پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور(تجربی.خ رضایی)
به نقل از .:amir.mr:. :
خب به سلام خانوم دكتر:دي
ي سوال:دي
نميدونم قبلن پرسيدن يا نه،اگه نپرسيدن كه هيچي،اگه هم پرسيدن،بازم هيچي:دي در هردوصورت ممنون ميشم جواب بدي:دي
اوضاعم توي بقيه ي درسا خيلي عاليه،اما نميدونم چرا زيستو اينقد كم ميزنم!:دي
مثلن اين هفته ديگه تركونده بودم كتابو،ديگه خيلي خوب زدم زيستو،شد ٧٣ :دي
اصن چطور باس خوند كه فراموش نكرد؟
زياد تست زدن كمكه بيشتري ميكنه يا زياد خوندن؟
تو چه فاصله هاي زمانيي زيست رو مرور كنم؟
موقع ازمون دادن ب عنوان اولين درس جوابش بدم يا ب ترتيب دفترچه پيش برم؟:دي
خلاصه اگه ميشه يه راهنمايي بابت زيست بكني خيلي ممنونو اينا ميشم ديگه:دي
خب ممکنه مشکل از چند جا باشه:
اگه فراموش میکنی که خب یا کم دوره داری یا روش خوندنت غلطه. اینکه تست زدن موثره یا نه خب بستگی به روش درس خوندنت داره. اگه مثه من درس رو با تست یاد میگیری خب تست زدن خوبه. اما برای درسی مثل زیست کافی نیست. چون زیست هر سال توی کنکور یه مدل جدید با یه دید تازه ازش سوال میدن. اون موقع اگه حتی تمام کتابابی زیستم زده باشی به مشکل بر میخوری. پس نباید هیچ وقت مطالعه خود کتاب زیست رو دست کم بگیری.
من خودم یه دور اجمالی میخوندم بعد یه سری تست میزدم نکاتشو تو کتاب وارد میکردم. بعدا اگه وقت میشد یه دور دیگه کتابو با دقت تر میخوندم و چون حفظیاتم زیاد جالب نبود سعی میکردم با اطلاعاتی که از اون یه دور تست به دست اوردم مطالبو به هم ربط بدم و در کل با یه دید بهتر کتابو میخوندم. اگه وقت میشد هم قبل ازمون یه نگاهی یه جاهای که مارکر کشیده بودم(کتابم مثه بعضیا (که اصلا و ابدا شامل نگین نمیشه

) رنگین کمون نبود! هرجا واقعا مهم بود و نکته داشت و از یاد میرفت رو خط کشیده بودم) + نکاتی رو که وارد کتاب کرده بودم میخوندم.
ببینین کلا یه سری فصلا هست که باید بیشتر خونده بشه. مثه پیش 2. بار اول من یه دور خوندم رفتم سر جلسه امتحان فرق باکتریو با قارچ درک نکرده بودم حتی

فقط یه سری اسم بلد بودم. اما بعد که شروع کردم به تست زدن تقسیم بندیا دستم اومد. تو این جور فصلا تستِ زیاد به نظرم خیلیم کارآمد نیست. باید با تقسیم بندیو شکل و چرخه و این جور چیزا تو ذهنت گیرش بندازی. مثلا یادم نیست کپک مخاطی سلولی بود یا پلاسمودیومی...اگه متن کتابو میخوندی خب طبیعتا چرخه زندگیش یادت میرفت...اما سبز یه شکل شماتیک از چرخه زندگیشون کشیده بود که اگه اونو میدیدی بهتر تو ذهنت میموند.
در کل اگه ادمی هستین که با تست یاد میگیرین تو زیست به همین بسنده نکنین...متن کتاب خیلی مهمه...با شکل و رمز اینا تو ذهنتون مطالبو ثبت کنین.
در مورد مرور هم خب فصلای حفظی تر (مثل همین پیش 2 یا مثلا اون صفحه ها اخر سوم در مورد وزن و قد و اینای رویانو جنین) نیاز به دوره ی بیشتر داره. شما با همون برنامه ازمون پیش برید و سعی کنین همچین صفحاتیو مشخص کنین...اون موقع توی ازمونای جمع بندی اینا راحت تر میدونید رو چه چیزایی وقت بیشتری بزارین.
در مرود ترتیبم من اول زیستو زدم...چون قبلش که اول ریاضیو میزدم وقت زیادی رو ریاضی میزاشتم (در اصل یه کم از وقت زیستمم میرفت) در نتیجه میخواستم با عجله به سوالای زیست جواب بدم و بی دقتیم بالا میرفت. بعد دیگه مشاورمون فرمودن

جاشو عوض کن منم عوض کردم بی دقتیم خیلی کمتر شد.