KURT
KC
- نام مرکز سمپاد
- Hell i
- شهر
- Tehran
.
آخرین ویرایش:
آدرس دقیق بده فردا میخوام برمتو انقلاب نرسیده به افق ( که نبش کوچهس) یه لوازم تحریر هست خیلی جذابه وسایلش. اونجا داره.
اشنایدر (schneider) خوبهکسی هایلایتر خوب سراغ داره که زیاد پررنگ نباشه وچشم رو اذیت نکنه؟
ببین این رنگ ها تاابان بیشتر استفاده نمیشن یا گم میشن یا پیچونده میشن یاخودت دیگه حال نداری ازش استفاده کنی یه ابی و صورتی کافیهمن نمیدونم چه مارکی خودکار بخرم
پنتر میگن خوبه ولی دونه ای 3000 تومن اگه بخوام بخرم سی هزار تومن فقط میشه پول خودکارام(4تا آبی-2 تا قرمز-2تا مشکی-یکی نارنجی-یکی صورتی)
بنظرتون چه مارکی خوبه؟ (کلفت دوست دارم بنویسم
ببین این رنگ ها تاابان بیشتر استفاده نمیشن یا گم میشن یا پیچونده میشن یاخودت دیگه حال نداری ازش استفاده کنی یه ابی و صورتی کافیه
دونه دونه هم بگیر
اتفاقا تمیزی جزوه یکی از مهم ترین فاکتور ها در تمرکزهدوست دارم جزوه هام رنگ رنگی باشه تا بیشتر انگیزه برای درس خوندن داشته باشم
من تو مدرسه قبلیمون(دبستان) به تزئینات جزوه و این کارا معروف بودم! مثلا همیشه عادت دارم علائم نگارشی رو با قرمز بزارم
یا نکته هارو و موضوع رو با مشکی :)
یا همیشه زیر مشقام برای معلمام نقاشی میکشم(البته انگیزه خودشیرینی هم بی تاثیر نیست)
من نمیدونم چه مارکی خودکار بخرم
پنتر میگن خوبه ولی دونه ای 3000 تومن اگه بخوام بخرم سی هزار تومن فقط میشه پول خودکارام(4تا آبی-2 تا قرمز-2تا مشکی-یکی نارنجی-یکی صورتی)
بنظرتون چه مارکی خوبه؟ (کلفت دوست دارم بنویسم
راهنمای جامع خرید لوازم التحریر برای دانشجویان :
یک عدد خودکار. یک عدد سررسید پاپکو یا ماموت.. همین.
من تو مدرسه هم اینجوری بودم:/این راهنمات فقط مربوط ب پسراست یا دخترا هم تو دانشگاه همین جورین ؟
فقط یک خودکار؟؟؟من تابحال جزوه ننوشتم و از جزوه نویسی متنفرم ولی واقعا دوست دارم یک بسته روان نویس یا خودکار بیست رنگه همیشه باشه تو کیفمراهنمای جامع خرید لوازم التحریر برای دانشجویان :
یک عدد خودکار. یک عدد سررسید پاپکو یا ماموت.. همین.
فقط یک خودکار؟؟؟من تابحال جزوه ننوشتم و از جزوه نویسی متنفرم ولی واقعا دوست دارم یک بسته روان نویس یا خودکار بیست رنگه همیشه باشه تو کیفم
بعد فکر کنم پنج شش تا ماژیک برای های لایت نیاز باشه ها