• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیسم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hermes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ

جالبه که تو این مورد برای من اصلا مشکلی پیش نیومده هیچ، به هر کی هم گفتم تو تیزهوشان میخونم گفته خوش به حالت و اینا و اینکه من خیلی دوس داشتم جو سمپاد مثل جو بقیه مدارس بود. بچه های سمپاد شاید خیلی شادتر از بقیه باشن و اینا ولی بزرگتر از سنشون برخورد میکنن . اکثریت فکر میکنن میدونن ولی واقعا خیلی محدوده ی فکریشون کوچیکه ولی تو مدارس عادی کسی که نمیدونه، ادعایی هم نداره و این عالیه. اصلا کل این تاپیک و نظر هایی که توش داده شده واسم عجیب بود. هیچ آدمی با اون یکی فرق نداره ، فقط همگی با عربا فرق داریم، اینو یادتون باشه !

پاسخ : سمپادیسم

واسه منم فرقی نمیکنه زیاد.....اخه به نظرم توی همین سمپادم خیلیا هستن که نباید باشن...(قصد توهین ندارم) :)
و حتی خیلیارو میبینم که تو مدارس عادی درس میخونن و خیلی هم با استعدادو باهوشن
واسه همین دیگه غرور زیادی ندارم و خودمو متفاوت نمیبینم و با بچه های مدرسه های دیگه خیلی حال میکنم مگر این که کلا طرف شوت باشه :-" :-" :-"...که خوب تو سمپاد هم هستن این دسته فراوون...اینه که مهم خود دانش اموز واسم نه مدرسه ای که توش درس میخونه

اصلابه سمپادی یا عیرسمپادی ربطی نداره.کلن یه سری ادماوجوذارن که بابقیه یه فزقایی میکنن.یه سریاشون مثه من ترجیح میدن باکسی زیادپسرخاله نشن باتنهاییشون حال میکنن و یه سری اخلاقای خاص دارن.حالآین ادماتعدادشون توسمپادیابیشتره.دلیل نمبشه :-??

به نقل از Vip :
اصلابه سمپادی یا عیرسمپادی ربطی نداره.کلن یه سری ادماوجوذارن که بابقیه یه فزقایی میکنن.یه سریاشون مثه من ترجیح میدن باکسی زیادپسرخاله نشن باتنهاییشون حال میکنن و یه سری اخلاقای خاص دارن.حالآین ادماتعدادشون توسمپادیابیشتره.دلیل نمبشه :-??

همه آدما با هم فرق دارن نمیشه گفت یه عده چون فرق دارن فلان جورن !!! ;;)

ولی به نظره من اکثره ادمایه دوروورم خیلی شبیه هم فکرمیکنن تفاوت این ادماباادمایه دیگه بیشتره.فقط نظرمه :-" :-" :-"

اصلا مگه فرقیم وجود داره؟ منک اصلن اینطوری فک نمیکنم! جایگاه اجتماعی آینده ماها هیچ رابطه ای ب سمپادی بودنمون نداره پ واس چی الکی ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :) مهم فرداس نه امروز و اینجا...

خوب واقعا هم تفاوتهایی هست
اونا به چیزایی اهمیت میدن که برای ما پشیزی گاهی اوقات ارزش نداره
اما من اصلا خودمو برتر نمیبینم و اصلا هم مغرور نیستم
ما از اونا به خاطر طرز تفکرمون جداییم
وگرنه همه آدمیم و فرقی با هم نداریم

ما تو درسامون بهتریم اونم تازه شاید!! درس هم که همه چیز نمیشه اخلاقو رفتارو هنرو...خیلی مهم تر از درسن

شایدیه تفاوت هایی بین ماودوستای غیرسمپادی باشه ولی نمیشه که بقیه ونادیده گرف من به شخصه سعی میکنم هیچ وقت کاری نکنم دوستاموازدست بدم.ولی دقت کردین وقتی توی یه موقعیت جدیدبادوستای جدیدقرارمیگیری سعی میکنی بیشترباهاشون اشنابشی شایدهمین موضوع باعث فراموش شدن دوستان قدیمی بشه :-<

به نقل از بهار1998 :
شایدیه تفاوت هایی بین ماودوستای غیرسمپادی باشه ولی نمیشه که بقیه ونادیده گرف من به شخصه سعی میکنم هیچ وقت کاری نکنم دوستاموازدست بدم.ولی دقت کردین وقتی توی یه موقعیت جدیدبادوستای جدیدقرارمیگیری سعی میکنی بیشترباهاشون اشنابشی شایدهمین موضوع باعث فراموش شدن دوستان قدیمی بشه :-<

دقیقا همینطور گاهی دوستای جدید باعث فراموش شدن قدیمیا میشن!
در ضمن همیشه ما سمپادیا نیستیم که خودمونو جدا می بینیم اکثر اوقات بقیه هستن که مارو جدا از خودشون میدونن :)

Back
بالا