انتخاب لوازم تحریر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب لوازم تحریر

من حاضرم با خودکار بیک و مداد سیاه روزنامه‌ای مشق هام رو بنویسم ولی با این نوک اتود ها که سریع میشکنن و یا خودکار گورخر(zebra) تقلبیا که جوهر پس میدن، ننویسم ~X( چند ساله خودکار خوب گیرم نیومده :((
کی موافقه؟

به نقل از amoo.majid :
من حاضرم با خودکار بیک و مداد سیاه روزنامه‌ای مشق هام رو بنویسم ولی با این نوک اتود ها که سریع میشکنن و یا خودکار گورخر(zebra) تقلبیا که جوهر پس میدن، ننویسم ~X( چند ساله خودکار خوب گیرم نیومده :((
کی موافقه؟

به شما پیشنهاد می کنم خودکار لکسی از اون در گنده ها بخرین مخصوص شماست منم ازش استفاده می کنم و کاملا راضی هستم

به نقل از meysamasadi :
به شما پیشنهاد می کنم خودکار لکسی از اون در گنده ها بخرین مخصوص شماست منم ازش استفاده می کنم و کاملا راضی هستم
اصن نمیشه. نمیدونم چرا ولی نمیشه. انگار توی محله ی ما، فقط خودکار بیک اورجینال هست.
پ.ن: مشکل نوک اتود حل شد، همون owner که قبلا استفاده میکردم عالیه.

آقا ازونجایی که من واسه خودم غولیم، خودکارا تو دستم نمیاد و کوچیکن و خطمو بد میکنن، خودکار کت و کلفت و این چیزا سراغ ندارید؟!

اوهوم..به نظرم توخريد لوازم تحرير اگه با كيفيت باشه يه دنيا مي ارزه ولي اگر گرون ترين اتود دنيا رو بخري بازم نوكاتو پس از مدتي ميشكونه و اعصابتو خرد ميكنه.

با سلام به دوستای گلم من خودم هم فروشنده هم مصرف کننده خودکارم ولی خودکارهای Panter واقعا یه چیز دیگست هم روان مینویسه هم مثل Canco از دست در نمیره و در عین روونی قابل کنترله و این امر باعث میشه که خط آدم بد نشه اگه قصد خرید دارین به وبلاگم سر بزنین

salarat.persianblog.ir

به نقل از سَجاد :
آقا ازونجایی که من واسه خودم غولیم، خودکارا تو دستم نمیاد و کوچیکن و خطمو بد میکنن، خودکار کت و کلفت و این چیزا سراغ ندارید؟!

canco مدل fino کسیه واسه خودش. نوکش 1.0 هست و وقتی توی دست میگیری قطرش کل نوک انگشتت رو می گیره . ملتفت هستی که؟ تازه روونه و خوشگل و مارکش هم کم چیزی نیست فقط باهاش ریاضی حل نکن که گند میزنه به دفترت. =))

به نظرم کنکوت بهتر ین مارکه

تویِ پاک کنا،پاک کن پلیکان مشکی مدلِ exam خیلی عالیه،هیچ پاک کنی به اون نمیرسه...
ولی جدیدن دیگه از اونا پیدا نمیشه،مجبور شدم فابر کاستل بگیرم،اینم خوبه ولی پلیکان مشکی خیلی فرق داره.

تویِ پاک کنا،پاک کن پلیکان مشکی مدلِ exam خیلی عالیه،هیچ پاک کنی به اون نمیرسه...
ولی جدیدن دیگه از اونا پیدا نمیشه،مجبور شدم فابر کاستل بگیرم،اینم خوبه ولی پلیکان مشکی خیلی فرق داره.
تو ونك داره
من از اونجا خريدم
فوق العادس يعنيييييي:x

کسی هایلایتر خوب سراغ داره که زیاد پررنگ نباشه وچشم رو اذیت نکنه؟
میشناسین جایی رو که از اینا بفروشه؟

آخرین ویرایش:

خودکار 4 رنگ :D

مگه بچه ایم ما

اخرین بار اول راهنمایی بود که لوازم انتخاب میکردم

الان میرم میگم ی خودکار بده و ترجیحن بیک

• لایک
امتیازات: Mindy
خودکار) Lexi 5n
اِتود) eraser and pencil :MILAN
پاک کن) Pilot
نوک) ENO خوبه، پُررنگ ـه.
راضی ـم :-"

من جهت تجدید میثاق با این تاپیک اومدم بگم این خودکار Panterـها هم خوب چیزاییَنا :-? (اونا که بدنه‌شون خوشگله و شیشه‌ای نیست منظورمه)

الان میرم میگم ی خودکار بده و ترجیحن بیک
بیک خود خداس اصن :‌‌دی

- خودکار پنتر :-" بیک هم :-"
- روان نویس ۲۴ رنگ استدلر :-"
- اتود پنتل‌گرافیک ‌ش برای سه دهم :-" ۷ و ۵ و ۹ استدلر :-" (زبرا خیلی گهه)
- پاک کن: اونی که سر خود اتود هاست :-"
کسی هایلایتر خوب سراغ داره که زیاد پررنگ نباشه وچشم رو اذیت نکنه؟
میشناسین جایی رو که از اینا بفروشه؟
تو انقلاب نرسیده به افق ( که نبش کوچه‌س) یه لوازم تحریر هست خیلی جذابه وسایلش. :-" اونجا داره. :-"
:-" :-" :-"

آخرین ویرایش:
- خودکار پنتر :-" بیک هم :-"
- روان نویس ۲۴ رنگ استدلر :-"
- اتود پنتل گرافیکش برای سه دهم :-" پنج و هفت و نه استدلر :-" (زبرا خیلی گهه)
- پاک کن: اونی که سر خود اتود هاست :-"

تو انقلاب نرسیده به افق ( که نبش کوچه‌س) یه لوازم تحریر هست خیلی جذابه وسایلش. :-" اونجا داره. :-"
منظورش سورس

نه اسمش سوره نیست ها :- ؟ مطمئنی؟ :-"
:-"

Back
بالا