صندلی داغ رتبه های برتر کنکور(تجربی.خ رضایی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور(تجربی.خ رضایی)

به نقل از Niloof@r :
معدول دومم زیاد جالب نشد. بین 19.30 تا 19.40 بود فک کنم.
الان اين جالب نيس؟! :-w
إإإ... راستي سلام، خوبي خانم دكتر؟!
واي نيلوفر خيلي نا اميدم از خودم... سال پيش اصن درس نخوندم، با افت شديد معدل مواجه شدم حتي!
افت شديد كه ميگم به معناي واقعيا، نه مث تو! امسالم ترم اول زياد نخوندم و تست نزدم!
ولي چنتا آزمونه ترازام بهتر شده، ٦٨٠٠
حس ميكنم خيلي عقبم نسبت به همكلاسيام؟! چيكار كنم؟! :-<
راستي ترازاي خودت تو سال سوم چقد بود؟!

gjit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

نمیدونم دینی رو الان بخونمش یا نه؟
تا الان چند درسی خوندم ولی چون طبق مشکلی که قبلا اینجا گفتم کند درس میخونم و وسواسی ام. هر درسش از روی گاج طوسی 3 الی 4 ساعت طول میکشه(با تستش)

مرور هم که وقت نشده. الان حاضرم شرط ببندم 70% چیزایی که اینهمه روش وقت گذاشتم یادم رفته.

بهتر نیست اصلا الان نخونمش؟ بذارم اردیبهشت و خرداد؟
چون الان که انگار هرچی بخونم چون وقت نمیشه مرور کنم. زمان جمع بندی مثل اینه که هیچی نخوندم.

یا اینکه به هر سختی هست وسواسمو کنار بذارم و یه دور روخونی روزنامه وار الان داشته باشم.
بعد اردیبهشت و خرداد دقیقتر بخونم.

یا...؟؟

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

به نظرت یه دانش آموز پیش تجربی که تا حالا هفته ای 10-15 ساعت درس میخونده، یه دفه به 30-40 ساعت برسونه یا کم کم؟

• لایک
امتیازات: gjit

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از negar.mr :
الان اين جالب نيس؟! :-w
إإإ... راستي سلام، خوبي خانم دكتر؟!
واي نيلوفر خيلي نا اميدم از خودم... سال پيش اصن درس نخوندم، با افت شديد معدل مواجه شدم حتي!
افت شديد كه ميگم به معناي واقعيا، نه مث تو! امسالم ترم اول زياد نخوندم و تست نزدم!
ولي چنتا آزمونه ترازام بهتر شده، ٦٨٠٠
حس ميكنم خيلي عقبم نسبت به همكلاسيام؟! چيكار كنم؟! :-<
راستي ترازاي خودت تو سال سوم چقد بود؟!
سلام :)
خب اولا که خیلی خوبه به این مقام ناراضیت نائل شدی :D یعنی همین که ادم بدونه کارش اشتباهه و بخواد جبران کنه نصفه راهو رفته.
الانم دیر نیست واسه جبران و میتونی راحت خودتو به بقیه برسونی و از استرسش در بیای. الان که سال سومی و خب مسلما باید با برنامه مدرسه پیش بری... اگه بتونی تو عید یکم درس بخونی میتونی از اول سوم رو جبران کنی. بیشتر انرژی تو رو درسای اختصاصی بزار... لازم نیست از همین اول یه کتابو کامل شروع کنی تست زدن...بعد از خوندن کتاب و جزوه معلم شاید در حد 50 تست اینام کافی باشه فعلا. چون سومی روی متن کتاب تمرکز بیشتری داشته باش برای امتحان نهایی.
نگران سال دوم هم نباش... خیلیا دوم زیاد درس نخوندن و خب تابستون وقت خیلی خوبیه که بتونی پایه رو قوی کنی. اما مسلما همون جور که گفتم باید تلاشت بیتشر از بقیه باشه. من خودم زیست دومو تا قبل تابستون کلا درکش نمیکردم :D اما با 1 2 بار خوندن خود کتاب تا اخر تابستون قشنگ دستم اومد نکته هاشو.
سوم ازمون گزینه 2 میدادم...ترازم یادم نیست. اما رتبه هام بین 100 اینا تا 50 اینا بود. با معیار رتبه و تراز سال سوم برای خودت جایگاهتو مشخص نکن. تو 1 2 سال دیگه وقت داری و تو این مدت میتونی از خیلیا جلو بزنی. (;

به نقل از یـلـدا :
نمیدونم دینی رو الان بخونمش یا نه؟
تا الان چند درسی خوندم ولی چون طبق مشکلی که قبلا اینجا گفتم کند درس میخونم و وسواسی ام. هر درسش از روی گاج طوسی 3 الی 4 ساعت طول میکشه(با تستش)

مرور هم که وقت نشده. الان حاضرم شرط ببندم 70% چیزایی که اینهمه روش وقت گذاشتم یادم رفته.

بهتر نیست اصلا الان نخونمش؟ بذارم اردیبهشت و خرداد؟
چون الان که انگار هرچی بخونم چون وقت نمیشه مرور کنم. زمان جمع بندی مثل اینه که هیچی نخوندم.

یا اینکه به هر سختی هست وسواسمو کنار بذارم و یه دور روخونی روزنامه وار الان داشته باشم.
بعد اردیبهشت و خرداد دقیقتر بخونم.

یا...؟؟
خب ببین اینکه ادم یه درسو بزاره کنار و بخواد بعد از عید شروع کنه یه اعتماد به نفس قوی میخواد. باید اینقدر به برنامه و خودت مطمئن باشی که هیچ وقت استرس درسای دینی نخونده ت رو نگیری. بعضی وقتا ذهن ادم اینقدر مشغول مباحث نخونده ش میشه که تمرکزشو روی درسای دیگه هم از دست میده. اگه همچین ارامشی از خودت سراغ داری خب مشکلی نیست بعد از عید شروع کنی. کسایی بودن که از اون موقع شروع کردن درصدای خوبی هم گرفتن. در غیر این صورت اصلا توصیه نمیکنم بزاری بعد از عید.
ببین یه مسئله دیگه هم هست...من خودم معمولا 1 2 ساعت اول مطالعه م رو خیلی کند پیش میرم بعد هر چی میگذره سرعتم بالاتر میره. پس تو ام هی به خودت تلقین نکن که کند میخونی اینا...الان ساعت مطالعه ت خیلی هم غیر نرمال نیست..3 تا 4 ساعت با تست انچنان زیاد نیست. اگه بتونی وسواستو کنار بزاری نه تنها تو دینی بلکه تو بقیه درساتم کمک خیلی خوبی بهت میکنه و چون سرعتت بالاتر میره از خوندن مباحث بیشتر روحیه میگیری.

به نقل از Barium :
به نظرت یه دانش آموز پیش تجربی که تا حالا هفته ای 10-15 ساعت درس میخونده، یه دفه به 30-40 ساعت برسونه یا کم کم؟
خب همه میگن که یه دفعه نمیشه یا اگه بشه چون ناگهانی بوده بعدش ممکنه یه خستگی شدید بیاد سراغ ادم. به نظر من همون کم کم شروع کنه اما چون ممکنه استرس وقت بیاد سراغش بازه ها رو کمتر کنه. مثلا 2 هفته 20 2 هفته 25 2 هفته 30 اینجوری اطراف عید میتونه به یه ساعت مطالعه نسبتا خوبی برسه.

N!ma

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
بابل
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

ادبیات رو چطور میخوندید؟؟ مبحثی؟! اگه آره ینی یه تایمی رو که میخواستید ادبیات بخونید میذاشتید رو قرابت اون بخش هایی که آزمون داشتید؟؟
لطفا کمی توضیح بدید
ممنون

$0Ha

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
دانشگاه تهران( کمبریج ایران
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

فرزندم ( پست بالایی)
به نقل از N!ma :
ادبیات رو چطور میخوندید؟؟ مبحثی؟! اگه آره ینی یه تایمی رو که میخواستید ادبیات بخونید میذاشتید رو قرابت اون بخش هایی که آزمون داشتید؟؟
لطفا کمی توضیح بدید
ممنون
فرزندم قرابت که آزمون به آزمون نیست

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از N!ma :
لطفا کمی توضیح بدید
ممنون
تنها روشی که واسه ادبیات جواب میده مبحثیه...ببین مثلا برای قرابت من از کتاب سبطی میخوندم که درس به درس نبود پس نمیشد اون قسمتی که مربوط به ازمونه رو خوند! برای ازمون یه کتاب (مثل گاج یا سبز) بگیر و با ازمون تستاشو بزن. اما در کنار اینا املا قرابت ارایه لغت رو از روی کتابای اختصاصی خودش بخون. اون کتابا هم درس به درس نداره معمولا و باید یه وقتی جدا از ازمون رو بهش اختصاص بدی.
مثلا تو میگی تو این دو هفته طبق برنامه ازمونم فلان درسا رو میخونم (متن کتاب یا جزوه ای که داری + لغت و املاش) و تستای این درسا رو از روی گاج میزنم. در کنار اینا مثلا فصل 1 قرابت کتابی رو که دارم میخونم و فلان ارایه ها هم از کتاب ارایه ای که دارم میخونم و تستاشو کار میکنم.
تو این پستم مهسا توضیحای خیلی خوبی داده در مورد ادبیات.

!sadaf

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
مدال المپیاد
:-&lt;
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از $0Ha :
فرزندم ( پست بالایی)فرزندم قرابت که آزمون به آزمون نیست

آزمون به آزمونشم هست :D کتاب تخته سیاه درسیه مثلا! مثل کتاب هامون نیست ;;)

سپیده.

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان3
شهر
شهر _آدم های _افسرده.

به نقل از Niloof@r :
رهاش میکردم و میگفتم شاید تا اخر فصل جواب سوالمو بفهمم...ذهنمو درگیر اون سوال نمیکردم فقط یه علامت سوال بغل جمله ای که نفهمیده بودم میزاشتم و ازش رد میشدم. بعدا اگه با زدن تست و خوندن نمیفهمیدم میپرسیدم.
امکان نداره :-<
دو فصل امتحان شیمی دارم نمی تونم بخونم چرا؟ چون باید حتما از اول کتاب شروع کنم :-<
عزا گرفتم رسما"
وسواس تو درس خوندنو چجوری کنار بذاریم؟

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از سپیده. :
امکان نداره :-<
دو فصل امتحان شیمی دارم نمی تونم بخونم چرا؟ چون باید حتما از اول کتاب شروع کنم :-<
عزا گرفتم رسما"
وسواس تو درس خوندنو چجوری کنار بذاریم؟
خب اینکه از اول فصل شروع کنی که مشکلی نیست...مهم اینه که بتونی سریع رد بشی از رو مطالب...تو این فصلا رو قبلا خوندی پس باید این دفعه دیگه به دید آموزش و فهمیدن نخونی (البته در صورتی که 70 80% مطالب رو یاد گرفته باشی)
کلا من نمیدونم چرا کار سختیه...اسون تر اینکه ادم فکر نکنه دیگه :D نمیدونم شاید من زیادی تنبلم که یه سوال برام پیش میاد ازش سریع میگذرم و انرژی انچنانی نمیزارم تا به جوابش همون لحظه برسم :-" :-" :-"
به نظرم بهترین حالت همون علامت گذاشتن یا نوشتن سوالیه که به ذهن ادم میرسه. تو اگه به خودت اطمینان بدی این سوال یادت نمیره که بپرسی و حلش میکنی دیگه ذهنت درگیر سواله نمیشه یا حداقل کمتر بهش فکر میکنه. یا مثلا میتونی یه زمان دقیق رو واسه اون مطلب در نظر بگیری...یعنی بگی این فصل رو بیشتر 2 ساعت نمیخوام روش وقت بزارم و طبق اون عمل کنی نه بیشتر...ممکنه چند بار اول از خوندن خودت راضی نباشی و فکر کنی پیچوندی در اصل :D اما کم کم این حالتت برطرف میشه...اگه این روشو اجرا کنی میتونی تو یه بازه زمانی کم مطالب زیادی رو پوشش بدی و همین سرعت بهت اعتماد به نفس و انگیزه میده که این روشو اجرا کنی...هر کاری اولش سخته طبیعتا.

سپیده.

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان3
شهر
شهر _آدم های _افسرده.

به نقل از Niloof@r :
خب اینکه از اول فصل شروع کنی که مشکلی نیست...مهم اینه که بتونی سریع رد بشی از رو مطالب...تو این فصلا رو قبلا خوندی پس باید این دفعه دیگه به دید آموزش و فهمیدن نخونی
از اول ِفصل نه ،از فصل ِاول!
دِ آخه باید همه رو مثل ِکسی که داره برای ِاولین بار میخونه بخونم وگرنه حس میکنم بلد نیستم (غیر ارادی) و حق ندارم بقیه رو یاد بگیرم!(اینش دیگه ته ِدیوانگیه!)

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از سپیده. :
از اول ِفصل نه ،از فصل ِاول!
دِ آخه باید همه رو مثل ِکسی که داره برای ِاولین بار میخونه بخونم وگرنه حس میکنم بلد نیستم (غیر ارادی) و حق ندارم بقیه رو یاد بگیرم!(اینش دیگه ته ِدیوانگیه!)
بعد تو وقت میکنی همه درساتو اینطوری بخونی؟! شیمی در کل فصلاش طوری نیست که پیشنیاز هم باشه پس این حس یاد نگرفتنت کاملا کاذبه. کنار گذاشتن هر عادتی اولش سخته طبیعتا...اگه بخوای اینطوری درس بخونی روز کنکور فصل اول هر کتابو 30 دور خوندی فصل اخرو یه دور. اما فکر کنم با 1 2 هفته تمرین و سریع گذشتن از روی مطالب بتونی خودتو عادت بدی. مسلما لازم نیست بار اول بعد از خوندن یه دور کتاب بتونی 80 90 % سوالا رو جواب بدی. ممکنه بار اول که اینطوری میخونی بری تستا رو بزنی و بلد نباشی و به خودت بگی همون روش خودم بهتر بود...اما سعی کن تا 1 2 هفته خودتو کنترل کنی بعدش برات خیلی اسونتر میشه.

maede74

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج

ببخشید سلام....
من یه مشکل خیلی خیلی گنده دارم .......میشه ازتون راهنمایی بخوام؟
الان بنده سومم (تجربی).......ولی چه سومی .......اصن یه وضی.....قبلا بچه درس خونی بودم از بعد امتحانای ترم اول کلا درسو بوسیدم گذاشتم کنار!!!!....شما تو طول تحصیلات دبیرستان دچار همچین افت و خیزایی میشدید؟اینقده طولانی.....حدودا یه ماه......میشه بگید به نظرتون چجوری میشه بش غلبه کرد؟......میترسم سال دیگم این مرضو بگیرم......لطفن راهنمایی!!!!!!

Darya1995

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4 کرج
شهر
کرج
بدون موضوع

سلام.
خوبی شما؟
راستش من سومم ولی تاحالااصلادرس نخوندم.یعنی هیچی نخوندم واقعا.
به نظرشما اگه الان بخوام شروع کنم خیلی دیره؟
اگه نه لطفابگین دقیقابایدازکجاشروع کنم؟
مرسی

gjit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

چند واحد بهتون دادن؟
چندروز در هفته کلاس دارید؟ فقط صبحاست یا بعدازظهرم کلاس میذارن؟
درسته که پنجشنبه ها دانشگاها تعطیلن؟ یعنی کلاس ندارین؟

میگن پزشکی خیلی سخته و دوران دانشجویی هم همش باید درس بخونید واقعا اینطوریه؟
یعنی مثل مدرسه از دانشگاه که میاید باید تو خونه همش درس بخونید؟ :-s
یه دوست دارم پزشکیه هروقت میبینمش میگه من فردا امتحان دارم :-s

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از maede74 :
ببخشید سلام....
من یه مشکل خیلی خیلی گنده دارم .......میشه ازتون راهنمایی بخوام؟
الان بنده سومم (تجربی).......ولی چه سومی .......اصن یه وضی.....قبلا بچه درس خونی بودم از بعد امتحانای ترم اول کلا درسو بوسیدم گذاشتم کنار!!!!....شما تو طول تحصیلات دبیرستان دچار همچین افت و خیزایی میشدید؟اینقده طولانی.....حدودا یه ماه......میشه بگید به نظرتون چجوری میشه بش غلبه کرد؟......میترسم سال دیگم این مرضو بگیرم......لطفن راهنمایی!!!!!!
خب 1 ماه اونقدر مدت زیادی نیست که بخوای ناراحتش باشی...چیزی که شاید یکم نگران کننده باشه عادتیه که باید از بین بره. یعنی به درس نخوندن عادت نکنی و سعی کنی به همون روند قبلی برگردی.
یه دیدی که بچه ها قبل از سال کنکور نسبت به سال کنکور دارن اینکه مثلا "سال دیگه قراره تک تک ثانیه هام مفید باشه" و همین دید باعث میشه وقتی کنکوری میشن و یکم کم کاری میکنن استرس بگیرتشون...مثلا من خودم فکر میکردم تابستون خیلی کارا میتونم انجام بدم و روزی 10 ساعت درس بخونم یا پایه با یکم از پیشو جمع کنم! در صورتی که شاید 1/10 عملی نشد...
واسه همین حتی سال کنکورم ممکنه ادم یه مدتی کم کاری کنه اما مهم اینکه نزاره به عادت تبدیل بشه...
خب اگه ادم اهل رقابتی هستی بهترین حالت اینکه تو یه ازمون شرکت کنی یا اگه شرکت میکنی از ازمون بعدی جدی بگیری و براش درس بخونی...همین رتبه و رقابت یه عاملی برای درس خوندن میشه. اگه علتش مثلا استفاده زیاد از کامپیوتر و مبایل اینا بوده خب باید سعی کنی اونا رو محدود کنی(مثلا فرض کن 1 ماه نشستی صبح تا شب داری فیلم میبینی :D)
غلبه بهش نیاز به یکم زمان داره...نباید از خودت انتظار داشته باشی مثلا در طول 1 هفته از این رو به اون رو بشی. کم کم تفریحاتو کارای متفرقه رو کمتر کن و واسه درس وقت بیشتری بزار...سعی کن با امادگی سر کلاسا حاضر بشی و حواست سر کلاسا باشه.
به نقل از Darya1995 :
سلام.
خوبی شما؟
راستش من سومم ولی تاحالااصلادرس نخوندم.یعنی هیچی نخوندم واقعا.
به نظرشما اگه الان بخوام شروع کنم خیلی دیره؟
اگه نه لطفابگین دقیقابایدازکجاشروع کنم؟
مرسی
سلام. ممنون تو چطوری؟ (;
خب نه دیر نیست اما مسلما باید تلاش بیشتری نسبت به اونایی که خوندن داشته باشی و یه اراده محکم برای درس خوندن و تلاش. چون سومی و امتحانا نهاییه و نتیجه ش معمولا تو روحیه بچه ها تاثیر گذاره باید جوری برنامه ریزی کنی تا بتونی یه نمره خوب از اونا بگیری...یعنی الان همین جور که داری با کلاس پیش میری درسای قبلی مربوط به سوم رو هم بخونی...مخصوصا ریاضی (یا تا حدودی فیزیک) که فصلاش مربوط به همه و تا یکی رو متوجه نشی نمیتونی به تسلط واسه بقیه فصلا برسی. درسایی که الان دارن میکن رو که خب با برنامه کلاس پیش میری اما واسه ی درسای ترم 1 باید خودت برنامه ریزی داشته باشی...(مثلا 5 شنبه جمعه ها یا نصف تعطیلات عیدت) واسه شروع هم سعی کن اول از همه خیلی خوب به متن کتاب تسلط داشته باشی و بفهمیش (حتی تو ریاضی و فیزیک) زیستم که اصل کتابه...با کتاب و تمرینای تشریحی شروع کن و اگه وقت کردی برای زیست از یه کتاب 1/2 تست بزن تا قسمتای مهم یا اونجاهایی که بهش توجه نداشتی دستت بیاد.
نگران سالای قبلی هم نباش چون تو تابستون با یه ساعت مطالعه مناسب وقت باز اموزی اکثرشون رو داری. میتونی از کسایی که درس خون بودن هم تو کنکور موفق تر باشی به شرطی که با اراده از الان شروع به درس خوندن کنی. موفق باشی (;
به نقل از یـلـدا :
چند واحد بهتون دادن؟
چندروز در هفته کلاس دارید؟ فقط صبحاست یا بعدازظهرم کلاس میذارن؟
درسته که پنجشنبه ها دانشگاها تعطیلن؟ یعنی کلاس ندارین؟

میگن پزشکی خیلی سخته و دوران دانشجویی هم همش باید درس بخونید واقعا اینطوریه؟
یعنی مثل مدرسه از دانشگاه که میاید باید تو خونه همش درس بخونید؟ :-s
یه دوست دارم پزشکیه هروقت میبینمش میگه من فردا امتحان دارم :-s
این ترم 21 واحد.
گروه ما (4 تا گروه هستیم) این ترم از 1 شنبه تا 4 شنبه هر روز از 8 تا 5 (به جز 2 شنبه ها تا 3) اونم واسه اینکه شنبه ها تعطیلیم...اره دیگه پنج شنبه ها کلاس نیست مگه اینکه یه کلاس جبرانی چیزی بزارن.

پزشکی خب دوره علوم پایه میگن یکم علاقه تو کم میکنه...سالای بعد میگن سخت تر میشه اما خب چون درسا به پزشکی شباهت بیشتری پیدا میکنه قشنگ تره...همش که خب نه اما نسبت به رشته های دیگه یه دانشجو پزشکی باید برنامه ریزی قوی تری داشته باشه تا عقب نیوفته...چون سرعت انتقال درسا و حجمشون واقعا زیاده...ترم یکم که ادم به این شرایط عادت نداره براش سخت تره. اما الان که ترم 2 شروع شده ادم دستش میاد چطوری درس بخونه. مثل دبیرستان نیست که هر مطلب 10 بار تکرار بشه پس یه حجم بالایی از کار به عهده دانشجوِ.
با برنامه ریزی میشه هم درس خوند هم تفریح داشت...مثلا منو دوستام ترم پیش هم درس خوندیم (البته باید بیشتر درس میخوندیم) هم تفریح داشتیم...اینجوری میشه یه معدل 15 16 اینا داشت...اما خب واسه معدل 18 19 اینا اره به نظرم باید زیاد درس خوند...این جور معدلا کلا تو هر رشته ای نیاز به درس خوندن زیاد داره خب.

gjit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

یعنی مثلا هر روز 2 ساعت درسای دانشگاهو خوندن میشه 15- 16 شد؟
(البته زمان امتحانا هم که بیشتر وقت بذاریم)

راستی تو دانشگاه هم حضورغیاب میکنن؟
میشه کلاسا رو پیچوند و بعضی روزا نرفت؟ حداقل درسای تئوری :D

cannibal

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
UT

سلام
من سال سومم . ترم اول تست هیچی تست نزدم و بیشتر تشریحی خوندم . (تست زدما ولی خیلی کم)

واسه امتحان نهایی غمی ندارم ...
اما تستی ... وضم خرابه اصن ... میخوام تستی خوندنو از صفر شروع کنم .
میشه ینی ؟باید چیکارا کنم و اینا :-"

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از یـلـدا :
یعنی مثلا هر روز 2 ساعت درسای دانشگاهو خوندن میشه 15- 16 شد؟
(البته زمان امتحانا هم که بیشتر وقت بذاریم)

راستی تو دانشگاه هم حضورغیاب میکنن؟
میشه کلاسا رو پیچوند و بعضی روزا نرفت؟ حداقل درسای تئوری :D
خب مبدونی یکم حجم مطالب زیاده...تو 2 ساعت میشه از رو مبحث یه بار روخوانی کرد(اونم موقعی که تمرکز و سرعتت بالا باشه) فک کنم با 3 4 ساعت اینا بشه...البته چون بیشتر سوالا تستیه در حد همون روخوانی+گوش کردن سر کلاسا میشه.
البته اگه جزوه بخونی فک کنم کمتر بشه...اما مثلا اگه بخوای وُیس گوش بدی و از کتاب بخونی باید وقت بیشتری بزاری.

اره حضور غیاب هست...مثلا این درسای گروه معارف کلا حضور غیاب داره. :(..استادای درسای تخصصی هم بعضیا کوییز میگیرن و اونو به عنوان حضور غیاب میگیرن....کلا بستگی به استاد داره.
اره میشه پیچوند...درسا تو این 2.5 سال اول اکثرا تئوریه.
به نقل از cannibal :
سلام
من سال سومم . ترم اول تست هیچی تست نزدم و بیشتر تشریحی خوندم . (تست زدما ولی خیلی کم)

واسه امتحان نهایی غمی ندارم ...
اما تستی ... وضم خرابه اصن ... میخوام تستی خوندنو از صفر شروع کنم .
میشه ینی ؟باید چیکارا کنم و اینا :-"
خب شدن که معلومه شدنیه...زود قضاوت نکن اگه تا حالا تست نزدی که وضعیتت توش معلوم نیست (; کلا نیاز نیست تستی بخونی تا بتونی تست بزنی...مهم مفهوم درس که بلدی...تست کمک میکنه اهمیت مطالب درستت بیاد یا اینکه یه سری نکات از قلم افتاده رو متوجه بشی. خلاصه اینکه بار اول که میخوای تست بزنی نیازی به یه روش خاص مطالعه نداری...مطمئنا بار اول سرعتت تو تست زدن پایینه که کاملا طبیعیه. بعد از یه مدت تست زدن تو هر درس متوجه میشی که باید تو اون درس به چه نکته هایی توجه کنی...مثلا تو زیست چه مدل قیدایی مهم تره...یا تو شیمی جدول و شکل و ... باید در چه حد بلد باشی. اینجوری بعد از چند بار تست زدن همون روشی که میگی تستی خوندنه دستت میاد (البته روش خاص و متفاوتی نسبت به تشریحی خوندن نیست)
واسه اول کار هم سعی کن از کتابای تست اسون تر شروع کنی(مخصوصا زیست که کتابای سختش بیشتر به تستای ترکیبی گیر میدن که تو هنوز همه رو یاد نگرفتی) بدون زمان بشین تستا رو جواب بده تا با شکل تست اشنا بشی(مثلا اینکه تو تست باید به چه نکته ها توجه کنی مثل واحد ها یا است و نیست و ...) اول کار تست طبقه بندی بزن که زیاد درگیر فهمیدن مبحث تست نشی.
کلا هم از الان یه سری قانون برای علامت گذاری تستا بزار...اونایی که اصلا بلد نبودی و مطلب جدیدی یاد داده اونایی که بی دقتی کردی و ...
به نظرم اگه از الان هرچی تو تستا یاد میگیری رو تو کتابت وارد کنی بهتره(البته بیشتر برای درسای اختصاصی)
کلا تست زدن و تستی خوندن چیز خیلی جدایی نسبت به تشریحی خوندن نداره...

FaRZANEH15

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگــآن
شهر
tab
دانشگاه
SBMU

ســلــــــــــــــــآم چطـــــــــــوری ؟ x:

1. بیــرون کلاس میرفتی؟

2.سرعتم در تست زدن کنده چی کار کنم؟

3. نظرت در مورد تراز 5700-5500 چیه ؟

4. کی به طور جدی واسه کنکور بخونیم ؟

5. میگم صلاح درسای دومو همزمان یا سوم بخونم ؟ (سوم تجربیم)

6. واسه تعطیلات عید چطوری برنامه ریزی کنیم؟

7.اینکه میگی زیست یه دور اجمالی میخوندم و ... (یعنی بار اول روزنامه وار وروخوانی می کردی و بعد تست میزدی؟)

8. من اینطوری زیست میخونم : کتابو باز میکنم :D بعد شروع به حفظ کردن میکنم و گاج 8000 رو جلوم باز میکنم همزمام باهم می خونم

مثلا میوز یه مبحثشو اول از کتاب بعد درسنامه ی گاج ُ میخونم واسه تست هم وقت نمیارم ... روشم درسته ایا ؟

9. یکی هم خیلی تو درس خوندن سُستم .... هدف دارم اما نمیدونم چرا اینطوریم ... هی به خودم قول میدم ادم شم ولی ... :(( چیکار کنم؟

مرسی عزیزم که جواب میدی x:

• لایک
امتیازات: ghezi
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا