پاسخ : مهندسی کامپیوتر(نرم افزار-سخت افزار-علوم)
منظورم این بود که به اون حوزه علاقه بیشتری دارم .. و اینکه، یه سوال! برای شرکت کنندگان ارشدِ مثلا همین IT ، بین کسایی که کارشناسی نرم افزار بودن با خودِ IT ها، تفاوتی نیس؟! مثلا امتیاز یا سهمیه ای قائل شن در پذیرش برای کارشناسی های همون رشته؟!
میدونم شما منظورتون چی بود! من هم کلی گفتم. و اینکه خیر هیچ امتیازی برای بچههای یه رشته نیست نسبت به بقیه. همین آقا سعید هم سختافزار بودند که الان از مهر میشن دانشجوی ارشد IT.
ممنون از راهنمایی ت :) .. حالا بازم باید منتظر باشم رتبه ها بیاد! علایقمم جوریه که اگ در مهندسی ها، یک دو رشته ای که خشک نـیستن و بنظرم جالبن رو قبول نـشم جای خوب،
حاضر نـیستم بخاطرشون خیلی جاها رو برم و ممکنه یدفعه بزنم برم اقتصاد تهران (ک خب مدیریت - اقتصاد هم از علایقم هست!)
اگر علایق مدیریتی هم دارید و میخواید رشتهتون خشک نباشه در مورد مهندسی صنایع هم تحقیق کنید.
اقتصاد هم خیلی خوبه. علاقهی خودم هم هست. یه سری هم هستند فنی میخونند بعد برای ارشد کنکور اقتصاد شرکت میکنند و میرن شریف.
یه چیز دگ هم یادم رفت! اونم اینکه من اصن میونه چندان خوبی با ریاضیات گسسته ی خودمون نـداشتم! حالا نـمیدونم بخاطر نحوه تدریس و .. بود؟! بخاطر جوّ کنکور بود؟! یا هر چیز دگ ..
منافاتی نـداره با این رشته ها؟!
.
راستش من خودم هم میونهی خوبی با گسسته نداشتم

اگر آدم گسستهش خوب باشه خیلی موفقتر میتونه باشه تو این رشته. ولی اگه نه هم مشکل زیادی برای آدم ایجاد نمیکنه.
من یکی رو می شناسم تو شریف داره هم زمان سخت افزار و اقتصاد میخونه!
مهندس نرم افزار آیا باید همیشه به روز باشه؟به روز بودن خیلی مهمه؟
بعد دیدین بعضیا یه استعداد بالقوه ای دارن در امور کامپیوتری؟نثلا با خوندن 2 تا ebook برنامه نویسی جاوا یاد میگیرن! یا با تلاش و ممارست خودشون هک یاد میگیرن و میشن هکر حرفه ای؟من اصلا اینجوری نیستم، باید یکی بیاد سیستماتیک و منطم بهم یاد بده!
تصور من از اونایی که در عرصه کامپیوتر موفق هستن همون گروهه که من جزوش نیستم!
شریف کارشناسی اقتصاد نداره. اون چیزی که شما میگید مربوط به طرح minor هست و زمین تا آسمون با دو رشتهای فرق داره! یه تعداد محدودی درس رو میگذرونن از رشتهی دوم و یه مدرکی هم میگیرند و اصلا و ابدا مثل این نیست که کارشناسی اون رشته رو داشته باشند.
در مورد استعداد بالقوه هم خب اگر این باشه که خیلی جزء شاخها خواهید بود (البته اون مثال جاوا که زدید مثال خوبی نبود

میآید و میبینید که یه پروژهی کامل رو بهتون میدن که با یه زبونی که هیچی ازش نمیدونید باید بزنید و میبینید که چقدر زود یاد میگیرید بدون کتاب و آموزش. ولی منظورتون رو فهمیدم خودم.) ولی خب در حد خیلی خوب و متوسط رو به بالا میتونید باشید به هرحال اگر غیر از این هم باشید. ولی کلا نباید تو این رشته دنبال روشهای کلاسیک یادگیری تو دانشگاه باشید و حتما باید خودتون همت داشته باشید و دائما در حال یادگیری باشید.
بعد یه چیزی! منظورم از اینکه نمیشه دورشتهای خوند با رشتههای مهندسی و علوم بود. با علوم انسانیها میشه.