صندلی داغ رتبه های برتر کنکور سراسری (تجربی-خانم شعبانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

!sadaf

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
مدال المپیاد
:-<
رشته دانشگاه
داروسازی
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور سراسری (تجربی-خانم

من می خوام تند تند سوال نپرسما نمیشه :D

من یه سال موندم خوب؟! ( اون قسمت سوم و المپیاد و اینا رو شباهت داریم با این تفاوت که من پارسال در حد معمولم کار نکردم چه برسه بیشتر )جدیدا حوصله اتاقمم ندارم! کتابخونه هم رفتم انقد دوستان دانشجو شلوغش کرده بودن که برگشتم خونه! چه کار کنم؟!
بعد هفته آخر آزمون یادم میفته هیچی نخوندم :| حجمه زیادی می مونه!

از اول این جوری نبودما :( نمی دونم چرا گمراه شدم این یه ماهه! :|

الان این آزمون جامعه پیش 1 . اگه آدم باشم بدرسم یه جورایی می رسم بهش اما فیزیکو نه! زیاده! وقت اضافه میاد واسه برگشتن بهش؟؟؟؟ خیلی واسش اعصابم قاطیه! :(
فیزیک این دفعه رو! یه راه حل داری؟؟؟ :rolleyes:

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از فـ ـاطـ ـ يما! :
+ چطوری درس می خوندین ؟! یعنی تو سال ِ سوم ُ اینا... روزی چند ساعت؟!
نت اومدنتون اختلال ایجاد نمی کرد تو درساتون... ؟
بیشتر کتاب درسی می خوندین یا کمک درسی...؟ چه کتابایی واسه چه درسایی؟
چه درسی به کتاب کمک درسی احتیاج نداره؟
تو تابستون ِ سوم چطور درس خوندین؟ " یعنی اون تابستونی که پیشی شدین دیگه " :D
کلاس خصوصی ُ اینا چی...؟
سر کنکور چه حسی داشتین ُ چطور تست زدین...؟!

______
سوالی پیش اومد بازم بیام...عایا ؟! :-?
من سال سومم کلا برا المپیاد رفت،امتحان نهاییامو همه رو شب امتحان خوندم و معدلم هم ۱۸.۵ شد... برا همین شرمنده که راجع به سال سوم کمکی نمیتونم بکنم... :)
برا تست زدن همه ی درسا به کمک درسی احتیاج دارن قطعا،ولی برای سوم... :-??

تابستونی که قبل پیشدانشگاهی بود مدرسه مون از ۱۱ تیر مثل اول مهر شروع شد،معلما میومدن و درس میدادن،البته اغلبشون از پایه شروع کردن،منم با همون برنامه پیش رفتم دیگه...
البته تابستون به سنگینی بعدش نبود،به خصوص اینکه ماه رمضون هم شد و تو ماه رمضون بیشتر از روزی ۳ ساعت برا روزای مدرسه و روزی ۶ ساعت برا روزای تعطیل نمیخوندم...

برا کلاس خصوصی اتفاقا خیلی توضیح باید بدم... ولی خلاصه اینکه:
من خودم هیچ کلاس خصوصی ای نمیرفتم...ولی بدجور بازار معلمای خصوصی گرم بود تو مدرسه مون... فکر کنم کسایی که هیچ معلمی نداشتن به انگشتای دست هم نمیرسیدن...
سال کنکور حاشیه زیاد داره،انواع معلما و کلاسا و اینا... تا اونجا که میتونید از این حاشیه ها دور بمونید . به جای اینکه انرژیتونو صرف پیدا کردن معلم و کلاسای جورواجور کنین با یه برنامه(حالا یا آزمون یا مدرسه) پیش برید و خودتون بخونید،معلمای مدرسه کافین...

سر کنکور راستش به طرز عجیبی آرامش داشتم... تستارو همینجور زدم رفتم جلو،رو هر سوالی هم بودم تمرکزم ررو همون بود... فکر میکنم چیزی که خیلی موثر بود همین بود... استرس خیلی کارو خراب میکنه،تعدادی از بچه های خیلی خفنمون سر همین استرس سر جلسه گند خورد به کنکورشون... سر جلسه(البته الان موقع فکر کردن بهش نیس :D )به این فکر کنین که کارایی که باید میکردین رو کردین و دیگه هر چی صلاحه پیش میاد... (:

بیا،بیا... :D

fateme.kh

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

سلام :)
دلیل خاصی داشت که دوم ریاضی خوندین؟
بعضی از بچه های مدرسه ما میگن ریاضی میخونیم کنارش زیست می خونیم کنکور پزشکی میدیم این درسته؟

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
...

به نقل از طـوبـــــــی :
زیست من اول کتابو یه دور میخوندم(نه خیلی دقیق) و زیر جمله هاش خط میکشیدم و اینا... بعد یه استراحت کوچیک،بعد دوباره همون فصل رو که خط کشی کرده بودم دقیق تر میخوندمش... بعدشم تستای اون فصلو اول از جامع تخته سیاه میزدم...
اینا رو تو یه روز انجام میدادی؟ چقد طول میکشید؟

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Barium :
117 که رتبه برتر هس :-/

یه ذره از این سوالای غیر مرتبط با کنکور برسیم تا بعد... (;
خب اول اینکه چرا تغییر رشته دادی؟!
چه درسی رو بیشتر از همه دوس داشتی؟ (یا داری؟)
جو دانشگاه شهید بهشتی چطوره؟
ما رَم راه میدن؟! ;;)
:D

من یه خورده زیادی تغییر عقیده دادم خب... :-" اول فیزیک دوست داشتم،میخواستم مکانیک بخونم... بعد دیدم شیمی بهتره،برا داروسازی اومدم تجربی... تا موقع انتخاب رشته هم قصدم دارو بود... ولی دیگه تحقیق کردم راجع بهشون و اینا،نتیجه شد پزشکی... :D هنوزم شیمی رو خیلی دوست دارم... 8->

جو بدی نیس،بالاخره پزشکیه و دانشگاه شهید بهشتی،جو خرخونی ای که توشه یه کم عذاب آوره... :-"
بچه هاشم از انواع مختلف هستن،هنوز خیلی شناخت ندارم... ولی چیزی که تا الان بوده بد نیس... :D

ایشالا راه میدن... (; :D

به نقل از GJ :
من خیلی درس خوندنم کنده! مثلا یک درس دین و زندگی پیش رو از گاج توی 2.5 یا 3 ساعت تموم میکنم.
همینطور باقی درسا! بخصوص زیست چون تغییر رشته ای هستم! آخرشم اینهمه وقت روش میذارم میبینم کلی مفاهیمو نگرفتم!
بخاطر کند خوندن الان از برنامه خیلی عقبم توصیه ای دارین؟
برا دفعه ی اولی که میخوای بخونی چیز عجیبی نیس که وقت زیاد بگیره خب...
دفعه ی اول که میخوای بخونی به نظرم سعی نکن همه ی نکته ها رو گرفته باشی،همین که یه طرح کلی بیاد دستت و یه مدت بگذره،چون یه شمای کلی داری دفعه ی بعد چیزای بیشتری تو ذهنت می مونه و همینجور تو مرورای بعدی...یعنی دفعات خوندنتو بیشتر کن و زمانشو کمتر... تو هر کدوم هم سعی نکن همه چیو با هم بگیری،دو سه بار که بخونیش درست میشه...

به نقل از AnaH!Ta :
سلام ;;)
من یه مشکلی دارم اونم بی دقتیه
البته خیلی بهتر شدم نسبت به قبل ولی هنوزم راضی نیستم
چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟
منم خیلی بی دقت بودم... :-" :D
وقتی داری یه سوالو میخونی،به هیچ جای صفحه نگاه نکن،فقط رو همون سوال باش،و زیر نکته هاش خط بکش(مث کلمه های "مهم ترین"-"بیشترین"-"است/نیست"-...)
تستای بی دقتیتم حتما دوباره بزن...

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد
صندلی داغ رتبه های برتر طوبی

من داشتم زندگی میکردم یهو نگین اومد گفت بیا اینجا :D
میگم عه رتبه ی برتر 8-> عکس یادگاری هم میندازی آیا؟ ;;)

الان نظرات رو داشتم می خوندم می گفتم اگر الان جای طوبی بودم یه حسی داشتم مثل اینکه مردم میخوان تا نحوه ی آب خوردن صحیح رو هم از من بپرسن و برا همین چون خودش فکر میکنه که میشه از این هم بهتر بود و الگوی محدود کننده نشه و اون عالی کافی نبوده و میخواسته عالی باشه(تک رقمی مثلا) بعد شده این (که بازم عالیست 8->) میخاستش که با پست اولش بگه که من یسری اشتباهاتی که داشتم مثلا اینکه سوم کلاسارو میپوچوندم نباید که شمام سوم کلاسارو بپیچونید که پیش بشید 117 منطقه ، باید نکات خوبمو یاد بگیرید. من میخواستم تک رقمی شم شدم 117، شما بخواید 117 بشید که میشید شونصد و شونزده :D خواستم بگم من فک میکنم منظورت اینه و برای همین هم میگی من رتبه ی برتر نیستم. (ترجمه کردم ;;))

اما خب حالا واسه ما شبه رتبه ی برتر هستی 8->
کلا یک سری سوالات جواب بده زود تند سریع :D
برای علاقه به درس و ... راهکاری داری؟ مثلا از درسای مثل عربی یا بعضی چیزای دیگه بدم میاد، دوست ندارم بخونمشون :rolleyes:چیکار کنم؟
یا مثلا در کل به درس خوندن اینجوری تستی و ... چطوری علاقه پیدا کنم، من همش دوس دارم که مثلا دست آورد های جدید رو بخونم، مقالات بخونم،کتاب بخونم، پژوهش... اما اینطوری روی درسام یک حس پوچی بم دست میده :rolleyes:؟ میخونما اما علاقه ای پشتش نیست و فک میکنم کار آمدی لازم رو هم ندارم اینطور بی علاقه.

بعد سال سوم رو که نخوندی ولی بنظرت چطور باید باشیم پیش اذیت نشیم.؟
بعد اینکه چطوری ناامید نشیم؟ینی گاهی میشم حس میکنم نمیتونم(بی علاقه بودن هم تا حدی دخیل هست)
بعد اینکه وقتمون رو چطور تنظیم کنیم ؟ مثلا میگی روزی دو ساعت زیست میخوندی یا مثلن تست میزنی باز برگردی تست میزدی همونارو و ... اینا وقت میخواد، من حس میکنم وقت نمیکنم از این کار ها کنم، چطوری اینقد وقت داشتی؟ یا شاید چون من سوم هستم اینطوریه و پیش بهتر میشه :-/

یکمم می شه اول خودت توضیح بدی کلا هرچیزی که بنظرت اهمیت و تاثیر بیشتری داشته و داره؟

+
سر وضعیت استفاده از اینترنت هم توضیح بده لطفا؟ حیاتی محسوب میشه؟

Sh_$IMI

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان گرگان
مدال المپیاد
المپياد شيمي D:
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
داروسازی

درصدهايه كنكورتون رو ميشه بگين؟!
...
و اينكه وقت ميكردين مثلن كل تستهايه مبتكران شيمي رو بزنين؟! كلن چطوري بود تعداد تست زدنتون؟!
...
كتاب فيزيك الگو بهتره يا گاج خاكستري؟! يعني كسي كه الگو ميخونه با كسي كه گاج ميخونه چقدر تفاوت درصده فيزيك هست تو كنكورشون؟!
من گاج خاكستري ميخونم واسه فيزيك... درصدايه فيزيكم 70 75 هست... احساس ميكنم با گاج خوندن اون درصدي كه از خودم انتظار دارم نميزنم... الگو بخونم بنظرتون؟! :)

• شروع کننده موضوع

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگانــِ امـیـنــِ یکـــ
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

الان متوسط روزی چند ساعت درس میخونی :-"؟ تعطیل و غیر تعطیل

عامل موفقیت ؟
برتری؟
یه ویژگی خوبت که خیلی کمکت کرد؟ مثه یه عادت درسی؟
شب امتحانی هستی؟ :-"
موفق باشی کلی >:D<
هدف ما سرگرم کردن و کشتن شما بود که برآورده شد :D با تشکر ;;) :-تعظیم
و من الله توفق و اجرکم عند الله و اینا ;;)

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از mahen1375 :
سلام
رشته من ریاضیه ولی خب بعضی از سوالامو میشه اینجا بپرسم (;
ادبیات و عربی رو چی جوری میخوندین؟ چه کتابایی خوندین؟
تو آزمونایی که میدادین وقت کم نمیوردین؟ ~X(راه کارا برای وقت کم اوردن دارین؟
شما که المپیادم میخوندین فکر میکنین میشه هم المپیاد خوند هم کنکور؟ منم سال دوم تقریبا هیچی درس نخوندم :-" فقط المپیاد خوندم امسالم میخوام یکم بخونم فقط در حد مرحله 2. فکر میکنین میشه هر دو رو با هو خوند؟! [-o<
ادبیات راستش تو درک مطلب کلا به معلممون متکی بودم،یعنی اگه ایشون نبود درک مطلب اصن نمیتونستم بزنم... :D
برا ادبیات کتاب درک مطلب خوشخوان رو میزدم،با املا-لغت هامون سبطی...
برا لغت راهش تکرار و خوندن معنیای کتابه،جوری که عین خود کتاب حفظش شی،چون تو کنکور عین معنیا رو میذارن و اگه حفظ باشی تستای لغتش رو خیلی سریع رد میشی...
املارو فقط به شکل املا نخون،یعنی هم معنی رو یاد بگیر هم املا،اگه تستاشو دیده باشی کلمه هایی رو میذارن که با معنیای مختلف املاهای مختلف داره...
عربی هم باز معلم خوبی داشتیم،کتاب از روی گاج سفید میزدم که مبحث مبحث بود... بعد از عید دیگه مبحثی نمیخوندم،آزمونای عمومیِ رشته های دیگه و سالای قبلو میزدم به شکل ازمون...
وقت گاهی کم میاوردم،که طبیعی هم بود البته... ولی اگه یه وقت وقت کم میاوردم سر یه درس از درس بعدی نمیزدم،هر کدومو تو وقت خودش جواب میدادم،اگه اضافه میومد برمیگشتم روش... یه چیز دیگه هم اینکه وقتی میبینی یه تستو گیر کردی و نمیشه زد،رد شو برو بعدی... وگرنه یهو میبینی ۵ دقیقه س سر یه تست گیر کردی... رد شو،آخرش دوباره برگرد روش اگه وقت شد... من اغلب تو همون برگشتنا تسته رو میتونستم حل کنم...

راجع به المپیاد،اگه خواستی واردش بشی باید پیه همه چیو به تنت بمالی دیگه،ممکنه مرحله ۲ قبول نشی و باید شروع کنی از اول واسه کنکور،که اونم چون پایه ت ضعیف مونده کار بیشتری میخواد،ممکنه بری دوره و طلا نشی که تابستونتو از دست دادی و باید باز پایه ت رو برسونی...البته سهمیه داری ولی خب سهمیه ش واسه همه دانشگاها نیس... خلاصه که المپیاد رو اگه واقعا علاقه داری برو،نه واسه کنکور...

به نقل از SaϔnA.M :
آیا می‌دونی این ریفرم شهید بهشتی، اولین ریفرم دانشکده‌های پزشکی ایران بوده؟:د
خب از این ریفرم راضی‌ای؟ چه مزیت‌هایی داره؟ به تخصص فکر کردی؟ (می‌دونم خیلی زوده، اما صرفا «فکر») از پزشکی می‌خوای به چی برسی؟ ته ِ هدفات چیه؟
بهله بهله... :D
خیلی باهاش درگیر نشدم هنوز که ببینم چجوریه و چه مزیت هایی داره دقیقا،برا همین چیزی نمیگم یه وقت اطلاعات اشتباه به ملت نداده باشم... :-" :D
تخصص نه هنوز...ینی نمیخوام که بهش فکر کنم،چون نه اطلاعاتی دارم،نه هنوز علاقه م رو پیدا کردم... از اونجایی هم که خودمو میشناسم و میدونم تا برسم به تخصص هزار بار نظرم عوض میشه ترجیح میدم اول شناخت پیدا کنم بعد بهش فکر کنم...
ته هدفم ممکنه یه کم شعار گونه به نظر بیاد،ولی اینکه بتونم زندگی بدم به آدما و وقتی به زندگیم نگاه میکنم ببینم به یه دردی خوردم کافیه... :D خب پزشکی نسبت به شغلای دیگه این پتانسیلو بیشتر داره... یه چیز دیگه هم اینکه پزشکی حالا علاوه بر لذتی که تو فهمیدنِ مطالبش هست،خیلی زمینه ش واسه مانور دادن تو کارای تحقیقاتی و اینا بیشتره،یعنی راه های زیادی رو میشه تو ادامه ش پیدا کرد...
(مفهومی سوال میکنیا... :-" :D )

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از !!...me :
ادبیات رو چه کردی؟ لطفا روش مطالعه و درصد ادبیات کنکورت رو بگو.
ادبیات رو گفتم دیگه،
برا درک مطلب باید شعر بفهمی،یعنی فقط اینکه معنیای کتاب رو بلد باشی کافی نیس چون از شعرای غیر کتاب درسی هم تو تستاش هست...
من قسمت زیادیش رو معلممون کمک میکرد،و تست از روی کتاب درک مطلب خوشخوان میزدم...
برای ارایه خیلی سبز رو میزدم
املا و لغت هم خودِ کتاب درسی لغتاش رو حفظ کرده بودم(این خیلی تو لغتا کمکم کرد،خیلی سریع از رو تستاش رد شدم)،از کتاب هامون سبطی هم (کتاب املا-لغتش) تست میزدم و لغتاشو میخوندم...
برای تاریخ ادبیات راهش خلاصه نویسیه... یه جدول درست کرده بودم(برا معاصر جدا و قدیمیا جدا).توش نویسنده و آثارش و مشخصات ویژه شو مینوشتم...
دفعه های بعد دیگه از رو همونا فقط میخوندم،خیلی این روش کمکم کرد...از رو کتاب چون خیلی پراکنده س نمیشه خوب خوند...
درصدم ۸۴ بود...

به نقل از REZA73 :
خب شما خودت گفتی با مدرستون و امتحاناش پیش میرفتی
الان مدرسه ی ما گفته تا عید ولی بسیار بعید میدونم که تا عید تموم شن همه درسا
بعضیاش راحت میره برا بعد عید
کانون هم که فک کنم تا اواخر اردیبهشته
الان دقیق یادم نیست
الان تکلیف ما چیه؟
در ضمن تفاوت کیفیت هم داره به مقدار زیاد مدرسه ی ما و شما(لطفا اینم در نظر بگیرین در جواب دادن :-ss مرسی
مدرسه ی ما هم شیمی و ریاضیش موند بعد از عید... ریاضی که تا هفته ی اول اردیبهشت طول کشید حتی...
این یه چیز قطعی نیس که حتما باید تا عید تموم شه یادگیری،ولی اگه بشه چیزِ خوبیه...وگرنه تموم هم نشه وقت واسه دوره هست بازم...
البته خب خودتم میتونی بخونی بعضی درسا رو... مثلا دینی رو کاملا خودت میتونی از رو کتابایی مث گاج بخونی...
درسایی که وابسته به تدریس سر کلاسه رو با مدرسه پیش برو،(یا حداقل با یه برنامه،مث کانون) مشکلی پیش نمیاد اگه از عید هم بگذره،مثلا تا فروردین... همونجور که گفتم تا آخر فروردین هم وقت واسه یادگیری و مرور هست...

چشم... :D

REZA73

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

خب :D
شما باز چیزی که هست اینه که برنامه آزمونتون با درساتون هماهنگ بود فک کنم گفتین
برا این مورد ما باید ج کار کنیم؟

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از صــــدف :
من می خوام تند تند سوال نپرسما نمیشه :D

من یه سال موندم خوب؟! ( اون قسمت سوم و المپیاد و اینا رو شباهت داریم با این تفاوت که من پارسال در حد معمولم کار نکردم چه برسه بیشتر )جدیدا حوصله اتاقمم ندارم! کتابخونه هم رفتم انقد دوستان دانشجو شلوغش کرده بودن که برگشتم خونه! چه کار کنم؟!
بعد هفته آخر آزمون یادم میفته هیچی نخوندم :| حجمه زیادی می مونه!

از اول این جوری نبودما :( نمی دونم چرا گمراه شدم این یه ماهه! :|

الان این آزمون جامعه پیش 1 . اگه آدم باشم بدرسم یه جورایی می رسم بهش اما فیزیکو نه! زیاده! وقت اضافه میاد واسه برگشتن بهش؟؟؟؟ خیلی واسش اعصابم قاطیه! :(
فیزیک این دفعه رو! یه راه حل داری؟؟؟ :rolleyes:
اتاقتو تغییر دکوراسیون بده... جوری بچین که راحت باشی توش،چون بهترین جا واسه خوندن اتاق خود آدمه... من هیچوقت تا حالا نتونستم تو کتابخونه درس بخونم... :-" :D

فیزیک رو اگه الان نرسی باید همزمان با پیش ۲ بخونیش... آره وقت که میشه قطعا،عید و بعد از عید مث اردیبهشت واسه مروره دیگه... ولی قبلش باید یه بار حداقل خونده باشیو تست زده باشی... یعنی باید بعد آزمون یه کم کارتو بیشتر کنی و همزمان با پیش دو بخونی... پیش دو خیلی کار نمی بره،مفهومشو بگیری حله،مث پیش ۱ نیس که تمرین زیاد بخواد...

به نقل از fateme.kh :
دلیل خاصی داشت که دوم ریاضی خوندین؟
بعضی از بچه های مدرسه ما میگن ریاضی میخونیم کنارش زیست می خونیم کنکور پزشکی میدیم این درسته؟
نه واقعا،از این ایده ها نزدم :D
من اصن فیزیک دوست داشتم و میخواستم مکانیک بخونم،ولی دیگه از ثبات عقیده و اینا... :-"

به نقل از Barium :
اینا رو تو یه روز انجام میدادی؟ چقد طول میکشید؟
برا دوم رو که تو تابستون خوندم روزی سه ساعت طول می کشید...
ساعت اول خوندن اولیه
ساعت دوم خوندن دقیق تر
ساعت سوم تست

!sadaf

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
مدال المپیاد
:-&lt;
رشته دانشگاه
داروسازی

با تشکر :D
مرورات چه جوری بود؟ یعنی مثلا همین زمانا! بر می گشتی به مطالب آزمونای قبل؟؟؟؟ یا کلا بعد از عید؟؟
روش خاصی برای این که دیر یادت بره! داشتی؟؟
عربی قسمت درک مطلب کتاب خاصی کار کردی؟ من واسش وقت کم میارم همیشه :-??

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
صندلی ...

ببخشید من انقد سوال میپرسم :-[

به نظرت الان برا شروع کردن دیر نیس؟ :D جواب منطقی میخوام ـآ :-" (الان نگین میاد منو میزنه! X_X :-")

با توجه به اینکه اولش میخواستی بری داروسازی رو زمین چقد وقت میذاشتی؟
این عقیده درسته که زمین حتی برا اونایی که میخوان دارو بخونن هم فایده نداره؟!! ???

یه سواله که چن وقته ذهن منو مشغول کرده؛ اونایی که تو کنکور یه رتبه خوب میارن، چن ماه بعدِ کنکور چقد از درسایی که خوندن ـو یادشونه؟! :-/
تو خودت چیزی یادت هس؟ :D اصن این درسایی که ما میخونیم به غیر از آوردن رتبه ی خوب واسه دانشگاه فایده دیگه ای هم داره؟ :-/

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از گـَـنـدُم :
من داشتم زندگی میکردم یهو نگین اومد گفت بیا اینجا :D
میگم عه رتبه ی برتر 8-> عکس یادگاری هم میندازی آیا؟ ;;)

الان نظرات رو داشتم می خوندم می گفتم اگر الان جای طوبی بودم یه حسی داشتم مثل اینکه مردم میخوان تا نحوه ی آب خوردن صحیح رو هم از من بپرسن و برا همین چون خودش فکر میکنه که میشه از این هم بهتر بود و الگوی محدود کننده نشه و اون عالی کافی نبوده و میخواسته عالی باشه(تک رقمی مثلا) بعد شده این (که بازم عالیست 8->) میخاستش که با پست اولش بگه که من یسری اشتباهاتی که داشتم مثلا اینکه سوم کلاسارو میپوچوندم نباید که شمام سوم کلاسارو بپیچونید که پیش بشید 117 منطقه ، باید نکات خوبمو یاد بگیرید. من میخواستم تک رقمی شم شدم 117، شما بخواید 117 بشید که میشید شونصد و شونزده :D خواستم بگم من فک میکنم منظورت اینه و برای همین هم میگی من رتبه ی برتر نیستم. (ترجمه کردم ;;))

اما خب حالا واسه ما شبه رتبه ی برتر هستی 8->
کلا یک سری سوالات جواب بده زود تند سریع :D
برای علاقه به درس و ... راهکاری داری؟ مثلا از درسای مثل عربی یا بعضی چیزای دیگه بدم میاد، دوست ندارم بخونمشون :rolleyes:چیکار کنم؟
یا مثلا در کل به درس خوندن اینجوری تستی و ... چطوری علاقه پیدا کنم، من همش دوس دارم که مثلا دست آورد های جدید رو بخونم، مقالات بخونم،کتاب بخونم، پژوهش... اما اینطوری روی درسام یک حس پوچی بم دست میده :rolleyes:؟ میخونما اما علاقه ای پشتش نیست و فک میکنم کار آمدی لازم رو هم ندارم اینطور بی علاقه.

بعد سال سوم رو که نخوندی ولی بنظرت چطور باید باشیم پیش اذیت نشیم.؟
بعد اینکه چطوری ناامید نشیم؟ینی گاهی میشم حس میکنم نمیتونم(بی علاقه بودن هم تا حدی دخیل هست)
بعد اینکه وقتمون رو چطور تنظیم کنیم ؟ مثلا میگی روزی دو ساعت زیست میخوندی یا مثلن تست میزنی باز برگردی تست میزدی همونارو و ... اینا وقت میخواد، من حس میکنم وقت نمیکنم از این کار ها کنم، چطوری اینقد وقت داشتی؟ یا شاید چون من سوم هستم اینطوریه و پیش بهتر میشه :-/

یکمم می شه اول خودت توضیح بدی کلا هرچیزی که بنظرت اهمیت و تاثیر بیشتری داشته و داره؟

+
سر وضعیت استفاده از اینترنت هم توضیح بده لطفا؟ حیاتی محسوب میشه؟
:)) بله بله... :-" مُفَسِر خوبی میشی... :D
ببین کنکوری خوندن رو نمیشه با علاقه پیش برد واقعا... اگه بخوای منتظر اومدن علاقه بشی باید بیخیالِ کنکور بشی...
متاسفانه کنکور همینه... :-??
می تونی به این فکر کنی که یه سال این چرت و پرتا رو تحمل کنی،بعدش دیگه دانشگاهه و میتونی اون چیزایی رو بخونی که بهشون علاقه داری... یعنی به شکلِ راهِ رسیدن به اون علاقه هه بهش نگاه کن...
سال سوم رو فقط جوری بخون که حداقلش یه بار فهمیده باشیشون...این خیلی کمک میکنه،من خیلی از وقتم رو سال پیشدانشگاهی صرف یادگیریِ اولیه ی مفاهیمِ پایه کردم که خب اگه بلد بودمشون وقت بیشتری میتونستم داشته باشم و به دنبالش تسلط بیشتر.. برا همین میگم حالا خیلی هم عمیق نخوندی مشکلی نیس،فقط یه بار یاد بگیرشون... :D
من الانشم که فکر میکنم نمیدونم چجوری اون موقع اینهمه وقت میذاشتم واسه درس... کلا سال پیشدانشگاهی همه چی و همه جا برات جو کنکور رو به ارمغان میاره :D برا همین خواه ناخواه تو جوش قرارمیگیری و میخونی... از الان کنکوری فکر نکن...

راجع به نت استفاده م در حد بعضی روزا،روزی ۱-۲ ساعت بود، مث الان معتاد نبودم X_X :-" یعنی کلا نت رو قطع نکردم،ولی زیاد هم نبود،قابل کنترل بود...
موقعایی که زیاد میرفتم گوشی و لپ تاب و خلاصه هر چی قابلیت وصل شدن به نت رو داشت میدادم دست مامانم مثلا میگفتم اگه مُردم هم تا شب فلان ساعت اینا رو نده دستم... خود به خود درست میشد... :D

به نقل از Shalale :

درصدهايه كنكورتون رو ميشه بگين؟!
...
و اينكه وقت ميكردين مثلن كل تستهايه مبتكران شيمي رو بزنين؟! كلن چطوري بود تعداد تست زدنتون؟!
...
كتاب فيزيك الگو بهتره يا گاج خاكستري؟! يعني كسي كه الگو ميخونه با كسي كه گاج ميخونه چقدر تفاوت درصده فيزيك هست تو كنكورشون؟!
من گاج خاكستري ميخونم واسه فيزيك... درصدايه فيزيكم 70 75 هست... احساس ميكنم با گاج خوندن اون درصدي كه از خودم انتظار دارم نميزنم... الگو بخونم بنظرتون؟! :)
درصدام دقیق با اعشار یادم نیس :D عدد صحیحاش اینا بود:
ادبیات: ۸۴
عربی: ۸۴
زبان: ۷۳
دینی: ۷۸
زمین:۳۰
ریاضی:۷۸
فیزیک: ۸۷
زیست: ۷۸
شیمی: ۶۹ (کل غلطام بی دقتی بود قشنگ... :| )

برا فیزیک اول آبی قلم چی رو بزن،چون سوالای خودِ کنکوره و سطحش کاملا در حد خودِ کنکوره طبیعتا... برا "تسلط" الگو خیلی خوبه... گاج رو نزدم متاسفانه،نمیدونم چجوریه،ولی الگو رو میدونم خوبه،البته به شرطی که خودِ مطلب رو یاد گرفته باشی...چون میتونه راحت اعتماد به نفس ادمو از بین ببره... :) :D

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نـــگـ◕‿◕ـن :
الان متوسط روزی چند ساعت درس میخونی :-"؟ تعطیل و غیر تعطیل

عامل موفقیت ؟
برتری؟
یه ویژگی خوبت که خیلی کمکت کرد؟ مثه یه عادت درسی؟
شب امتحانی هستی؟ :-"
موفق باشی کلی >:D<
هدف ما سرگرم کردن و کشتن شما بود که برآورده شد :D با تشکر ;;) :-تعظیم
و من الله توفق و اجرکم عند الله و اینا ;;)
میشه راجع به الان صحبت نکنیم؟ X_X :-"
فکر میکنم یکی از عوامل موفقیت این بود که توقعم از خودم خیلی بالا نبود،و به تبعش استرسِ زیادی نداشتم... البته نه اینکه استرس نداشته باشم کلا ها...بالاخره تا یه حدیش طبیعیه... ولی موقع آزمون استرس زیاد نمیگرفتم...
سعی میکردم به این فکر کنم که الان دیگه حرص خوردن واسه درسای عقب افتاده فایده نداره،مهم اینه که بعدش چی میشه و اونو میشه عوض کرد...
این ویژگی ای که تا پارسال داشتم و امسال خیلی دلم میخواد دوباره داشته باشم( :-" ) اینه که وقتی میشینم پای درس فقط فکرم همونجا باشه و اون مدتی رو که قرار گذاشتم بشینم سر درس واقعا سر درس باشم... نه اینکه از یه ساعت سه ربعشو ول بچرخم... :-"

راجع به اختصاصیا سعی میکن نباشم،عمومیا هم دیگه در اختیار من نیس،خود به خود افتاده شب امتحان... :-" :D

:)) بله بله... حسابی سرگرم شدیم اصن... سرعت تایپم دو برابر شد از اولِ این تاپیک... :-"

به نقل از REZA73 :
خب :D
شما باز چیزی که هست اینه که برنامه آزمونتون با درساتون هماهنگ بود فک کنم گفتین
برا این مورد ما باید ج کار کنیم؟
مدرسه تون آزمونی نمیگیره ایا؟ اگه میگیره با همون برنامه پیش برو...البته برا اینکه سوالای آزمونای دیگه رو هم ببینی بد نیس چند تا ازمون بیرون هم شرکت کنی... ولی تمرکزت رو یکی باشه... من برنامه ی مدرسه رو بیشتر توصیه میکنم...

اگرم نمیگیره یه ازمونی که برنامه ش بیشتر شبیه برنامه ی درساتون بوده رو انتخاب کن،با همون برنامه پیش برو... ممکنه بعضی جاهاش با درسای مدرسه فرق کنه،(برا همین میگم شبیه ترین رو انتخاب کن)،اونایی که فرق داره رو خودت باید بخونی دیگه... یا میتونی با بچه های مدرسه تون که آزمون مشترک میدین برنامه بذارین با هم بخونین و درس خوندنِ همو چک کنین که کسی عقب نمونه... میتونه خیلی کمک کنه این با هم خوندن... اگرم دیدی به برنامه ی مدرسه نرسیدی دیگه هی عوضش نکن،فوقش نمره های مدرسه کم میشه دیگه،مهم نیستن که،مهم کنکوره... :D

رتبه هم خیلی برات مهم نباشه،بیشتر به درصدات و دلیلای اشتباهات تو ازمونا دقت کن...رتبه خیلی چیزِ کلی ایه،نمیشه از روش مشکلاتتو پیدا کنی،فقط اعصابتو به هم میریزه... ولی وقتی رو درصدا دقت کنی هم اشتباهاتو پیدا میکنیو کمترشون میکنی،هم رتبه ت به تبع درصدات میره بالا و بهت اعتماد به نفس میده... :D

REZA73

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
علوم تغذیه
تصحیح

حالا میترسم بگین این چقد غر میزنه ها :D
ولی خو
آزمونای بیرون از نظر شباهت زمانی ب مدرسه فرقی ندارن با هم
اینجا بوشهره ها :D
مدرسه ی ما آزمون بگیره؟ :))
مدرسه ما معلم درست حسابی نداره ها :D آزمون کیلو چنده؟
در ضمن بچه های ما میخوان سر به تن همدیگه نباشه
مدرسه شما 11 تیر شروع شده
مال ما 1 مهر
به معلم میگیم کنکوری کار کن میگه وظیفه ما تموم کردن کتابه!!!
*جهت اطلاع :D

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از صــــدف :
با تشکر :D
مرورات چه جوری بود؟ یعنی مثلا همین زمانا! بر می گشتی به مطالب آزمونای قبل؟؟؟؟ یا کلا بعد از عید؟؟
روش خاصی برای این که دیر یادت بره! داشتی؟؟
عربی قسمت درک مطلب کتاب خاصی کار کردی؟ من واسش وقت کم میارم همیشه :-??
خب هر درس فرق میکرد...
بیشترِ مرورام عید و بعد از عید بود البته،ولی یه مرورای کوچیک واسه زیست فبل از عید هم داشتم...
به شکل کلی بخوام بگم اول یه دور خود کتاب رو مرور میکردم...
بعد میرفتم ببینم تست جدید دارم یا نه... اگه داشتم یه مقدار تست جدید میزدم... بعدش بر میگشتم رو تستای قبلیم و تستایی که علامت زده بودم رو دوباره مث یه تست جدید میزدم و مقایسه میکردم چقدر با دفعه ی قبل فرق کرده...اگه خیلی بهتر بود دیگه زیاد رو اون مبحث گیر نمیدادم،ولی اگه مث دفعه ی قبلش بود تقریبا،نگهشون میداشتم تا تو مرور بعدی باز بزنمشون...
آزمونا رو همون روز ازمون تحلیل میکردم و تموم میشدن... نکته هاشو مینوشتم،بعدشم برنامه ی هفته ی بعدم از فرداش شروع میشد...

برا اینکه دیر یادم بره دفعاتِ خوندنمو زیاد میکردم و زمانشو کمتر... وقتی یه موضوعی تو دفعات مختلف و فاصله افتادن بینش هی تکرار بشه بهتر تو ذهنم می موند...

درک مطلب قبل عید خیلی کار نمیکردم،تو آزمونا هم خیلی واسم مهم نبود،ولی بعد از عید که آزمونای عمومیِ رشته های دیگه و سالای قبل رو میزدم(برا رشته ی خودمونو نمیزدم،اونا رو واسه آخرین دوره گذاشته بودم که به شکل کنکور بزنمشون) دستم راه افتاده بود... گاج یه کتاب واسه درک مطلب داره،اونم بد نیس..البته خیلی نرسیدم کار کنم،بعد از عید چاپ شد تازه... :D

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Barium :
ببخشید من انقد سوال میپرسم :-[

به نظرت الان برا شروع کردن دیر نیس؟ :D جواب منطقی میخوام ـآ :-" (الان نگین میاد منو میزنه! X_X :-")

با توجه به اینکه اولش میخواستی بری داروسازی رو زمین چقد وقت میذاشتی؟
این عقیده درسته که زمین حتی برا اونایی که میخوان دارو بخونن هم فایده نداره؟!! ???

یه سواله که چن وقته ذهن منو مشغول کرده؛ اونایی که تو کنکور یه رتبه خوب میارن، چن ماه بعدِ کنکور چقد از درسایی که خوندن ـو یادشونه؟! :-/
تو خودت چیزی یادت هس؟ :D اصن این درسایی که ما میخونیم به غیر از آوردن رتبه ی خوب واسه دانشگاه فایده دیگه ای هم داره؟ :-/
بهتر بود زودر شروع میکردی،ولی الان دیگه به جای اینکه انرژیتو صرف فکر کردن به اینکه آیا میرسم ایا نمیرسم بکنی بذار رو اینکه تند تر کار کنی و برسی... :D

زمین هیچی نمیخوندم،تو خرداد تقریبا ۴-۵ ساعت وقت گذاشتم روش و فصلایی که تستای بیشتری ازش میمومد رو خوندم...
برا دارو تاثیر داره... دارو تو زیرگروه ۲ هست،و زیر گروه ۲ دارو ضریب ۱ داره... مثلا من رتبه زیر گروه ۲م ۹۵ بود... :D

من که از جلسه اومدم بیرون همه رو ریختم بیرون از مخم... :-" :D
ولی جدی بخوام بگم می مونه تو ذهن آدم تا مدتها،یه نشونه ازش ببینی یادت میاد...ولی فایده ای هم به حالت نداره...مقادیر زیادیش حتی غلط هست،من تازه فهمیدم چه کلاهی سرم رفته... :-< :D

!sadaf

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
مدال المپیاد
:-&lt;
رشته دانشگاه
داروسازی

طوبی جان اگه دلت بخواد فک منو بیاری پایین کاملا حق داری :D

راحت باش ;;)

در مورد اکیپی خوندن نظری داری؟؟؟ از اینا که آخر شب همه ساعت مطالعشونو به هم میگن و اینا من کلا رقابت رو دوست دارم! اما همه میگن استرسی میشین و اینا؟؟ آره؟؟

تا حالا شده عقب بمونی بعد بگی این همه آدم جلوی منن چه جوری بشون برسم؟!! :( حسادت؟ ;;)

من به شدت عقده تک رقمی و اینا دارم :| اما... :rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا