• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

صندلی داغ رتبه های برتر کنکور(تجربی.خ رضایی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negin faqih
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور(تجربی.خ رضایی)

به نقل از Niloof@r :
معدول دومم زیاد جالب نشد. بین 19.30 تا 19.40 بود فک کنم.
الان اين جالب نيس؟! :-w
إإإ... راستي سلام، خوبي خانم دكتر؟!
واي نيلوفر خيلي نا اميدم از خودم... سال پيش اصن درس نخوندم، با افت شديد معدل مواجه شدم حتي!
افت شديد كه ميگم به معناي واقعيا، نه مث تو! امسالم ترم اول زياد نخوندم و تست نزدم!
ولي چنتا آزمونه ترازام بهتر شده، ٦٨٠٠
حس ميكنم خيلي عقبم نسبت به همكلاسيام؟! چيكار كنم؟! :-<
راستي ترازاي خودت تو سال سوم چقد بود؟!

نمیدونم دینی رو الان بخونمش یا نه؟
تا الان چند درسی خوندم ولی چون طبق مشکلی که قبلا اینجا گفتم کند درس میخونم و وسواسی ام. هر درسش از روی گاج طوسی 3 الی 4 ساعت طول میکشه(با تستش)

مرور هم که وقت نشده. الان حاضرم شرط ببندم 70% چیزایی که اینهمه روش وقت گذاشتم یادم رفته.

بهتر نیست اصلا الان نخونمش؟ بذارم اردیبهشت و خرداد؟
چون الان که انگار هرچی بخونم چون وقت نمیشه مرور کنم. زمان جمع بندی مثل اینه که هیچی نخوندم.

یا اینکه به هر سختی هست وسواسمو کنار بذارم و یه دور روخونی روزنامه وار الان داشته باشم.
بعد اردیبهشت و خرداد دقیقتر بخونم.

یا...؟؟

به نظرت یه دانش آموز پیش تجربی که تا حالا هفته ای 10-15 ساعت درس میخونده، یه دفه به 30-40 ساعت برسونه یا کم کم؟

• لایک
امتیازات: gjit

به نقل از negar.mr :
الان اين جالب نيس؟! :-w
إإإ... راستي سلام، خوبي خانم دكتر؟!
واي نيلوفر خيلي نا اميدم از خودم... سال پيش اصن درس نخوندم، با افت شديد معدل مواجه شدم حتي!
افت شديد كه ميگم به معناي واقعيا، نه مث تو! امسالم ترم اول زياد نخوندم و تست نزدم!
ولي چنتا آزمونه ترازام بهتر شده، ٦٨٠٠
حس ميكنم خيلي عقبم نسبت به همكلاسيام؟! چيكار كنم؟! :-<
راستي ترازاي خودت تو سال سوم چقد بود؟!
سلام :)
خب اولا که خیلی خوبه به این مقام ناراضیت نائل شدی ;D یعنی همین که ادم بدونه کارش اشتباهه و بخواد جبران کنه نصفه راهو رفته.
الانم دیر نیست واسه جبران و میتونی راحت خودتو به بقیه برسونی و از استرسش در بیای. الان که سال سومی و خب مسلما باید با برنامه مدرسه پیش بری... اگه بتونی تو عید یکم درس بخونی میتونی از اول سوم رو جبران کنی. بیشتر انرژی تو رو درسای اختصاصی بزار... لازم نیست از همین اول یه کتابو کامل شروع کنی تست زدن...بعد از خوندن کتاب و جزوه معلم شاید در حد 50 تست اینام کافی باشه فعلا. چون سومی روی متن کتاب تمرکز بیشتری داشته باش برای امتحان نهایی.
نگران سال دوم هم نباش... خیلیا دوم زیاد درس نخوندن و خب تابستون وقت خیلی خوبیه که بتونی پایه رو قوی کنی. اما مسلما همون جور که گفتم باید تلاشت بیتشر از بقیه باشه. من خودم زیست دومو تا قبل تابستون کلا درکش نمیکردم ;D اما با 1 2 بار خوندن خود کتاب تا اخر تابستون قشنگ دستم اومد نکته هاشو.
سوم ازمون گزینه 2 میدادم...ترازم یادم نیست. اما رتبه هام بین 100 اینا تا 50 اینا بود. با معیار رتبه و تراز سال سوم برای خودت جایگاهتو مشخص نکن. تو 1 2 سال دیگه وقت داری و تو این مدت میتونی از خیلیا جلو بزنی. ;)

به نقل از یـلـدا :
نمیدونم دینی رو الان بخونمش یا نه؟
تا الان چند درسی خوندم ولی چون طبق مشکلی که قبلا اینجا گفتم کند درس میخونم و وسواسی ام. هر درسش از روی گاج طوسی 3 الی 4 ساعت طول میکشه(با تستش)

مرور هم که وقت نشده. الان حاضرم شرط ببندم 70% چیزایی که اینهمه روش وقت گذاشتم یادم رفته.

بهتر نیست اصلا الان نخونمش؟ بذارم اردیبهشت و خرداد؟
چون الان که انگار هرچی بخونم چون وقت نمیشه مرور کنم. زمان جمع بندی مثل اینه که هیچی نخوندم.

یا اینکه به هر سختی هست وسواسمو کنار بذارم و یه دور روخونی روزنامه وار الان داشته باشم.
بعد اردیبهشت و خرداد دقیقتر بخونم.

یا...؟؟
خب ببین اینکه ادم یه درسو بزاره کنار و بخواد بعد از عید شروع کنه یه اعتماد به نفس قوی میخواد. باید اینقدر به برنامه و خودت مطمئن باشی که هیچ وقت استرس درسای دینی نخونده ت رو نگیری. بعضی وقتا ذهن ادم اینقدر مشغول مباحث نخونده ش میشه که تمرکزشو روی درسای دیگه هم از دست میده. اگه همچین ارامشی از خودت سراغ داری خب مشکلی نیست بعد از عید شروع کنی. کسایی بودن که از اون موقع شروع کردن درصدای خوبی هم گرفتن. در غیر این صورت اصلا توصیه نمیکنم بزاری بعد از عید.
ببین یه مسئله دیگه هم هست...من خودم معمولا 1 2 ساعت اول مطالعه م رو خیلی کند پیش میرم بعد هر چی میگذره سرعتم بالاتر میره. پس تو ام هی به خودت تلقین نکن که کند میخونی اینا...الان ساعت مطالعه ت خیلی هم غیر نرمال نیست..3 تا 4 ساعت با تست انچنان زیاد نیست. اگه بتونی وسواستو کنار بزاری نه تنها تو دینی بلکه تو بقیه درساتم کمک خیلی خوبی بهت میکنه و چون سرعتت بالاتر میره از خوندن مباحث بیشتر روحیه میگیری.

به نقل از Barium :
به نظرت یه دانش آموز پیش تجربی که تا حالا هفته ای 10-15 ساعت درس میخونده، یه دفه به 30-40 ساعت برسونه یا کم کم؟
خب همه میگن که یه دفعه نمیشه یا اگه بشه چون ناگهانی بوده بعدش ممکنه یه خستگی شدید بیاد سراغ ادم. به نظر من همون کم کم شروع کنه اما چون ممکنه استرس وقت بیاد سراغش بازه ها رو کمتر کنه. مثلا 2 هفته 20 2 هفته 25 2 هفته 30 اینجوری اطراف عید میتونه به یه ساعت مطالعه نسبتا خوبی برسه.

ادبیات رو چطور میخوندید؟؟ مبحثی؟! اگه آره ینی یه تایمی رو که میخواستید ادبیات بخونید میذاشتید رو قرابت اون بخش هایی که آزمون داشتید؟؟
لطفا کمی توضیح بدید
ممنون

فرزندم ( پست بالایی)
به نقل از N!ma :
ادبیات رو چطور میخوندید؟؟ مبحثی؟! اگه آره ینی یه تایمی رو که میخواستید ادبیات بخونید میذاشتید رو قرابت اون بخش هایی که آزمون داشتید؟؟
لطفا کمی توضیح بدید
ممنون
فرزندم قرابت که آزمون به آزمون نیست

به نقل از N!ma :
لطفا کمی توضیح بدید
ممنون
تنها روشی که واسه ادبیات جواب میده مبحثیه...ببین مثلا برای قرابت من از کتاب سبطی میخوندم که درس به درس نبود پس نمیشد اون قسمتی که مربوط به ازمونه رو خوند! برای ازمون یه کتاب (مثل گاج یا سبز) بگیر و با ازمون تستاشو بزن. اما در کنار اینا املا قرابت ارایه لغت رو از روی کتابای اختصاصی خودش بخون. اون کتابا هم درس به درس نداره معمولا و باید یه وقتی جدا از ازمون رو بهش اختصاص بدی.
مثلا تو میگی تو این دو هفته طبق برنامه ازمونم فلان درسا رو میخونم (متن کتاب یا جزوه ای که داری + لغت و املاش) و تستای این درسا رو از روی گاج میزنم. در کنار اینا مثلا فصل 1 قرابت کتابی رو که دارم میخونم و فلان ارایه ها هم از کتاب ارایه ای که دارم میخونم و تستاشو کار میکنم.
تو این پستم مهسا توضیحای خیلی خوبی داده در مورد ادبیات.

به نقل از $0Ha :
فرزندم ( پست بالایی)فرزندم قرابت که آزمون به آزمون نیست

آزمون به آزمونشم هست ;D کتاب تخته سیاه درسیه مثلا! مثل کتاب هامون نیست ;;)

به نقل از Niloof@r :
رهاش میکردم و میگفتم شاید تا اخر فصل جواب سوالمو بفهمم...ذهنمو درگیر اون سوال نمیکردم فقط یه علامت سوال بغل جمله ای که نفهمیده بودم میزاشتم و ازش رد میشدم. بعدا اگه با زدن تست و خوندن نمیفهمیدم میپرسیدم.
امکان نداره :-<
دو فصل امتحان شیمی دارم نمی تونم بخونم چرا؟ چون باید حتما از اول کتاب شروع کنم :-<
عزا گرفتم رسما"
وسواس تو درس خوندنو چجوری کنار بذاریم؟

به نقل از سپیده. :
امکان نداره :-<
دو فصل امتحان شیمی دارم نمی تونم بخونم چرا؟ چون باید حتما از اول کتاب شروع کنم :-<
عزا گرفتم رسما"
وسواس تو درس خوندنو چجوری کنار بذاریم؟
خب اینکه از اول فصل شروع کنی که مشکلی نیست...مهم اینه که بتونی سریع رد بشی از رو مطالب...تو این فصلا رو قبلا خوندی پس باید این دفعه دیگه به دید آموزش و فهمیدن نخونی (البته در صورتی که 70 80% مطالب رو یاد گرفته باشی)
کلا من نمیدونم چرا کار سختیه...اسون تر اینکه ادم فکر نکنه دیگه ;D نمیدونم شاید من زیادی تنبلم که یه سوال برام پیش میاد ازش سریع میگذرم و انرژی انچنانی نمیزارم تا به جوابش همون لحظه برسم :-" :-" :-"
به نظرم بهترین حالت همون علامت گذاشتن یا نوشتن سوالیه که به ذهن ادم میرسه. تو اگه به خودت اطمینان بدی این سوال یادت نمیره که بپرسی و حلش میکنی دیگه ذهنت درگیر سواله نمیشه یا حداقل کمتر بهش فکر میکنه. یا مثلا میتونی یه زمان دقیق رو واسه اون مطلب در نظر بگیری...یعنی بگی این فصل رو بیشتر 2 ساعت نمیخوام روش وقت بزارم و طبق اون عمل کنی نه بیشتر...ممکنه چند بار اول از خوندن خودت راضی نباشی و فکر کنی پیچوندی در اصل ;D اما کم کم این حالتت برطرف میشه...اگه این روشو اجرا کنی میتونی تو یه بازه زمانی کم مطالب زیادی رو پوشش بدی و همین سرعت بهت اعتماد به نفس و انگیزه میده که این روشو اجرا کنی...هر کاری اولش سخته طبیعتا.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا