• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سپیدمویان سایت!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع kahroba
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
تنکابن
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
دوسال مرحله اول ادبی
دانشگاه
پزشکی رشت
...من که خودم چند ماهی بیشتر نمیگذره از اولین ورودم به سایت!
ولی خیلی علاقه مندم که با کسانی که مدت هاست عضو سایتن آشنا شم!
اینکه چند ساله که عضون و اولین بار چطور با سایت آشنا شدن و البته اگه نام کاربریشون رو در طول این مدت تغییر دادن بگن!
کسانی که بیش از 2 سال 4سال [nb]احساس کردم دوسال خیلی کمه با توجه به سابقه ی سایت و کاربرا :-"[/nb]فعالیت دارن می تونن خودشون رو معرفی کنن!

پاسخ : سپیدمویان سایت!

اقا دو سال زياده ها !
حداقل بكن 1 سال يا يه سال و نيم !
بنده نيز دست به چانه منتظرم !
اميدوارم استقبال شه !

نميشه باو افتخار نميدن :-"
پ.ن:روش جديد تحريك...! ;;) ميبينيد ك جوابم داد :))

من 21 مرداد سالی که میرفتم دوم دبیرستان اینجا عضو شدم، الان ترم 1 دانشگاهم :-"
در سال سوم عضویتم به سر میبرم ;D

مدت زمان حصورم تو آمار سایت هست ، 134 روز

یکی از همکلاسی هام هم اینجا هم سمپاد سیتی عضو بود آدرس هر دو تا سایت رو بهم داد، هر دو رو عضو شدم سیتی رو ولی گم شدم توش ;D خیلی نفهمیدم چجوریه خوشم نیمد این شد که اینجا میومدم دیگه همه اش

تقریبا همیشه بودم تو سایت اون دو سال اول اینقدر میومدم ( دوستام هم بودن البته) که به ندرت میشد یه کاربری که پست میده رو نشناسم اکثر تاپیک ها رو دنبال میکردم

حتی سال سوم که امتحانا نهایی بود هم تو امتحانا با دوستام بعد هر امتحان میومدیم سایت تو تاپیک امتحان نهایی ها بحث میکردیم سر سؤالا و اینا ;D
به جز یه بازه ی زمانی که ف-یلتر بود سایت نمیتونستم بیام که اونم طولانی نبود و پارسال واسه کنکور که فقط واسه حرف بزن و پشتیبانی کنکور میومدم

---

نام کاربری تا خالا فقط یه بار عوض کردم نا کاربریم اول peg0a2h1 بود ;D با همون نام کاربری بودم که سِمَت دار شدم ( الان یادم نیست دقیقا چی بود! معاون شدم فکر کنم ;D ) و در راستای فارسی رو پاس بداریم گفتن نام کاربریاتون ترجیحا فارسی باشه منم عوضش کردم به اینی که الان هست و همین موند دیگه چون به نظرم میومد با موقعی که peg0a2h1 بود فرق کردم و دیگه اون آدم نیستم

تو این مدت یه مدتی معاون بودم که گفتم، یه مدت هم مدیر اجرایی

----

در طی این مو سپید شدن اتفاقای زیادی افتاد 8-^

تقریبا هیچکدوم کسایی که اون موقع ها بودن ( و به خصوص فعال بودن ) الان نیستن یه سری هم شاید نام کاربریشونو عوض کردن من دیگه نمیشناسم ;D
اونایی که از من بزرگتر بودن یا اون سالی که کنکور داشتن و یا بعدش دیگه نیمدن کوچیکترا هم یه تعداد زیادیشون امسال کنکور دارن و نمیان

یه سری که مدیر بودن و خیلی ها الان شاید اسمشونم نشنیده باشن، محمد بذرکار، پارسا، آرمیتا، ندا، ... عملا بیشتر کسایی که تو این لینک اسمشون هست

شاهد یه سری دعوا ها وکودتا ها (یادش بخیر ;D واژه ی کودتا الان دیگه واژه ی غریبیه ;D ) بودم. خیـــــلی هیجان داشت واسه م اون اتفاقا خصوصا موقعی که من دوم بودم :-"
شاهد اعتراض ها و تحریم های دسته جمعی دوستان، دعوا ها و حتی بعضی وقتا فحش های خطاب به همدگیه تو حرف بزن ، کلی تاپیک اعتراضی تو انجمن نظرات و پیشنهادات، یه سری چیزایی که الان هست رو وقتی میخواست شروع شه و ایده اش زده شد بودم، مثل پادکست، یه سری چیزا اون موقع بود و کلی سرشون ذوق داشتم و الان نیست، مثل نشریه!

از نظر علمی هم واسه من مفید بود تا حد خوبی! انجمن معما که یه زمانی فعال بود و یه سری اطلاعات عمومی دیگه و روابط اجتماعی هم نیز

در ضمن این آرزو به دل من موند که این انجمن سایر زبان های خارجی یکم فعال شه و ملت برن تو تاپیکاش که نشد متاسفانه ;D

یه فکرسوق سال دوم که بودم شهید بهشتی کاشان برگزار کرد که واسه اولین بار یه سری بچه های سایت رو اونجا دیدم

دیگه... خیلی خیلی اتفاق و خاطره ;D

الان دیگه اون جذابیت قبل رو نداره واسه ام ولی به خاطر این نیست که سایت بد شده باشه! بالاخره آدم تو هر سنی اینکه با هم سن های خودش باشه بیشتر بش خوش میگذره احتمالا اونایی که بعد از دانشجو شدن فعالیتشون کم و حتی صفر شده هم دلیلشون همین بوده من اون موقع که دبیرستانی بودم اینجا واسه ام جالب بود ;D

وقت واسه اینجا زیاد گذاشتم، ناراضی هم نیستم به هیچ وجه دوباره برگردم به 21 مرداد اون سال باز هم عضو میشم

همین دیگه ;D

خیلی از اعضای قدیمی سایت دیگه نمیان( شنیدم )

منم قدیمی حساب میشم؟؟ :دی..

خب منم دقیقا سه سال پیش سال اول دبیرستان عضو شدم الانم که پیش دانشگاهیم...
اون موقع ها از بندرعباس کاربر زیاد بود تاپیک ساحل نشین هم پر آدم خلاصه فقط واسه همون یه تاپیک میومدم...تا کم کم پام به تاپیک های دیگه هم باز شد :دی...

حالا جالبیش این بود به جاهایی که تا اون موقع بشون فک نمیکردم مثل فلسفه منطق و تاریخ همین سایت اعتیاد آوری :دی که میبینید دید من نسبت به خیلی چیزا از جمله علایق شخصیمو عوض کرد منو از حیطه خیلی چیزا خارج و وارد چیزای جدید کرد....من که عمده بحث هام در حیطه فوتبال و داوری و معما و سوالات هوش و ...بود تبدیل شدم به کسی که حتی یه پست تو انجمن ورزش سمپادیا نداده..
کسی که بیشترین مطالعه فلسفیش تا سال اول دبیرستان شنیدن اسم ارسطو و سقراط بود به یک باره تا روزی چندین ساعت مطالعه فلسفیش بالا رفت....
من که مطالعه تاریخم در حد کتابای تاریخ راهنمایی و دبستان بود دیدمو به این شاخه از علم عوض کردم...

و خیلی اتفاقات دیگه که شاید گفتنش ملال آور باشه واسه خواننده این پست...

من دوبار مجبور به ترک موقتی سایت شدم...یکی تابستو سال اول به دوم....حدود سه ماه نت نداشتم...و یکی همین چند وخ پیش حدود ۵ ماه بدلیل مطالعه کنکور.
(که البته فکر کنم یک بار دیگه فک کنم باید اینکارو انجام بدم :دی)

چیزی که من دیدم محیط سمپادیا با گذشت زمان تغییر کرده که عمده دلیلش تو تغییر میانگین سنی و صمیمیت کاربراس....

هم چیزای خوب بوده هم بی تعارف چیزای بد ....

در مورد کاربریم هم که در طول تاریخ :دی mohammadreza128بوده :دی....البته گاهی فارسی گاهی هم انگلیسی :-"(که مهم نیس :دی)

منم اگه قدیمی حساب بشم حدود ۲ سال و ۸ ماهه که عضو هستم.
اون اوّلا اسمم "‌TMNT" بود که با پیشنهاد دوستم با نام کاربری "ی.ن" ‌ توی سایت عضوه ، عضو شدم. اون موقع اول راهنمایی بودم ( :دی ) و تمام شوق و ذوقم این بود که بیام سمپادیا و پست بدم و ستاره جدید بگیرم.
همون روز عضویت اوّلین پستم یک تاپیک بود :د اسمش "نظر جدید بدید" که بعد‌ها اسمشو عوض شد الانم توی ارسال هام نگاه کنید اولیشه :د
اون زمان هیچ کسی جز همون دوستمو نمیشناختم. کم کم با روند کّلی سایت آشنا شدم و دوستای جدیدی پیدا کردم. یه مدّت اصلاً نمیومدم :د هنوز هم یادم نیست دلیلش چی بود! شاید واسه درسا بوده که بعید میدونم.
خلاصه آخرای اول راهنمایی و کل دوم و سوم راهنمایی و الان که نصف اوّل دبیرستان هستم رو همراه سمپادیا بودم
من بچه‌ی آروم و حرف گوش کنی بودم تو سایت :د بعد از یک مدت با سبحان آشنا شدم. باهاش دوست شدم و ... . باهم دعوامون شد اونم یاهو منو هک کرد خلاصه قهر کردیم :دی از اون موقع به بعد همش باهم دعوا و کل کل داشتیم تا به امروز که آتش بس شده ! توی سایت زیاد شرورش کردیم :د .
اسم زیاد عوض کردم واسه خنده ولی اسم هایی که مدت زمان زیادی داشتم بعد از اون اصلیه این دوتا هست : "wormhole" و "SiXaXiS" !
آشنایی با دوستان هم توی خاطرات کاربران گفتم قبلاً

منم موی سپیدم؟! اولای اول دبیرستان عضو گشتم الان سومم...شما نگاه به کارنامه پاکم نکنید! ;D

خوب منم اگه قدیمی محسوب بشم نزدیکای دو سال و هفت هشت ماه هست که عضو شدم​
اونموقع تابستون دوم به سوم بود! من همون andia سابقم
تو گوگل داشتم درمورد نجوم سرچ میکردم که یهو سر از اینجا در اوردم ;D
یادمه موقع جام جهانی بود و همه ی تاپیکا و بحثا به جام جهانی بر میگشت
اونموقع سایت برام هیجان انگیز بود​
کاربرا بیشتر تو سن و سال خودم بودن و جمعیت کمتر بود و به قول پگاه هر کی هر پستی میداد میشناختمش بر عکس الان
تا اینکه کنکوری شدیم و بعدشم که تابستون امسال که کلا فضای سایت عوض شده بود و تغییر نسل!​
دوستای خوبی اینجا پیدا کردم و خاطرات خوب و بد زیاد دارم که خوباش بیشتره
و شایدم خودمم تغییر کردم مثلن اونموقع تو اکثر تاپیکا پست میدادم و الان دیگه هر از چند گاهی حرف بزن فقط​
در کل اگه برگردم عقب بازم عضو میشم

من "سپیدمو" نیستم اصطلاحاً؛ ولی خب با شروطی که شما توی پست اول تاپیک گذاشتید واجدشرایط شدم :د

21 مرداد 89، برای اولین بار با سمپادیا آشنا شدم. سوم‌راهنمایی بودم؛ از یکی از دوستان مدرسم نام "سمپادیا.کام" رو شنیدم. اون موقع تازه توی حال و هوای دنیای مجازی قرار گرفته بودم و خب توی هیچ فرومی به صورت دائم فعالیت نداشتم. طبعاً سمپادیا اولین فضای اجتماعی بود که به عضویتش دراومدم.
کارم رو با انجمن‌های سینما و تلویزیون و گفت‌وشنود شروع کردم؛ فکر می‌کردم اطلاعات سینماییم در حد خوبی هست و بخاطر این موضوع، نان‌سنس‌هایی که توی اون انجمن ارسال می‌کردم هم نقد کارشناسانه درنظر می‌گرفتم :د
بچه بودم و خب رفتارم تابعی از شخصیت و سن و تجربه‌ی محدودم بود. خیلی زود وارد بحث‌های جدی و به قول معروف مافیای سایت شدم. و خب هرجبهه‌گیری و از یک طرف بودنی، دوستی‌ها و دشمنی‌های خودش رو به همراه میاره. یک‌بار یکی بهم گفت از وقتی که اومدی فقط توی دعواها بودی؛ فکر می‌کنم درست می‌گفت. دردسر دوست دارم گویا :د
برای چندماه مدیر گفت‌شنود اجتماعی بودم. من آدمی نیستم که صرفاً بخاطر دید بقیه یا چیزی که عام می‌خواد نظرم رو عوض کنم. کاری رو می‌کردم که فکر می‌کنم درست هست. و خب شیوه‌ای که توی مدیریت اون انجمن پیش گرفتم، حاشیه‌هایی رو داشت که نهایتاً منجر به برکناری من از مدیریت گفت‌شنود شد. بعد از اون، نزدیک به چندماه از سایت و اتفاقاتی که درجریانش رخ می‌داد فاصله گرفتم. فکر می‌کنم به این چندماه نیاز داشتم؛ شاید چون باعث شد بیشتر با واقعیات تعامل داشته باشم. بعد از این فاصله، دوباره فعالیتم رو شروع کردم. البته من هیچوقت از نظر فنی "فعال" نبودم. من تا امروز که این پست رو می‌نویسم، نزدیک به 136 روز توی سایت بودم که شاید نیمی از این وقت صرف نوشتن پست‌هایی شد که از ارسالشون صرف‌نظر کردم و هیچ‌وقت منتشر نشد. شاید این موضوع مفید بوده؛ باعث شد نثر نوشتاری درخور خودم رو پیدا کنم و اونی نباشم که به خوانندش اهمیتی نمی‌ده؛ و خب فکر می‌کنم اگر پست‌هام رو به کسانی که من رو می‌شناسن نشون بدن، بتونن نوشته‌ی من رو تشخیص بدن؛ حتی بدون اسم و آواتار.
نام کاربریم هیچوقت تغییر نکرد و از اول همین بود :د برای مدتی مدیر اجرایی بودم و خب دقت که می‌کنم، نه ایده‌ی جنجالی‌ای داشتم که فروم رو متحول کنه و نه کاری برای سایت انجام دادم که بهش افتخار کنم.
توی مقطع حساسی از زندگیم با جو غالباً بزرگ‌تر سایت همراه شدم و فکر می‌کنم سایت تاثیرات خودش رو از باورها و اعتقادات من تا بعضی از بهترین دوستان گذاشت.
من خیلی درگیر موضوعات سایت بودم. وقتم رو بهش محدود کردم و فکر می‌کنم لیاقت این وقت رو داشت. ساعت‌هارو پای بحث‌هایی که شاید امروز فقط خاطره باشن گذروندم و شب‌ها رو با فکر اتفاقاتی که توی سایت افتاده به صبح رسوندم. دوستان زیادی پیدا کردم و همچنین آدم‌هایی رو شناختم که شاید اگر توی خیابون از کنارشون بگذرم، احترام چندانی براشون قائل نباشم که به شناختم از شخصیتشون اشاره کنم و حتی برای احوال‌پرسی، چنددقیقه‌ای رو به صحبت با اون‌ها اختصاص بدم. اگر امروز لاگین می‌کنم به خاطر چندتا پست حرف‌بزن از کسانی هست که می‌شناسم و تاپیک‌هایی که روزی پاتوق ما بود. مدت زیادی هم هست که کمتر کسی رو بین کاربران آنلاین می‌بینم که اسمش برام آشنا باشه. نه اینکه سایت ضعف داشته باشه؛ اما نسلش تغییر کرده و دوره‌ی من هم تموم شده. از عضویتمم پشیمون نیستم. اگر زمان به عقب برگرده، من بازهم اکانتم رو میسازم و دقیقاً کارهایی رو انجام میدم که تا حال حاضر انجام دادم و سعی می‌کنم بازهم برای بزرگ شدن از این محیط استفاده کنم؛ فکر می‌کنم در مجموع هرقدمی که توی سایت برداشتم، باعث شد مسیری طی شه که از رفتنش راضیم :د

Back
بالا