خیلی ممنونم از اینکه تجربیات و دیدگاهتونو در اختیارم گزاشتین و واقعا مفید بود تو فکر کردن دوباره راجع بهش
نه ک قبلا متوجه شرایط و اتلاف وقتی ک میشه نبودم و اتفاقا یکی از اصلی ترین دغدغه های ذهنیم همین بود ک مشکلات حین گذروندن هر دو با هم رو اگه یه جوری هم بگذرونم انتخاب نهایی تو بازار کار و امکان فرصت سوزی و ضربه خوردن دو طرف کار رو چطور هندل کنم
راستش من به چند دلیل خودمو قانع کرده بودم ک میتونه کار درستی باشه
اول اینکه گفتم شاید از پسش بر اومدم و بعدا تونستم در کنار علاقه ام به ساینس و علوم پزشکی یه طراح هم باشم و طرحمو بزنم فقط (گرچه انقد اطلاعات دارم ک بدونم اصلا قضیه به اینصورت نیس و یه شغل هنری نمیتونه صرفا جانبی باشه چه برسه به اینکه همزمان بُعد تجاری و رقابتی و تولید کنندگی هم داشته باشه با تمام کارآموزی های ورود به بازار کار و پله پله بالا اومدنش و وقت و انرژی تو زندگی واقعیش)
اما از طرفی من الان امکانشو تو این وقت باقی مونده ندارم ک منابع حجیم هنر رو با توجه ب اینکه هیچ پیش زمینه ای ندارم و دیپلمم تجربی بوده برای کنکور مطالعه کنم پس گفتم اگه بلاخره قانع شدم و یکیش رو انتخاب کردم بتونم هر دو رو داشته باشم ک انصراف بدم یا اینکه اگه تونستم و براومدم از پسش ادامه -وگرنه با وجود سهل انگاری تا به الانم ک هر دو رو مطالعه نکردم اگه بخوام یه تصمیم بگیرم و اون باشه فرصت امسالم هم میسوزه مثل سالهای گذشته...
و حتی اگه میشد خوند هم هرکار میکردم انتخاب این روی علایقم ک علمیه از ذهنم کنار نمیرفت و اقلا یه فرصت دگ برای فکر روش داشتم و پشیمونی نمیموند برام
ولی گذشته از این دلیل ها و اما و اگرها وقتی دردسر بین شیمی و دارو انقد زیاده ینی برای علوم پزشکی و هنر چطور میتونه باشه ؟
(با وجود اینکه صراحتا تو آیین نامش گفتن رشته دوم میتواند از رشته های هنری وشکوفا کننده ذوق هنری دانشجو باشد و..)
و مشکل دیگه ای ک دارم هم موضوع اپلای هست ک شاید باور نکنید ولی این موضوع رو برای اونجا هم پرسیدم از چند نفر ک فک نمیکنم کار راحتی باشه اصلا
در کل اگه میتونستم (ک نمیتونم خودمو قانع کنم) یکیش رو کنار بزارم و به بدبختی های چطور و کی و کجا رفتن و گرفتن فاند یا loan و اینا برسم تو دوران دانشجویی و با خیال راحت یه چیز رو مطالعه کنم و تخصص پیدا کنم خ بهتر بود
اما در مورد خود موضوع "دانشگاه رفتن " مضاعف اونم تو ایران ! کاملا حق با شماست و چیزی به جز استرس اضافه و تداخل و بی نظمی نداره برات ... من راستش این شانس رو هم دارم ک از آموزشگاه های بیرون استفاده کنم برای این رشته ! و کلی ورکشاپ و کلاسای مهارت آموزی هم بیرون هست اتفاقا
اما به خودم میگفتم ک حالا اگه شد و رفتم
با وجود هزینه های یه شهر دیگه و لوازم و تجهیزات گرون هنری دگ هزینه شهریه رو اضافه ش نکنم و اگ شد محل آموزشش یه دانشگاه سراسری باشه اقلا
و دلیل دیگه م این که نکنه مدرک دانشگاه برای اپلای معتبر تر باشه گرچه بار ها شنیدم ک مهم رزومه و پورتفلیو و..هس ولی خب بدون مدرک کارشناسی ک نمیشه برای مستر (ارشد) اقدام کرد ..!
شاید تعجب کنید ک من هنوز کنکور شرکت نکرده فکر کجاهاشو کردم ولی در اصل من فرق دارم با یه کنکور اولی ۱۸ ساله ک تکلیفش عملا فقط دانشگاه رفتنه با خودش و به عنوان یه آدم ۲۲ ساله ک هدفای آینده ی به تعویق افتاده و شاید ناممکنش (!) رو جلو خودش چیده به هر حال و یه نقشه راه هر چند کج و معوجی داره واسه خودش ..
اینه ک تلاش میکردم ک هر جور شده یا یه راهی پیدا کنم ک تو این نقشه بگنجونمش علایقمو با هم یا تکلیفمو مشخص کنم ک بلاخره کدوم راهو بردارم...
هرچند انگار هرچی ک بیشتر اطلاعات کسب میکنی دو راهیت تبدیل به چندین و چند راهی میشه ...حالا اینا به کنار ..اونم با ریسک توهم برد داشتن تو قبولی های کنکور امسال
کل هدف من از مطرح کردن این مسئله تو این تاپپیک این بود ک بفهمم در کل امکانش وجود داره ترکیب دو رشته ای هنر-پزشکی (پیراپزشکی) ؟
و اگه آره و کسی راهشو رفته مراحل و دنگ و فنگاش رو بدونم برای بعد ک با خیال راحت تجربیمو بدم و مطمئن باشم ک گرچه به قول شما "مصیبته " ولی از دست رفته نیس فعلا این روش برام
البته به یه راه دیگه م فک کردم و اون این بود ک اگه تصمیمم یه طرفه شد و هنر بود موقع انتخاب رشته
برم آزاد و سال دگ سراسری هنر بدم بعدش ترم یک و دو رو منتقل کنم (میشه دیگه؟)
بازم رمان نوشتم با همه جزییات و بابتش شرمنده
اما نظرات شما بهم کمک کرد اقلا با دیدگاه بازتری به امکانای به جز دانشگاه ک ممکنه راحت تر باشن نگاه کنم و همچنین تصمیم گیری در مورد تخصص اصلیم برای زندگی کاریم ^^