• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب لوازم تحریر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها بام شوخی میکنن میگن جامدادی تو جامدادی حضرت فاطمس :))(به لحاظ سادگی)
به جز خودکار آبی و قرمز و مداد و پاکن چیز دیگه ای خوش نیس....
ولی خودکار پنتر و کیان خوبن.
مداد mine خوبه.
پاکن فبرکستل ترجیحا.

دوست دارم جزوه هام رنگ رنگی باشه تا بیشتر انگیزه برای درس خوندن داشته باشم
من تو مدرسه قبلیمون(دبستان) به تزئینات جزوه و این کارا معروف بودم! مثلا همیشه عادت دارم علائم نگارشی رو با قرمز بزارم:D
یا نکته هارو و موضوع رو با مشکی :)
یا همیشه زیر مشقام برای معلمام نقاشی میکشم(البته انگیزه خودشیرینی هم بی تاثیر نیست:D)
امسال سال اول راهنماییمه دوست دارم جهیزیم کامل باشه:-"(دوست دارم یکدفعه بگیرم دونه دونه دردسره!)​
پسر ندیده بودم اینشکلی باشه .. آفرین ادامه بده=D>=D> :) چیزه گرچ الان دیره مینویسم برا ایندگان .. اگ اینقد رنگی رنگی دوست دارین بنویسین ی پک خودکار رنگی پنتر 0.7 میشه 20 هزار تومن.... گرچ پارسال 12 هزار بود ...من پارسال یکی گرفتم نصف سال نشده بود فقط ی آبی و مشکی مونده بود ازش:D:D

خودکار های ایرانی کیان رو خیلی توصیه میکنم .قیمت خیلی مناسب:700 تومن
6-7 رنگ هم داره. نک نازک و به هیچ وجه جوهرش پخش نمیشه. خیلی هم روون
آره درسته .. من امسال رفتم سریع کیان گرفتم از کنکو هم روون تر مینویسه

منم از خرداد امسال به اینور فقط کیان میگیرم...
رنگای متفاوت داره...
ضخامت نوکش هر کدوم رو خواستی انتخاب میکنی..0.7 و 1
مهمتر اینکه جوهرش اصلا پخش نمیشه...
صفحه کلاسور هم پاپکو و یکی دیدم آوا بود .خیلی خوشم اومد!
بیک برا خوشنویسی بهتره چون رو کاغذ سر نمیخوره کنترلش راحته ولی این کیان برا کلاس که سریعتر میخواد بنویسه روونتره @mahdichalaki

بچه ها تولید کننده خودکارای کیان ببینه اینجوری تعریف می کنیم از خودکاراش ذوق مرگ میشه:)):))

خودکار بیک و کیان.
هایلایتر Artline این رنگش یه رنگ صورتی خاص و دلبریه کیفیتشم خوبه.
612004_49b817bc_abab_41e1_80ae_cc9589a11378.jpg

اتد هم نمیدونم چون همیشه زود خرابشون میکنم هر هفته یه چیزی می‌خرم. :‌))
پاک کن هم فابرکاستل بگیرید، ازون مشکیا.
دیگههه، چیز دیگه ای استفاده ندارم.
ولی اگه خواستید از این روان‌نویس سرنمدیا بگیرید، استدلر نگیرید اصلاً. Owner بگیرید هم خیلی بهتره و مثل استدلر زود خراب نمیشه و وا نمیره و جوهرش خشک نمیشه و غیره. رنگاشم قشنگ‌تره انصافاً. هم اون تایمی که استدلر دونه ای 7 تومن بود من اونر رو خریدم 3 فکر کنم. کلاً خیلی بهتر و بصرفه‌تره دیگه.

خودکار بیک و کیان.
هایلایتر Artline این رنگش یه رنگ صورتی خاص و دلبریه کیفیتشم خوبه.
612004_49b817bc_abab_41e1_80ae_cc9589a11378.jpg

اتد هم نمیدونم چون همیشه زود خرابشون میکنم هر هفته یه چیزی می‌خرم. :‌))
پاک کن هم فابرکاستل بگیرید، ازون مشکیا.
دیگههه، چیز دیگه ای استفاده ندارم.
ولی اگه خواستید از این روان‌نویس سرنمدیا بگیرید، استدلر نگیرید اصلاً. Owner بگیرید هم خیلی بهتره و مثل استدلر زود خراب نمیشه و وا نمیره و جوهرش خشک نمیشه و غیره. رنگاشم قشنگ‌تره انصافاً. هم اون تایمی که استدلر دونه ای 7 تومن بود من اونر رو خریدم 3 فکر کنم. کلاً خیلی بهتر و بصرفه‌تره دیگه.
برای اتد اسکول مکس و اونر و فابر هم خیلی خوبن

خودکار> بیک فرانسوی. ابی و قرمز
اتود> خیلی وقت پیش یه مدل پنتل گرفتم فوق العادس. کم مصرف با کارکرد عالی. با دوام
هایلایتر> من مدلای قلمی رو ترجیح میدم چون خوش دست ترن. مثل پنتر اسلیم یا موریس
پ.ن : اغا من واسه زیست خوندن جدیدا وسواس عجیبی گرفتم که باید حتما از شیش رنگ هایلایتر استفاده کنم. چارتا لیچار بارم کنین این وسواس از سرم بیفته. اصا شما از چند رنگ هایلایتر و هررنگ به چه منظور استفاده میکنین؟

Back
بالا