تحصیل همزمان دو رشته!

پاسخ : تحصیل همزمان دو رشته!

دورشته اي مگه برداشته نشد؟ منظورم اينه كه در شرف برداشته شدن مگه نيست؟ :دي

ریاضی و سی‌اس آدمی را می‌بلعد، نکنید همچین :‌))

سی اس و ریاضی مگه نزدیک بهم نیست؟ :D

کاش میشد ادبیات و اخلاق رو باهم خوند.

ریاضی و سی‌اس تا حد قابل‌توجهی به هم نزدیک ن و توی هر کدوم، ۱۳۲ واحد باید پاس کنین. و من درمورد فیزیک اطل‍اع ندارم حقیقتا ولی درس‌های ریاضی‌طور سنگین ن یه مقدار. :‌دی اسمش سه واحد ه، ولی در حد چهار پنج واحد انرژی می‌خواد اکثرا :‌))

فرضا معدل یک نفر بالا نیست.اگه بخواد کل واحد های اختیاری ای که میخواد بگذرونه رو از یه رشته ی دیگه برداره میشه دو رشته ای دیگه.درسته؟
یا اصلا میشه یه همچین کاری کرد؟

به نقل از ستاره :
فرضا معدل یک نفر بالا نیست.اگه بخواد کل واحد های اختیاری ای که میخواد بگذرونه رو از یه رشته ی دیگه برداره میشه دو رشته ای دیگه.درسته؟
یا اصلا میشه یه همچین کاری کرد؟
واحدهای اختیاری هر رشته نسبتا مشخص هستند و شما از یک لیست مشخص انتخاب می کنید. خیلی جا نداره بری از یه رشته دیگه درس دلخواه برداری

به نقل از میم ح میم دال :
واحدهای اختیاری هر رشته نسبتا مشخص هستند و شما از یک لیست مشخص انتخاب می کنید. خیلی جا نداره بری از یه رشته دیگه درس دلخواه برداری
حدود 30 واحد هر رشته ای دروس اختیاری داره!کم نیست!
فقط میخواستم بدونم دو رشته ای که میگن اینه یا نه؟

نه ربطی به دو رشته ای نداره. دو رشته ای باید واحدهای اون یکی رشته رو هم بردارید که خیلی بیشتر از ۳۰ تاست !

شرایط دو رشته ای چیه الان دقیقا؟ تا کی هست اصن؟

معدل 3 ترم از 4 ترم بالای 17
معمولا ترم 5 اقدام میکنن چون شما نهایتا 8 ترم وقت داری رشته اول و 9 ترم وقت داری رشته دوم رو تموم کنی
یعنی ترم 10 به بعد(از سال ورود به دانشگاه) پولیه
8 ترم از شروع میشه 4 سال یعنی چهارساله رشته اولت تموم شه و 1 ترم الی 2 ترم وقت داری رشته دومو تموم کنی رو هم از سال ورودت 5 سال نهایت وقت داری تموم کنی ولا اتوماتیک حذف میشه رشته دوم

دانشگاه ما یه کم متفاوته البته، حتی دانشکده به دانشکده هم تفاوت هایی داره. برای دورشته‌ای ها 6 سال یعنی 12 ترم هم درسشون طول بکشه مشکلی نداره، از طرفی بعضی دانشکده ها معدل 17 رو هم قبول نمی کنن و معدل بالاتری رو می خوان، به خصوص اگه درخواست های دو رشته ای براشون زیاد باشه. نکته ی آخر هم این که آخرین خبری که من دارم که از تصمیم وزارت علوم برای حذف دورشته‌ایه و می دونم که سعی در اجرای اون داشت، تا اون جا که علی رغم این که دانشگاه ما با این قانون مخالف بود و درصدد پیدا کردن راهی برای عملی نکردنش بود ولی چند ماه پیش یکی از دوستان می گفت که با درخواستش برای دو رشته ای به همین دلیل مخالفت شده. دیگه خبر نگرفتم که نهایتا چی شد و الان دوباره اجازه ی دو رشته ای کردن رو می دن یا نه...

• لایک
امتیازات: admin

چند واحد میشه سرجمع ریاضی و سی‌اس؟ یا فیزیک و سی‌اس؟ سی‌اس چه قدر درسِ سخت داره مثلاً در مقایسه با فیزیک؟
سرجمع دو رشته علوم پایه، ۱۳۵ با ۴۸ واحد میشع.
بستگی به تعریفت از سخت بودن داره:)))

من الان دارم فیزیک می خونم روزانه می تونم رشته ای مثل اقتصاد یا مدیریت فراگیر پیام نور بخونم؟

تحصیل همزمان توی دوتا رشته امکان داره؟
یعنی مثلا میشه یه نفر یه رشته ی پزشکی را بخونه و تو یه دانشگاه دیگه هم سال بعد کنکور بده و در یه رشته دیگه تحصیلشو ادامه بده مثلا برق و روانشناسی را همزمان بخونه؟

Back
بالا