقه شرکت کردند و جوانمردانه باختند خودش کلی ارزش داره برای من که تجربه ی خیلی خوبی بود امیدوارم باز هم همچین موقعیتی پیش بیاد تا بتونم تو یه محیط علمی با آدم های دیگه رقابت کنم...

توی ایران اپن شانس تاثیر نداره! بد شانسی تاثیر داره. ;D اما اگه ربات ها واقعا عالی باشند تاثیر این بد شانسی ها به 0 نزدیک میشه

به نقل از Hamed-M.A :
کی لج کرده بود؟؟؟ما؟؟اصلا بحث لج کردن نبود.یکی ی نظر داد همه قبول کردن جز منو یکی دیگه :-<.نظر اکثریت نذاشت بمونیم.کسی لج نکرد :-w
اما من فک کردم لج کردید و اینکه سر اختتامیه فک کردید همش سخنرانی واین چیزاس که وقتی برگردید نوبتتون شده؛
در صورتیکه همون اولش صداتون کردن؛
الان یعنی کاپ اپن رو ندارید؟

به نقل از koko azad :
واقعا حیف! آپادانا تنها تیمی بود که تو چن تا مسابقه ای که رفتیم اذیتمون کرد.(از لحاظ فنی البته!)
اون بازی باید فینالمون میشد.
بازیای بعدش خیلی مسخره بودن.
atress هم آپادنا رو اذیت کرد وگرنه شاید نتیجه عوض میشد...به هر حال قسمت نبود...
یه نکته بگم...شاید تعدادی از اعضای تیم از سمپاد بودن...ولی این تیم کاملا مستقل از سمپاد بود...

Back
بالا