anahita
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- شيراز
پاسخ : منابع المپياد نجوم
مگه میشه اخترفیزیک نباشه؟؟ چه جالب..
مگه میشه اخترفیزیک نباشه؟؟ چه جالب..
ممنون دیدم.به نقل از hassan_m :اینو ببینید : http://www.ysc.ac.ir/public/refrence2.aspx
بچه ها این لینکه باز نمیشه! میشه بی زحمت یکی بگه منابعو! :)به نقل از hassan_m :اینو ببینید : http://www.ysc.ac.ir/public/refrence2.aspx
منابع امتحانی مرحله اول آزمون المپیادهای علمی کشور سال تحصیلی (91-90)به نقل از aMIRi :بچه ها این لینکه باز نمیشه! میشه بی زحمت یکی بگه منابعو! :)
از اونجایی که بچه های نجوم کلا عشق فعالیتُ اینان...به نقل از علی مردان خان :برا شروع فک کنم نجوم کروی اسمارت بد نباشه ^-^
خب نگاه کن مثلا اسمارت فصل 1 و 2 و 3 و 5 اش رو حتما باید خوند ! دیگه باید درباره چیه اسمارت توی این تاپیک حرف زد ؟به نقل از مَهیــــا :از اونجایی که بچه های نجوم کلا عشق فعالیتُ اینان...
با هین شروع کنیم شاید بقیه بیان!!
اثباتاش؟تا حالا سوالی ازشون دیدینبه نقل از Pariya :خب نگاه کن مثلا اسمارت فصل 1 و 2 و 3 و 5 اش رو حتما باید خوند ! دیگه باید درباره چیه اسمارت توی این تاپیک حرف زد ؟
اره الان مثلا ببین همین فصل 1 اسمارت،به نظرم مسخره ترین چیزِ تو نجوم کرویبه نقل از Pariya :خب نگاه کن مثلا اسمارت فصل 1 و 2 و 3 و 5 اش رو حتما باید خوند ! دیگه باید درباره چیه اسمارت توی این تاپیک حرف زد ؟
نه فقط در حدی که بفهمی چی کار کرده . همین !به نقل از علی مردان خان :اثباتاش؟تا حالا سوالی ازشون دیدین
آره برا شروع ، به نظرم بخش کروی کتاب اصول و عمل هم خیلی خوبهبه نقل از مَهیــــا :اره الان مثلا ببین همین فصل 1 اسمارت،به نظرم مسخره ترین چیزِ تو نجوم کروی
خیلی مفاهیم ساده رو بد توضیح داده
واینکه اسمارت واقعا قدیمیه
به نظرم حتی اگه یهنفر اول فصل نجوم کروی الفبا المپیادُبخونه بعد بره سراغ اسمارت،خیلی بهتر میتونه درک کنه اسمارت چی میگه!!
اسمارت به نظر من کلا خوندنش فقط برای یه دفعه،اونم برای اینکه ادم بفهه مفاهیمش چین،مفیده!به نقل از Pariya :من با سوال های اسمارت مشکل دارم !! نمیدونم چه جوری از یه خط سوال ، یه فرمول به اون درازیو پیدا کنم
دیگه مگه اینکه خودت یه کتابی بنویسی !به نقل از مَهیــــا :اسمارت به نظر من کلا خوندنش فقط برای یه دفعه،اونم برای اینکه ادم بفهه مفاهیمش چین،مفیده!
جلد یک اریکا بوم برا مرحله یک خوبه ! جلد دو خوندنش یه جورایی اصلا لازم نیست و خیلی توصیه نمیشه ولی جلد سه اریکا خوبه واسه اخترفیزیک مرحله دوبه نقل از مــَــــهـــــیـا :برای کتاب آشنایی با اختر فیزیک ستاره ای کسی ایده ای در مورد جلد دومش داره؟!
به درد میخوره یا بعدش جبــــران میشع؟!
واللا این طور که بوش میاد جلد 2 هم داره لازم میشه ، البته یه فصلاییشبه نقل از pariya :جلد یک اریکا بوم برا مرحله یک خوبه ! جلد دو خوندنش یه جورایی اصلا لازم نیست و خیلی توصیه نمیشه ولی جلد سه اریکا خوبه واسه اخترفیزیک مرحله دو