• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب لوازم تحریر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب لوازم تحریر

این فلزا در مقابل دندونای ما عددی نیست.

خب،خب!با توّجه به نزدیک بودن به فصل ِ مدارس ُداغ‌شدنِ بازار ِ لوازم‌تحریر،لازم‌شد این تاپیک آپ شه. ;D
حالا واسه این‌که اسپم نباشه خودمم یه‌سری پیشنهاد بدم ؛؛)
خودکار ِ خوب خواستین بگیرین فقط زِبرا!من اِن‌تا مارکُ تا حالا تست کردم،هیشکدوم مثه زبرا نمی‌شه.خیلیم شیک و تمیز می‌نویسه.خوش‌دست هم هس.

اگه می‌خواین از تولیدِ ملّی حمایت کنینُ جنس ِ خارجی نگیرین،برا دفتر و اینا PAPCO خیلی پیشنهاد می‌شه.هم ایرانیه،هم جنسش عالیه،هم طراحی‌ش شیک ُ خوشگل‌ـه.

FACTIS هم مارک ِ خوبیه.

بعد اینکه سعی کنین اگه دفتر ِ سیمی می‌گیرین، جلدسخت بگیرین.هم شیک‌تره،هم مقاوم تر!قیمتشم نسبت به بقیه مدل‌ـا بالاتره ولی زیاد گرون نیست،ارزشش رو هم داره.
کلاً سعی کنین دفتر ِ سیمی یا کلاسور رو از اینا بگیرین.اون پلاستیکیا بهشون اعتمادی نیست،بعد امکان شکستن ِ جلدشونم هس.

نظرتون در مورد مارک و رنگ هایلایت چیه ؟

هایلایت؛ استدلر. خوبه راضیم.
عاغا جامدادی؛ من هرسال مشکل دارم :-" جامدادیه درسو حسابی چی پیشهناهاد میکونین ؟ :-"

به نقل از پ(و)ريا! :
عاغا جامدادی؛ من هرسال مشکل دارم :-" جامدادیه درسو حسابی چی پیشهناهاد میکونین ؟ :-"
استدلر رو امتحان کردی؟

به نقل از پ(و)ريا! :
UME خوبه بنظرم ، من دو ساله دارم ازش استفاده میکنم هیچیش نشده ;D

به نقل از آیدا ;) :
استدلر رو امتحان کردی؟
اگه منظورت هایلایته که خوب امت کردم که راضیم دیگه :-"
اگرم منظور جامدادیه؛ من برم بگم آقا به من جا مدادی استدلر بدین مثلن؟ :-" مدل خاصی نداره؟ الان اکثرا همه جا یه تیکه پارچه رو به شکل کیسه در اوردن روش زدن استدلر میگن بیا بخر.
@آرامش: :-؟ دارم مدلاشو نگا میکنم الان :-؟

به نقل از پ(و)ريا! :
اگه منظورت هایلایته که خوب امت کردم که راضیم دیگه :-"
اگرم منظور جامدادیه؛ من برم بگم آقا به من جا مدادی استدلر بدین مثلن؟ :-" مدل خاصی نداره؟ الان اکثرا همه جا یه تیکه پارچه رو به شکل کیسه در اوردن روش زدن استدلر میگن بیا بخر.
@آرامش: :-؟ دارم مدلاشو نگا میکنم الان :-؟
بله منظورم جامدادی بود ;;)
من خودم چند جا استدلر دیدم ولی احتمال این که اصل باشه 1% هم نیس :-"
فک نکنم جا مدادی بتونی مارک خاصی پیدا کنی ، باید انقدر بگردی که یه خوبشو پیدا کنی
مثلا این جا یه مغازه هست که من از بچگی همینجا جامدادی می خرم و همیشه هم از کیفیتش راضی ام و حدودا دوسال دووم میاره هر کدوم از جامدادیاش ;;)
می دونی جا مدادی مثل مداد و خودکار نیس که آدم از یه مارک بخصوصی خوشش بیاد و همیشه ازش استفاده کنه .

باو این سوسول بازیا چیه؟ :))
رفتی تو لوازم تحریر فروشی میگی جامدادیا رو نشون بده.
به هر کدوم دست بزنی تابلوئه جنسش خوبه یا نه دیگه ;D

کیف من کم مونده که پاره بشه مامان من می گه بعد از این که پاره شد می ریم یه دونه می خریم ولی من گم الان بخریم.من که می گم بهتره به حرف مامانم گوش کنم.

می خواستم بدونم نظرشما چیه جامدادی من هم همین ماجرا رو داره ~X(

Back
بالا