- نام مرکز سمپاد
- شهید حقانی
- شهر
- بندرعــباس
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
عاره میشه...من دیدم...عاهان دمت گرم می تونم کنار فیزیک یه چی دیگه تو پیام نور بخونم؟
عاره میشه...من دیدم...عاهان دمت گرم می تونم کنار فیزیک یه چی دیگه تو پیام نور بخونم؟
توی همین سایت داشتیم کسی که پزشکی بود و همزمان مهندسی یادم نیست چی ...(فکر کنم یا برق بود یا عمران یا یه چی دیگه!!)تحصیل همزمان توی دوتا رشته امکان داره؟
یعنی مثلا میشه یه نفر یه رشته ی پزشکی را بخونه و تو یه دانشگاه دیگه هم سال بعد کنکور بده و در یه رشته دیگه تحصیلشو ادامه بده مثلا برق و روانشناسی را همزمان بخونه؟
اگر رتبه زیر صد کشوری نیست هر دانشگاهی میتونه به شرط مرتبط بودن رشته ها و نظر مساعد کمسیون اموزش مبدا.توی همین سایت داشتیم کسی که پزشکی بود و همزمان مهندسی یادم نیست چی ...(فکر کنم یا برق بود یا عمران یا یه چی دیگه!!)
میشه ولی خب اگه اشتباه نکنم فقط یک رشته رو میتونی سراسری بخونی اون یکی باید آزاد باشه ...
مجددا متذکر بشم ک فراگیر پیام نور فقط برای مقطع ارشد پذیرش داره ..اگر رتبه زیر صد کشوری نیست هر دانشگاهی میتونه به شرط مرتبط بودن رشته ها و نظر مساعد کمسیون اموزش مبدا.
وگرنه آزاد نه. فقط فراگیر پیام نور
درسته:) منظورم دوره نیمه حضوری بودمجددا متذکر بشم ک فراگیر پیام نور فقط برای مقطع ارشد پذیرش داره ..
الان گرایش ها رو برداشتن برای لیسانس .دو گرایش هم میشه همزمان خوند مثلا کامپیوتر نرم افزار و سخت افزار رو
تا جایی که میدونم تو کنکور نمیشه هم زمان تو دو تا رشته ی نظری شرکت کردواسه دبیرستان چی؟ امکان نداره 2 رشته رو انتخاب کنیم؟ مثلا ریاضی و تجربی باهم
تحصیل همزمان ممکن نیست مگر اینکه رشته دوم بری پیام نور.دوستان خواهش میکنم این سوال منو جواب بدین برام خیلی مهمه و وقت کمی دارم برای یه سری اقدام ها در رابطه ش
امکان تحصیل همزمان پزشکی سراسری با یه رشته هنر سراسری وجود داره ؟ مثلا رشته طراحی لباس یا نقاشی (یا توی آزاد ؟) دیدین مورد مشابهی رو ؟ چون انگار یکی گفته بود برای رشته های هنری سخت نمیگیرن تو این تاپیک !
و اینکه این رشته ها اولش به جز خود کنکور تئوری هنر
بعدش آزمون عملی هم دارن ظاهرا برای سراسری ..از این نظر برای یکی ک به عنوان رشته دومش میخواد انتخاب کنه و ورود کنه مشکلی نداره ؟
از نظر حجم کاری نظر خودتون چی هس اگ اطلاعی دارین .
من خیلی به یه سری اطلاعات احتیاج دارم در این باره ممنون میشم واقعا جوابمو بدین
به المپیاد ربطی نداره، شرط معدل دارهبرای المپیادی ها در دانشگاه شریف ممکن است ( مثلا ریاضی محض با مهندسی برق )
در غیر اینصورت نه ، مگر اینکه آزاد بخونی و اینا
یه نفر که مدال طلای المپیاد ریاضی داشت میگفت به خاطر امتیاز المپیادش در دو رشته تحصیل می کردهبه المپیاد ربطی نداره، شرط معدل داره
نه. چون که توی دانشگاه های علوم پزشکی رشته روان شناسی در سطح کارشناسی ارائه نمیشه. تا جایی که من دیدم البته.تحصیل در دو رشته مثلا دندونپزشکی و روانشناسی از طریق کنکور ممکنه، اگه آره چه رتبه ای؟؟؟