• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیسم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hermes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادیسم

منم همین طوره هیچ فرقی ندارییم :-<
من ساله پیش تیزهوشان بودم :)
چون رشتهمو تغییر دادم رفتم نمونه دولتی ;D
ولی سال دیگه تیزهوشان انسانی میاره ;D
بچه هاش اصن باهم فرق نمیکنن
تازه بیشتر درس میخونن وتلاش میکنن نسبت به بچه های فرزانگان :)

راستیتش بچه های سمپادی همشون مغرورن و فکر میکنن خیلی مخن اما من همه ی دوستامو چه در مدارس غیر سمپادی و چه سمپادی دوست دارم

سلام
به نظرمن درسته تفاوت هست ولی نه اونقد که شما اینجا بزرگش کردین من بهترین دوستم غیرسمپادی یه و واقعا مشکلی ندارم

من قبول دارم که ما نباید غرور داشته باشیم و...
ولی این که ما با بقیه فرق نداریمو نباید این جوری که با هم هستیم باشیم رو اصلا قبول ندارم!
من هم با بچه های عادی دوستم و هم سمپادی ها. ولی عقیده و طرز فکر من به سمپادی ها خیلی شباهت داره و به همین دلیل باهاشون بیشتر میسازم.
بک عده از بچه های عادی (و نه همه ی همه) خیلی چیزامون فرق میکنه ، تفریحاتمون ، رفتار هامون ، ارزش ها و ...

غرورمون بخاطر اعتماد به نفسمونه ولی خودمونو بالاتره بقیه نمیدونیم به نظرم
ولی خیلی باهم جور میشیم چون طرز فکرمون یکیه و مشغله فکریای مشابهی داریم

درسته که یه سری از رفتارایه بچه های دیگه(غیر سمپادیا)با ما اشتباهه ولی قبول کنید بعضی وقت ها ما هم زیاده روی می کنیم.می فهمید منظورمو که.... :|دست خودمونم نیستا!!!به هر حال یه تفاوت هاییم هست...

سلام به نظره من ما خودمون نباید رتاری کنیم که بقیه ازمون فاصله بگیرن ... فقط احساس میکنم گاهی وقتا بعضیاشون احساس حسادت میکنن ... :)

ریحانه: پستتون به فارسی برگردونده شد. لطفا رعایت کنید.

به نقل از Dawn :
من که فعلا تازه واردم ولی فک نکنم همچین حسی برام پیش بیاد شاید اگه فرز 1 یا 2 حتی 3 میخوندم پیش میومد ولی حالا نه
چرا؟نه توی فرزانگان یک که لااقل این طوری نیست.من که خودم شخصا هیچ مشکلی با سمپادی یا غیر سمپادیش ندارم چون از همون اول راهنمایی فهمیدم اگه بخوام خودم رو تافته جدا بافته بدونم در آینده یه فرد تنها میشم،چون آخه مگه سمپاد تا کجا می تونه با آدم بیاد؟!بالاخره یه جا تموم میشه!به خاطر همین هم هست که با دوستای غیر سمپادیم هم راحتم چون هم اونا منو درک کردن براشون عادی شده و هم من خودم رو با شرایط و اوضاع وفق دادم.

به نقل از پوریا عابدی :
هیچ مشکلی پیش نمیاد اگر این اصل را رعایت کنیم:هیچ گاه خود را دیگران نیاب(هنگامی"ما"شوید که تک تکتان به"من"رسیده باشید...)
خوب ولی این دیدگاه یکم غلطه...آدمی با "ما" به "من" میرسه...
باید توی جامعه باشی تا به منیت برسی...

به نقل از shakiba.n :
خوب ولی این دیدگاه یکم غلطه...آدمی با "ما" به "من" میرسه...
باید توی جامعه باشی تا به منیت برسی...
جاش اینجا نیست...
ولی این تفکر ب طرز فاحشی غلطه...انسان باید ب خودش برسه بعد ب نقش پذیرفتن توی جمع!...
این تفکری ک شما میگی ناشی از مفهومی میشه در جامعه شناسی ب نام"اشتراکی گری"...و اشتراکی گری سرآغازی چیزی ب نام کمونیسم شد :)
میگم بحثش تو انجمن سمپادیا نیست...

در مورد بحث تاپیک باز هم تاکید میکنم ک"سمپادی بودن"ما و تفاوت های غیر قابل انکار ما با سایرین باید درک بشه...در عین حال این درک تفاوت ها منافاتی نداره با درک شباهات :)

Back
بالا