صندلی داغ رتبه های برتر کنکور سراسری (تجربی-خانم شعبانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
صندلی داغ...

به نقل از طـوبـــــــی :
زمین هیچی نمیخوندم،تو خرداد تقریبا ۴-۵ ساعت وقت گذاشتم روش و فصلایی که تستای بیشتری ازش میمومد رو خوندم...
برا دارو تاثیر داره... دارو تو زیرگروه ۲ هست،و زیر گروه ۲ دارو ضریب ۱ داره... مثلا من رتبه زیر گروه ۲م ۹۵ بود... :D
آخه من شنیدم توی کنکور برای زمین وقت نذاشتن! ینی اگه بخوایم زمینو بزنیم باید از درسای دیگه مون وقت بذاریم!

ممنون که انقد باحوصله سوالا رو جواب دادی ;;)
ایشالا تو دانشگاهم موفق باشی :)

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور سراسری (تجربی-خانم

به نقل از REZA73 :
حالا میترسم بگین این چقد غر میزنه ها :D
ولی خو
آزمونای بیرون از نظر شباهت زمانی ب مدرسه فرقی ندارن با هم
اینجا بوشهره ها :D
مدرسه ی ما آزمون بگیره؟ :))
مدرسه ما معلم درست حسابی نداره ها :D آزمون کیلو چنده؟
در ضمن بچه های ما میخوان سر به تن همدیگه نباشه
مدرسه شما 11 تیر شروع شده
مال ما 1 مهر
به معلم میگیم کنکوری کار کن میگه وظیفه ما تموم کردن کتابه!!!
*جهت اطلاع :D
نه بابا،این چ حرفیه... :D

ای بابا... خب اگه اینجوریه و مدرسه تون برنامه ای نداره می تونید درسای مهم تر مثل زیست یا درسایی که خوندنش تنهایی سخته رو یه کلاس برید...
من واسه این گفتم درگیر معلم و کلاسای اینجوری نشید که چند برنامه ای نشه... اگه برنامه ی دیگه ای ندارید کلاس رفتن مشکلی نداره...اگرم کلاسی رفتی یا معلمی گرفتی با برنامه ی همون پیش برو،دیگه امتحانا و درسای مدرسه خیلی مهم نباشه،در حد پاس کردن هم بگذرونیش کافیه...
البته تا اونجایی که میشه سعی کن خودت خوب بخونی،ولی اگه واقعا لازم بود و تنهایی نمیشد خوند،تحقیق کن و یه کلاس خوب برو...

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از صــــدف :
طوبی جان اگه دلت بخواد فک منو بیاری پایین کاملا حق داری :D

راحت باش ;;)

در مورد اکیپی خوندن نظری داری؟؟؟ از اینا که آخر شب همه ساعت مطالعشونو به هم میگن و اینا من کلا رقابت رو دوست دارم! اما همه میگن استرسی میشین و اینا؟؟ آره؟؟

تا حالا شده عقب بمونی بعد بگی این همه آدم جلوی منن چه جوری بشون برسم؟!! :( حسادت؟ ;;)

من به شدت عقده تک رقمی و اینا دارم :| اما... :rolleyes:
نه بابا،واسه چی آخه،واسه همین اینجام دیگه... :D

این اکیپی خوندن خیلی خوب میتونه باشه... استرسشم یه کم که بگذره عادت میکنی...اصن این استرس،استرسِ مثبته... اگه آدم رقابتی ای هم هستی که بهتر،سعی میکنی از بقیه جلو بیفتی و این خودش یه انگیزه ی موقته...

آره خب،همیشه که آدم اول نیست... من کلا هیچوقت اصراری رو اول بودن نداشته م،همین که تو یه سطح قابل قبول واسه خودم باشم راضیم... البته به این معنی نبوده که تلاش نکنم،ولی اینجوری هم نبوده که اگه اول نباشم اذیت بشم... این مسئله به روحیه ی افراد بستگی داره...
سعی میکردم به این فکر کنم که خب وقتی میتونم با یه کم بیشتر خوندن یا حتی در همین حد خوندن ولی ادامه دار بودنش به چیزی که میخوام برسم،چه اهمیتی داره که حالا بقیه چند میشن؟ به خصوص اینکه دارو هم میخواستم و چیزِ سختی نبود...برا همین استرسمو خیلی کم میکرد همین موضوع...

توصیه میکنم خیلی از خودتون توقعتونو نبرید بالا که اگه دیدید نمیشه همون مقداری هم که پتانسیلشو داشتید از دست بدید... اگه می بینی میشه با یه کم تلاش بیشتر به چیزی که میخوای برسی خیلی رو اول بودن و تک رقمی واینا تاکید نداشته باش... اگه خوب بخونی و حداکثر تلاشتو بکنی ولی با "آرامش"،ممکنه حتی به همون تک رقمی بودن هم برسی... :D

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
.

به نقل از Barium :
آخه من شنیدم توی کنکور برای زمین وقت نذاشتن! ینی اگه بخوایم زمینو بزنیم باید از درسای دیگه مون وقت بذاریم!

ممنون که انقد باحوصله سوالا رو جواب دادی ;;)
ایشالا تو دانشگاهم موفق باشی :)
چرا بابا،کی گفته؟۲۰ دقیقه واسه زمین وقت هست... ولی بچه هایی که رشته های زیر گروهایی که واسه زمین ضریب ندارن(مث پزشکی و دندون) میخوان وقت زمینشون رو میذارن رو درسای اختصاصی دیگه... البته منم همه ی بیست دقیقه رو نذاشتم واسه زمین،فقط ۵ دقیقه هر سوالی رو که دیدم مبحثشو خوندم زدم و بقیه ی وقتو گذاشتم برا درسای دیگه...

خواهش میکنم،قابل نداشت... :D
مرسی... شما ها هم ایشالا از این مرحله رد شید و بعدش به اونی که میخواید برسید... (;

!sadaf

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
مدال المپیاد
:-<
رشته دانشگاه
داروسازی

;;) خیلی خیلی بی نهایت خیلی مرسی (; x:

(البته امیدوار نباشین من دیگه پیدام نشه ;)) تشکر موقتی بود! سوالام کم کم یادم میان :> )

REZA73

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

شما گفتی برای خلاصه نوشتن
من چ کار کنم اصن یه بارم این کارو نکردم
هر چی هم فک میکنم اصن تو کتم نمیره :D
چ کنم؟
بعدم اینکه
ترتیب زدن درسا رو چ کار کردین؟
هم اختصاصی هم عمومی

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از REZA73 :
شما گفتی برای خلاصه نوشتن
من چ کار کنم اصن یه بارم این کارو نکردم
هر چی هم فک میکنم اصن تو کتم نمیره :D
چ کنم؟
بعدم اینکه
ترتیب زدن درسا رو چ کار کردین؟
هم اختصاصی هم عمومی
همینجور که داری میخونی نکته های مهم یا تیکه هایی که به نظرت فرّار میان رو تو یه کاغذ بنویس...
من خودم خیلی خلاصه نویسی نمیکردم،و البته پشیمون هم شدم... چون اون آخرا که بعضی قسمتا رو اینجوری نت برداری کردم ازش خوندنشون خیلی برام راحت تر شد... اگه بقیه درسا رو هم از اول این کارو میکردم مرور ها وقت کمتری ازم میگرفتن طبیعتا...

ترتیب زدنم همون ترتیبِ دفترچه بود،به شما هم توصیه میکنم همون ترتیبو بزنید... چون این جابه جایی که هی باید توزدن سوالا انجام داده بشه احتمال جا به جا زدن تو پاسخنامه رو خیلی زیاد میکنه...و همچنین جا انداختن سوالا حتی...
این عوض کردن ترتیب ضررش بیشتر از منفعتشه،البته اگه منفعتی داشته باشه... :D

dr.gh

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

من میخوام خارج از برنامه ی آزمونم زیست رو بخونم..یعنی مثلا اگه قراره از یک ماهه دیگه قراره قلم چی زیست 1 رو بیاره

من میخوام از الان شروع کنم!!کار درستیه؟؟؟

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ؟dr.gh :
من میخوام خارج از برنامه ی آزمونم زیست رو بخونم..یعنی مثلا اگه قراره از یک ماهه دیگه قراره قلم چی زیست 1 رو بیاره

من میخوام از الان شروع کنم!!کار درستیه؟؟؟
یعنی علاوه بر مبحثای این آزمونش میخوای مبحث ازمون بعدیش رو هم بخونی؟
اگه اینجوریه خب این خوبه که جلوتر خونده باشی... ولی قبل آزمون هم بخونش،یه مروری از چیزی که الان خوندی داشته باش... ینی اگه الان میخونی اون موقع ولش نکن...

ولی اگه میخوای برنامه تو جابه جا کنی و مبحثای این آزمونو نخونی به جاش برا بعدی بخونی،نه... اینجوری تو هر دوتاش زیستو بد میزنی و برنامه ت ممکنه به هم بریزه...ترجیحا برنامه تو خیلی جابه جا نکن،یه برنامه رو بگیر برو جلو...

Zr74

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی

سلام >:D<
قول دادي به سوالام نخنديا... :-"

اول اينکه فيزيکو چجوري کار ميکردي? مثلا چقد تست ميزدي و اينا...
بعد اگه آدم بعضي مبحثا رو بلد نباشه درست ميشه يا نه? مثلا من درسو مي خونم مي فهمم ولي ميرم تو آزمون گند مي زنم! :D

بعد اينکه ساعت مطالعه چقدر بايد مهم باشه برامون?
خودت اين موقع ها هفته اي چقدر مي خوندي?
فعلا همين ديگه، مرسي ;;)

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از z@hra :
سلام >:D<
قول دادي به سوالام نخنديا... :-"

اول اينکه فيزيکو چجوري کار ميکردي? مثلا چقد تست ميزدي و اينا...
بعد اگه آدم بعضي مبحثا رو بلد نباشه درست ميشه يا نه? مثلا من درسو مي خونم مي فهمم ولي ميرم تو آزمون گند مي زنم! :D

بعد اينکه ساعت مطالعه چقدر بايد مهم باشه برامون?
خودت اين موقع ها هفته اي چقدر مي خوندي?
فعلا همين ديگه، مرسي ;;)
خنده ندارن که :-" :D

فیزیک اول جزوه و فرمولا رو یه نگاه میکردم...اگه یادم بودن البته دیگه اینکارو نمیکردم :D
بعد تستای آبی قلم چی رو میزدم... اونا که تموم میشد اگه خودِ معلم سوال داده بود اونا رو حل میکردم و بعدشم از الگو میزدم... البته خیلی از فصل هام به مرحله ی الگو نرسیدن یا ناقص رسیدن...

اگه مبحثو بلدی تست هات رو به شکل آزمون بزن... یعنی زمان بگیر و تو زمان یه تعداد مشخص بزن و بعد درصد بگیر از خودت...

ساعت مطالعه برای هر کس یه مقداری لازمه... اگه مثلا با هفته ای ۴۰ ساعت به کارات میرسی و می بینی دوستت داره هفته ای ۴۵ ساعت میخونه،خیلی رو مقدار ساعت تاکید نداشته باش،سعی کن تو همون ساعت بازدهتو ببری بالا...
من روزای مدرسه ۴ ساعت میخوندم،روزای تعطیل ۷-۸ ساعت... جمعا میشد هفته ای ۳۸-۳۷ ساعت فکر کنم...
قابل نداشت... :D

REZA73

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

:D
آخه
ما بعضی معلمامون میگن تو اختصاصیا زیستو اول بزنین
بعدش شیمی
بعد فیزیک
بعد ریاضی
من خودم ترجیحم اینه که ریاضیمو زود تر از فیزیک بزنم
هر کتابیم نگاه میکنی میگه این درسو آخر نزن
آدم میمونه خو چ کنه :D ج کنه؟

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از REZA73 :
آخه
ما بعضی معلمامون میگن تو اختصاصیا زیستو اول بزنین
بعدش شیمی
بعد فیزیک
بعد ریاضی
من خودم ترجیحم اینه که ریاضیمو زود تر از فیزیک بزنم
هر کتابیم نگاه میکنی میگه این درسو آخر نزن
آدم میمونه خو چ کنه :D ج کنه؟
معلمتون اشتباه میکنه... ریاضی رو نذاری آخر ها... همون ترتیب دفترچه از همه بهتره... اگه هر کدومو دقیقا تو زمان خودش بزنی(ینی وقت درسیو ندی به درس دیگه) احتیاج به این جا به جاییا نیس...

REZA73

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

والا نمیدونم
ما خودمون اول نظرمون این بود که به ترتیب باشه
اما اینو که گفت معلم گفت که یه وقت برا زیست کم نیارین
شیمی مبتکران هم که تو مقدمه گفته شیمی رو بعد از زیست درس دوم بزنین
پشتیبان ارشد کانون بوشهر که پشتیبان یکی از بچه هاست هم گفته بود بش ترتیبو به هم بزن
زیست رو اول نزنیم وقت کم نمیاد براش؟

F@hime

فهـــیمه
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی‌‌شیمی

سلام،يه سوال، چجورى ميزان ساعت مطالعه مون رو ببريم بالا؟ :دى

با تشكر

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
.

به نقل از REZA73 :
والا نمیدونم
ما خودمون اول نظرمون این بود که به ترتیب باشه
اما اینو که گفت معلم گفت که یه وقت برا زیست کم نیارین
شیمی مبتکران هم که تو مقدمه گفته شیمی رو بعد از زیست درس دوم بزنین
پشتیبان ارشد کانون بوشهر که پشتیبان یکی از بچه هاست هم گفته بود بش ترتیبو به هم بزن
زیست رو اول نزنیم وقت کم نمیاد براش؟
وقت چرا کم بیاد?
باید هر درسو تو زمان خودش بزنید...ینی مثلا اگه ریاضی 45 دقیقه س وقتش,راس 45 دقیقه هر چند تا مونده ول کن برو درس بعد... اینجوری برا هر درس زمانش فرقی نمیکنه که به چه ترتیبی پیش بری...
بعد آخرش اگه وقت اضافه اومد(که معمولا میاد,به خصوص اینکه 20 دقیقه ی وقت زمین هم هست و میتونی بذاریش واسه درسای دیگه)باز برمیگردی رو سوالایی که مونده ن,حالا به ترتیب اولویتی که برات مهمه,ممکنه یکی زیستشو همون سری اول خوب زده باشه و بخواد وقتشو بذاره واسه شیمی یا ریاضی... من پنج تا از سوالای ریاضیمو تو کنکور تو همین برگشتن حل کردم... :D

ولی ریاضی رو اگه بذاری آخر دیگه مغزت نمیکشه جواب بدی,اینو هم معلما و مشاورا میگفتن,هم یکی دوبار که خواستم ترتیبمو عوض کنم تجربه کردم...

حالا من نمیگم نسخه ی من واسه همه کار میکنه ها,اگه میتونی و ریاضیتو وقتی آخر میزنی خوب میزنی خب ادامه بده... فقط یه مدل رو سریعتر مشخص کن و دیگه از الان تا آخر کنکور همون مدلی بزن تا عادت کنی...

به نقل از فهــــــــیمه :
سلام،يه سوال، چجورى ميزان ساعت مطالعه مون رو ببريم بالا؟ :دى

با تشكر
یه راه معمولش اینکه هر هفته یک یا دوساعت به ساعت مطالعه ت اضافه کن... هم خیلی یهو سنگین نمیشه...هم بعد از یه ماه حداقل 5ساعت به ساعت هفتگیت اضافه شده... :D

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی
.

معلم و مدرسه چه قدر تاثیر داشت رو رتبت؟ ;;) :D
من نمی دونم این سوال پرسیدند یا نه ؟ این که المپیادی بودی چه قدر تاثیر داشت رو درس خوندنت و نتیجه ای که گرفتی؟

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
پاسخ : .

به نقل از طـوبـــــــی :
وقت چرا کم بیاد?
باید هر درسو تو زمان خودش بزنید...ینی مثلا اگه ریاضی 45 دقیقه س وقتش,راس 45 دقیقه هر چند تا مونده ول کن برو درس بعد... اینجوری برا هر درس زمانش فرقی نمیکنه که به چه ترتیبی پیش بری...
بعد آخرش اگه وقت اضافه اومد(که معمولا میاد,به خصوص اینکه 20 دقیقه ی وقت زمین هم هست و میتونی بذاریش واسه درسای دیگه)باز برمیگردی رو سوالایی که مونده ن,حالا به ترتیب اولویتی که برات مهمه,ممکنه یکی زیستشو همون سری اول خوب زده باشه و بخواد وقتشو بذاره واسه شیمی یا ریاضی... من پنج تا از سوالای ریاضیمو تو کنکور تو همین برگشتن حل کردم... :D

ولی ریاضی رو اگه بذاری آخر دیگه مغزت نمیکشه جواب بدی,اینو هم معلما و مشاورا میگفتن,هم یکی دوبار که خواستم ترتیبمو عوض کنم تجربه کردم...

حالا من نمیگم نسخه ی من واسه همه کار میکنه ها,اگه میتونی و ریاضیتو وقتی آخر میزنی خوب میزنی خب ادامه بده... فقط یه مدل رو سریعتر مشخص کن و دیگه از الان تا آخر کنکور همون مدلی بزن تا عادت کنی...
آره درسته که اگه هر درس ـو تو زمان خودش بزنیم وقت کم نمیاریم ولی یه چیز دیگه هم هس. اینکه اگه شیمی رو بذاریم بعدِ ریاضی و فیزیک ذهن مون خسته اس و نمیتونیم سوالاشو جواب بدیم؛ ولی اگه اول شیمی رو بزنیم کمتر خسته میشیم. این طور نیس؟

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از lab0o :
معلم و مدرسه چه قدر تاثیر داشت رو رتبت؟ ;;) :D
من نمی دونم این سوال پرسیدند یا نه ؟ این که المپیادی بودی چه قدر تاثیر داشت رو درس خوندنت و نتیجه ای که گرفتی؟
برا من به شخصه موثر بود واقعا... چون معلم دیگه ای نداشتم دلم به این خوش نبود که اگه اینجا نفهمم درسو میتونم از یکی دیگه هم بپرسم,برا همین حداکثر استفاده رو از همین معلما کردم...

رو درس خوندنم که نتیجه ش خوب بودن شیمی پایه م بود و از خوندنش راحت بودم دیگه,ولی رو نتیجه هیچی,همون بی دقتیام درصد شیمیمو از همه ی درسام آورد پایین تر... :rolleyes:
به نقل از Barium :
آره درسته که اگه هر درس ـو تو زمان خودش بزنیم وقت کم نمیاریم ولی یه چیز دیگه هم هس. اینکه اگه شیمی رو بذاریم بعدِ ریاضی و فیزیک ذهن مون خسته اس و نمیتونیم سوالاشو جواب بدیم؛ ولی اگه اول شیمی رو بزنیم کمتر خسته میشیم. این طور نیس؟
بالاخره یه درسی میفته آخر... شیمی چیزیه که میشه با تمرین آخر زدش,ینی مث ریاضی نیس...
یه راهی که بهمون میگفتن این بود که وقتی میخوایم شیمی تست بزنیم,وقتایی که خسته ایم این کارو بکنیم...مثلا آخرِ روز که دیگه کارامون تموم شده یه بیست تا تست شیمی بزنیم که مغزمون عادت کنه تو خستگی بتونه شیمی حل کنه... روش خوبی بود به نظرم... :-? حالا اگرم میخوایترتیبو عوض کنی,هر درسی رو که قراره آخر بزنی همین کارو براش بکن .... :D

REZA73

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

داشتم پستا رو میخوندم
حس میکنم یه چیزی برام روشن نشد
الان ما که با برنامه قلم چی داریم میخونیم،اون مطالبی که عقب موندیمو باید چه کار کنیم آخر؟ :-s

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا