صندلی داغ رتبه های برتر کنکور(تجربی.خ رضایی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ghezi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمانشاه
شهر
کرمانشاه
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشا
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور(تجربی.خ رضایی)

چطوری میرسیدی ایییییین همه کتاب تستو بخونی؟!!

• شروع کننده موضوع

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگانــِ امـیـنــِ یکـــ
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

من یه مورد رو بگم (ببخشید البته )
فک کنم جزو بزرگترین ویژگی هایی که نیلوفر داشت این بود که عزای درس رو نمیگرفت :D دقیقا با همین عنوان :D خودت توضیح بده یعنی چی :-" راجع به تند خوانیتم توضیح بده لطفا . مثلا یه سری فکر میکنن 100 بار نخونن یا زیاد وقت نذارن نمیشه :-<

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از dr.gh :
من یه مشکلی که دارم اینه که از قلمچی متنفر شدم.. X_Xچون اگه قلم چی خوب بدمتا دو هفته خوبم..اگه خراب کنم

تا دو هفته حس حقارت میکنم!!! =((وقتی فک میکنم که قلم چی شده تعیین کننده حالت روحی من ازش بدم میاد :-\

طوری که سر جلسه دوس دارم دفترچه رو پاره کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب هر آزمونی تا حدودی اینطوریه! آدم خراب کنه یا طبیعتا دپرس میشه یا اینکه انگیزه پیدا میکنه تا بیشتر درس بخونه. این آزمونا نه کاملا شبیه کنکوره و نه حتی درصد و تراز توش کاملا نشان دهنده میزان یادگیریشه. اینا همه میخوان کمکت کنن تا برای کنکور اماده بشی نه مایه عذابت بشه.
خب حالا که نمیتونی ازمونتو عوض کنی(چون یه ضربه شدید به برنامه ریزیت میزنه) و حتی اگه عوضم کنی بازم نسبت به اون ازمون بعد یه مدت همین احساس رو پیدا میکنی پس دیگه چاره ای نمیمونه جز اینکه ازمونت خوب بشه :D
ولی جدای از شوخی همین دپرس شدنا هم یه جور تلنگره واسه تلاش بیشترت. هر صعودی یه نزولی هم داره به هر حال.
تو سعی کن خودت سوال رو تحلیل کنی و به درصدات با توجه به سختیاش توجه کنی. زیاد خودتو درگیر ترازو رتبه و ... نکن. برو نتایج کنکورو ببین. خیلی ها با تراز کمتر رتبه ی بهتر داشتن.

به نقل از ghazal! :
چطوری میرسیدی ایییییین همه کتاب تستو بخونی؟!!
خب اولا که گفتم همه رو کامل نخوندم. دوما بازم گفتم که یادگیریم با تست بود در نتیجه مقدارش بالا بود. سوما هر کس یه روش خوندی داره و تست زیاد الزاما نتیجه ی بهتر نمیده. چهارما من شدیدا ادمیم که از تکرار بدم میاد پس مجبور بودم هر بار یه کتاب جدید کار کنم تا حوصله م سر نره.

به نقل از نـــگـ◕‿◕ـن :
من یه مورد رو بگم (ببخشید البته )
فک کنم جزو بزرگترین ویژگی هایی که نیلوفر داشت این بود که عزای درس رو نمیگرفت :D دقیقا با همین عنوان :D خودت توضیح بده یعنی چی :-" راجع به تند خوانیتم توضیح بده لطفا . مثلا یه سری فکر میکنن 100 بار نخونن یا زیاد وقت نذارن نمیشه :-<
خب فک کنم تعریفش این بشه که با پیش فرض سراغ یه درس نمیرفتم. مثلا "وای فلان مبحث خیلی سخته خیلی وقت میبره عمرا یاد بگیرم اینا" یا حتی موقعی که عقب بودم با خودم میگفتم خب وقت هست. در اصل نمی اومدم با فکرای اضطراب آور وقت خودمو تلف کنم. به جای اینکه فک کنم وای فلان مبحثو نخوندم و 1 ساعت به بدبختیام فک کنم سعی میکردم سریع تر شروع ش کنم. حتی اگه نتیجه خوبیم نمیگرفتم تعمیم میدادم به همه. :اعتماد به نفس :D مثلا میگفتم خب همه بلد نیستن یا واسه همه سخته. درست توضیح دادم نگین جان؟ :D

خب این فرآیند تندخوانی کلا فرایند مفید و به درد بخوریه. تو سال کنکور شاید اگه ساعت مطالعه بالایی داشته باشین و چون وقت زیاد هست خودشو نشون نده. اما مثلا تو همین ترم 1 پزشکی..حجم درسا برای امتحان خیلی زیاده(مخصوصا تو شیوه نوین) خیلیا نمیرسن مباحثو تموم کنن اما من یه دور اجمالی میخوندم و وقت پیدا میکردم 1 2 بار دوره کنم. چون مطالب زیاده این طوری با مرور بیشتر بهتر یاد ادم میمونه.
اما سال کنکور...مثلا من ی اشکالی پیدا میکردم تو زیست...رهاش میکردم و میگفتم شاید تا اخر فصل جواب سوالمو بفهمم...ذهنمو درگیر اون سوال نمیکردم فقط یه علامت سوال بغل جمله ای که نفهمیده بودم میزاشتم و ازش رد میشدم. بعدا اگه با زدن تست و خوندن نمیفهمیدم میپرسیدم.
یا مثلا ما فک میکنیم برای کنکور باید مو به مو از بار اول حفظ بشیم. که تقریبا یه چیز غیر ممکنیه. همون طور که قبلا هم گفتم وقتی تعداد دوره بره بالا هر بار چشم ادم دنبال یه چیز جدید میگرده و نکات جدیدو پیدا میکنه+ هر بار ما میخوایم یه بار دیگه بخونیم طبیعتا یه تعداد تست زدیم و اطلاعاتمون بالاتر رفته پس موقع خوندن دوباره میتونیم ارتباطات بیشتریو کشف کنیم.

مبینا

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز انشاالله

معذل دومتون؟

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از مبینا :
معذل دومتون؟
معدول دومم زیاد جالب نشد. بین 19.30 تا 19.40 بود فک کنم.

• شروع کننده موضوع

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگانــِ امـیـنــِ یکـــ
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Niloof@r :
معدول دومم زیاد جالب نشد. بین 19.30 تا 19.40 بود فک کنم.
معدل کتبی نهاییتو بگو : )
خوب ایشون دوم ریاضی و تو باغ المپیاد کامپیوتر بود البته :-"
از جوابگویی قبلی هم راضی ام :-" :D

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نـــگـ◕‿◕ـن :
معدل کتبی نهاییتو بگو : )
خوب ایشون دوم ریاضی و تو باغ المپیاد کامپیوتر بود البته :-"
از جوابگویی قبلی هم راضی ام :-" :D دستت ندرد تایید میکنی :D تایید تو نبود من چه میکردم!
خب معدل دوم خواستن گفتم دیگه...معدل دومم به خاطر هندسه که هنوز که هنوزه نمیدونم چرا اون نمره رو گرفتم پایین شد. وگرنه بقیه نمره هام خوب بود تقریبا.
معدل سوم هم کتبی19.82
تو سالای پایه مهم اینه که مفهوم رو خوب بفهمین. اگه بتونین کنارش یه کتاب تستم کار کنین که دیگه عالیه. تو ازمونا هم به نظرم شرکت کنین اما برنامه مدرسه رو به ازمونا ترجیح بدین. (خودمم شخصا قلم چی رو برای سالای پایه توصیه نمیکنم.)

gjit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

به نقل از Niloof@r :
خب سوال خیلی خوبیه...چون دقیقا خود من واسم یه مسئله بزرگ شده بود این تقسیم.
امسال دانشگاه تهران همه ی 380 نفر رو با هم گرفت بدون وجود هیچ جور ترم بهمنی و این 380تا رو به 4 گروه بر حسب حروف الفبا تقسیم کرد و تمام امکانات و محل کلاسا هم برای این 4 گروه یه مدل بود. البته استادای هر گروه متفاوت بود (چون برنامه های درسی تداخل داشت) اما این تفاوت به دلیل تفاوت تو سطح درسی و رتبه نبود. خلاصه اینکه دیگه پردیس جدایی وجود نداره و از نفر اول تا 380 یه مدل اموزش و امکانات رو دریافت میکنن.
یعنی الان همه کلاسا در دانشکده پورسیناست؟ از ساختمان همت استفاده نمیشه؟

یه سوال دیگه هم برام پیش اومده میدونید حداکثر رتبه منطقه 2 که تهران قبولیده چنده؟
سایت کانون رتبه هایی گذاشته که از حد تصورم بالاتر بود.
مثلا چندین دختر با رتبه 400 منطقه 2 و کشوری 800
اینا واقعیه یا پارتی و سهمیه هیئت علمی داشتن؟

آخه با 380 تا ظرفیت تهران و حتی اگر فرض کنیم 150 نفر از رتبه های برترم دندان و دارو رو ترجیح بدن و یک عده هم دوست داشته باشن دانشگاه شهر خودشون باشن. بازم جور درنمیاد؟

یه سوال متفاوت :D
تست قرمز که کار کردید همینه؟ زیست جامع نویسنده اشکان هاشمی
چون ظاهرا قرمز کتابایی به تفکیک سال نوشته عمارلو هم داره
4117125101-300x300.jpg

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از یـلـدا :
یعنی الان همه کلاسا در دانشکده پورسیناست؟ از ساختمان همت استفاده نمیشه؟

یه سوال دیگه هم برام پیش اومده میدونید حداکثر رتبه منطقه 2 که تهران قبولیده چنده؟
سایت کانون رتبه هایی گذاشته که از حد تصورم بالاتر بود.
مثلا چندین دختر با رتبه 400 منطقه 2 و کشوری 800
اینا واقعیه یا پارتی و سهمیه هیئت علمی داشتن؟

آخه با 380 تا ظرفیت تهران و حتی اگر فرض کنیم 150 نفر از رتبه های برترم دندان و دارو رو ترجیح بدن و یک عده هم دوست داشته باشن دانشگاه شهر خودشون باشن. بازم جور درنمیاد؟

یه سوال متفاوت :D
تست قرمز که کار کردید همینه؟ زیست جامع نویسنده اشکان هاشمی
چون ظاهرا قرمز کتابایی به تفکیک سال نوشته عمارلو هم داره
4117125101-300x300.jpg
خب نه دقیقا بر عکس. یک روز در هفته کلاسای عملی داریم که توی پورسینا بر گذار میشه(هر گروه یه روز مثلا گروه ما یعنی b ترم پیش 3 شنبه ها بود) و بقیه کلاسا توی همت برگزار میشه. میگن قراره تا چندسال دیگه کلا عمومی بیاد همت و ساختمون پورسینا فقط برای تخصص باشه. اما خب استادا از هر دو دانشگاه هستن.
خب ببین شهرهای اطراف تهران و خود تهران چون بومی دانشگاه تهران هستن با رتبه های بالاتر قبول میشن. مثلا همین 400 که گفتی از منطقه دو بدون هیچ پارتی بازی قبول شده چون جز بوم دانشگاه تهران بوده.
در مورد بومی تهران منطق 1 نمیدونم دقیقا تا چند. منطقه 2 تا همین 400 اینا. منطقه 3 هم تا 130 اینا دیدم قبول بشه.
غیر بومی هم منطقه 1 تا 120 130 منطقه 2 تا 180 190 و منطقه 3 شنیدم تا 25 اما مطمئن نیستم.
هیئت علمی هم که خب هستن+سهمیه شاهد.
کلا اینکه تو دفترچه نوشته ممنوعیت انتقال چیز چرتیه و ما تا خود اذر دانشجو جدید داشتیم! فقط اگه خواستی از تهران بری دانشگاهی که شیوه ش نوین نیست دنگو فنگ زیاد داره و باید از همون ترم 1 بری تا عقب نیوفتی. چون روش ارائه درسا متفاوته.
در مورد رتبه های برترم 150 نفر کمتر حتی! امسال از 100 نفر اول کنکور 75 نفر پزشکی دانشگاه تهرانو انتخاب کردن.
اره قرمزم دقیقا همین کتاب اشکان هاشمی بود. البته عمارلو هم یه سری کتاب همایش داشت فک کنم یه سری زده بودن گویا خوب بوده. من امتحان نکردم.

مبینا

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز انشاالله

خدایا شکرت امیدوار شدم منم المپیادیم معدلمم شده 19.40 دوم تجربی هستم گفتم شاید دیگه واقعا بدبخت شدم بنظرتون چجوری شروع کنم از الان واس کنکور

مبینا

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز انشاالله

راستی شیوه برنامه ریزیتون هم برنامه کوتاه مدت هم بلند مدت چجوری بود؟

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از مبینا :
خدایا شکرت امیدوار شدم منم المپیادیم معدلمم شده 19.40 دوم تجربی هستم گفتم شاید دیگه واقعا بدبخت شدم بنظرتون چجوری شروع کنم از الان واس کنکور
به نقل از مبینا :
راستی شیوه برنامه ریزیتون هم برنامه کوتاه مدت هم بلند مدت چجوری بود؟

نه بابا بدبخت چیه...ب نظرم از الان به شیوه کنکوری خوندن آدمو خسته میکنه تا سال کنکور. باید منطقی درس خوند. اگه میخوای المپیادو ادامه بدی جدی خب باید یه وقت زیادی رو به اون اختصاص بدی...اگه هم جدی نیست کلا بزارش کنار. واسه سالای پایه سعی کن دروس اختصاصی رو مفهومی بفهمی. مثلا ریاضی یا فیزیک رو. درسایی که یکم حفظی تره مثل شیمی یا زیست جز اینکه سر کلاس شرکت کن و نکاتی که معلم میگه رو یادداشت کن تلاش کن یه کتاب تست هم کنارش بزنی(حتی اگه کتاب اسونی باشه) با زدن اون تستا قسمت های مهم کتاب میاد دستت نکاتی که به چشمت نخورده رو میبینی و مفهوم مطالب دستت میاد.

خب سال کنکور که من مشاور داشتم. اینجوری که هر هفته میرفتم برنامه مو مینوشتن. این شد برنامه کوتاه مدت. ساعت مطالعه م هم 2 ساعت 2ساعت بود.
بلند مدتم که تابستون ازمون گزینه 2 دادم طبق همون. از مهر هم کانون که با برنامه ش پیش میرفتم تقریبا به جز زیست. اول سال برنامه کانون زیست پیش و سوم بود که من زیست دومم تو همون مدت تقریبا یه دور خوندم. یه سری ازمونای کانونم مثل جنع بندی زیاد بهش توجه نکردم. یعنی خب هم یه مبحث عقب افتاده داشتم هم اینکه از هر درس 200 تا تست بزنی که به ازمون برسی که چی؟؟؟ ادم باید عمقی یاد بگیره. در نتیجه تو اون ازمونا هم طبق برنامه کانون نبودم. یعنی تو اون سعی میکردم از هر درس یه کتابو تستاشو بزنم(حالا یا کامل یا مارک دار)

مبینا

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز انشاالله

خب اخ دوستام از همین حالا سروع کردن کلاس کنکور و ... منم همش استرس گرفتم نکنه عقب بمونم راستی بنظرتونالمپیادو ادامه بدم یا نه

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از مبینا :
خب اخ دوستام از همین حالا سروع کردن کلاس کنکور و ... منم همش استرس گرفتم نکنه عقب بمونم راستی بنظرتونالمپیادو ادامه بدم یا نه
خب کلاس رفتن دلیل شروع کنکوری خوندن نیست. من خودم کلاس میرفتم. اما بهتر بود نمیرفتم X_X چون نه باکلاس پیش میرفتم نه تمرینی حل میکردم نه چیزی...فقط فایده ش این بود که یه بار دیگه مطلب به گوشم میخورد. واسه همین استرس کلاس رفتن یا نرفتن رو نگیر. بعضیا (از جمله خودم شاید) سیستمشون اینه که کلاس برن. حالا این کلاس که میرن الزاما نتیجه بخش نیست یا به منزله شروع کنکوری خوندن هم نیست.

المپیاد هم خب من نمیدونم واقعا...بستگی داره چقدر خوندی..چقدر علاقه داری...چقدر برات هدف بزرگیه..یعنی اینکه کنکور برات در الویته یا المپیاد...اگه جدی نمیخونی به نظرم رهاش کنی بهتره...ادم هرچی تو سالای پایه بیشتر درس بخونه و تست بیشتری بزنه سال کنکور راحت تره کارش.

(:TABASSOM:)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
FRZ
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
94

یه سوال داشتم از خدمتتون(چه با ادب!!)
می خواستم بدونم شما فقط درس می خوندین و درس ؟
یعنی کل زندگیتون خلاصه میشد تو مطالعه و درس خوندن ؟
یا مثلا نمیدونم تو مسابقات و اینا هم شرکت می کردین ؟
البته بگم که سال دومیم
بعد یه سوال دیگه : شما واسه خودتون درس می خوندین یا برا نمره و مدرسه؟

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از (: TABASOM :) :
یه سوال داشتم از خدمتتون(چه با ادب!!)
می خواستم بدونم شما فقط درس می خوندین و درس ؟
یعنی کل زندگیتون خلاصه میشد تو مطالعه و درس خوندن ؟
یا مثلا نمیدونم تو مسابقات و اینا هم شرکت می کردین ؟
البته بگم که سال دومیم
بعد یه سوال دیگه : شما واسه خودتون درس می خوندین یا برا نمره و مدرسه؟
الان حرفام اینو نشون میداد که فقط درس میخوندمو درس؟؟؟ نه اصلا...
تو مسابقات که خب یه سری مسابقه خانه ریاضیات بود شریف بود کلا هرچی مسابقه اینا بود تا سال سوم شرکت میکردم...بسکتبالم تا سال دوم میرفتم باشگاه و تا سال سوم تو مسابقات شرکت میکردم...همین الانم تو دانشگاه دنبال موسیقی و ورزش و کارگاه های مختلف رفتیم با دوستام...تفریحاتم با دوستام هم که همیشه سر جاش بوده. اینترنتو آهنگو فیلمو اینام سر جاش بوده. حتی مثلا سال کنکور نشستم یه هفته تو دی بهمن سریال کره ای دیدم حتی :-" :D (این تیکه شو کنکوریا نخونن X_X)
ادم الزاما برای موفق تو درس نباید خودشو فقط به درس مشغول کنه... این نظر منه البته...البته خب سال کنکور ادم تفریحاتش محدود میشه و این برای کسی که به قول شما فقط درس میخونده راحت تره کنار اومدن باهاش...

خب اگه بگم همیشه برای خودم که چاخانه :D میشه گت که مدرسه و نمره یه جور عامل محرکه...اگه اینا نبود خب با این نظم و برنامه نمیشد درس خوند. اما خب هیچ وقت درس خوندم زوری هم نبود...(استثنا هم داره ها مثلا سالای پایه هیچ وقت با عشق و علاقه واسه خودم نرفتم عربی یاد بگیرم :D) به نظرم وقتی ادم یه درسو بی علاقه و فقط واسه کم نشدن نمره میخونه که درست یادش نگرفته... همین عربیو یکم که کار کردم و راه افتادم هم سرعتم بالاتر رفت و یکم با علاقه تر رفتم سرش هم نمره هام بهتر شد.

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي
خب به سلام خانوم دكتر:دي
ي سوال:دي
نميدونم قبلن پرسيدن يا نه،اگه نپرسيدن كه هيچي،اگه هم پرسيدن،بازم هيچي:دي در هردوصورت ممنون ميشم جواب بدي:دي
اوضاعم توي بقيه ي درسا خيلي عاليه،اما نميدونم چرا زيستو اينقد كم ميزنم!:دي
مثلن اين هفته ديگه تركونده بودم كتابو،ديگه خيلي خوب زدم زيستو،شد ٧٣ :دي
اصن چطور باس خوند كه فراموش نكرد؟
زياد تست زدن كمكه بيشتري ميكنه يا زياد خوندن؟
تو چه فاصله هاي زمانيي زيست رو مرور كنم؟
موقع ازمون دادن ب عنوان اولين درس جوابش بدم يا ب ترتيب دفترچه پيش برم؟:دي
خلاصه اگه ميشه يه راهنمايي بابت زيست بكني خيلي ممنونو اينا ميشم ديگه:دي

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از .:amir.mr:. :
خب به سلام خانوم دكتر:دي
ي سوال:دي
نميدونم قبلن پرسيدن يا نه،اگه نپرسيدن كه هيچي،اگه هم پرسيدن،بازم هيچي:دي در هردوصورت ممنون ميشم جواب بدي:دي
اوضاعم توي بقيه ي درسا خيلي عاليه،اما نميدونم چرا زيستو اينقد كم ميزنم!:دي
مثلن اين هفته ديگه تركونده بودم كتابو،ديگه خيلي خوب زدم زيستو،شد ٧٣ :دي
اصن چطور باس خوند كه فراموش نكرد؟
زياد تست زدن كمكه بيشتري ميكنه يا زياد خوندن؟
تو چه فاصله هاي زمانيي زيست رو مرور كنم؟
موقع ازمون دادن ب عنوان اولين درس جوابش بدم يا ب ترتيب دفترچه پيش برم؟:دي
خلاصه اگه ميشه يه راهنمايي بابت زيست بكني خيلي ممنونو اينا ميشم ديگه:دي
خب ممکنه مشکل از چند جا باشه:
اگه فراموش میکنی که خب یا کم دوره داری یا روش خوندنت غلطه. اینکه تست زدن موثره یا نه خب بستگی به روش درس خوندنت داره. اگه مثه من درس رو با تست یاد میگیری خب تست زدن خوبه. اما برای درسی مثل زیست کافی نیست. چون زیست هر سال توی کنکور یه مدل جدید با یه دید تازه ازش سوال میدن. اون موقع اگه حتی تمام کتابابی زیستم زده باشی به مشکل بر میخوری. پس نباید هیچ وقت مطالعه خود کتاب زیست رو دست کم بگیری.
من خودم یه دور اجمالی میخوندم بعد یه سری تست میزدم نکاتشو تو کتاب وارد میکردم. بعدا اگه وقت میشد یه دور دیگه کتابو با دقت تر میخوندم و چون حفظیاتم زیاد جالب نبود سعی میکردم با اطلاعاتی که از اون یه دور تست به دست اوردم مطالبو به هم ربط بدم و در کل با یه دید بهتر کتابو میخوندم. اگه وقت میشد هم قبل ازمون یه نگاهی یه جاهای که مارکر کشیده بودم(کتابم مثه بعضیا (که اصلا و ابدا شامل نگین نمیشه :-") رنگین کمون نبود! هرجا واقعا مهم بود و نکته داشت و از یاد میرفت رو خط کشیده بودم) + نکاتی رو که وارد کتاب کرده بودم میخوندم.
ببینین کلا یه سری فصلا هست که باید بیشتر خونده بشه. مثه پیش 2. بار اول من یه دور خوندم رفتم سر جلسه امتحان فرق باکتریو با قارچ درک نکرده بودم حتی :D فقط یه سری اسم بلد بودم. اما بعد که شروع کردم به تست زدن تقسیم بندیا دستم اومد. تو این جور فصلا تستِ زیاد به نظرم خیلیم کارآمد نیست. باید با تقسیم بندیو شکل و چرخه و این جور چیزا تو ذهنت گیرش بندازی. مثلا یادم نیست کپک مخاطی سلولی بود یا پلاسمودیومی...اگه متن کتابو میخوندی خب طبیعتا چرخه زندگیش یادت میرفت...اما سبز یه شکل شماتیک از چرخه زندگیشون کشیده بود که اگه اونو میدیدی بهتر تو ذهنت میموند.
در کل اگه ادمی هستین که با تست یاد میگیرین تو زیست به همین بسنده نکنین...متن کتاب خیلی مهمه...با شکل و رمز اینا تو ذهنتون مطالبو ثبت کنین.
در مورد مرور هم خب فصلای حفظی تر (مثل همین پیش 2 یا مثلا اون صفحه ها اخر سوم در مورد وزن و قد و اینای رویانو جنین) نیاز به دوره ی بیشتر داره. شما با همون برنامه ازمون پیش برید و سعی کنین همچین صفحاتیو مشخص کنین...اون موقع توی ازمونای جمع بندی اینا راحت تر میدونید رو چه چیزایی وقت بیشتری بزارین.
در مرود ترتیبم من اول زیستو زدم...چون قبلش که اول ریاضیو میزدم وقت زیادی رو ریاضی میزاشتم (در اصل یه کم از وقت زیستمم میرفت) در نتیجه میخواستم با عجله به سوالای زیست جواب بدم و بی دقتیم بالا میرفت. بعد دیگه مشاورمون فرمودن :D جاشو عوض کن منم عوض کردم بی دقتیم خیلی کمتر شد.

سامیه

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کاشان
دانشگاه
نمیدونم
رشته دانشگاه
پزشکی

شما کی این فصل قارچا و اینا رو آزمون دادی؟ منظورم کدوم ماه سال بود؟ بعد عید؟

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از سامیه :
شما کی این فصل قارچا و اینا رو آزمون دادی؟ منظورم کدوم ماه سال بود؟ بعد عید؟
اره دیگه...اون امتحان که بلد نبودم هفته هفته اخر فروردین بود فک کنم. بعدشم که همون ازمونا کانون بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا