همجنسگرایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
توی مطلب اولی که خوندم تا جایی که یادمه همون 25 درصد خیلی بولد شده بود
اما مطلب دوم گفته بود بین 8 الی 25 درصده که هنوز هم به اندازه کافی پشتوانه محکمی نیست برای تاثیر غالب ژن
اینا معمولا آمار های میانگینن. بسته به فرد بعضی مواقع امکان داره تغییر کنه.
اما باز هم اینکه میگفتید بی تاثیره و این تحقیقات جهت دارانست رد میشه. با توجه به اینکه مطلب فرستاده شده توسط خودتون هم خیلی متفاوت نبود.

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
منظور بنده از بی تاثیر این بود که نمیتونه باعث شه یک نفر همجنسگرا به دنیا بیاد
چون دفاع خیلی ها اینه که اینا اینطوری به دنیا اومدن
اگر منظورتون این بوده بله. حداقل تا الان با شواهد علمی همچین چیزی ممکن نیست. من بیشتر از اینکه شما منظور نظرم باشید خطابم از کلمه میگفتید به کسانیه که میگفتن اصلا تاثیر نداره تا شخص شما.
هر چند من هم یادم نمیاد گفته باشم که یه نفر همجنسگرا به دنیا میاد. من فقط گفتم ژنتیک هم بی تاثیر نیست.

Roxan

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
درود بیکران
خب من میخواستم موضوعی رو مطرح کنم و فکرکنم جاش تو همین تاپیکه
خب من دوستان همجنسگرای زیادی دارم و بارها بهشون گفتم که واقعا از دوستی باهاشون خوشحالم و بهشون احترام میذارم
ولی ی سری مسائل داره از کنترل خارج میشه
ببینید من واقعا میفهمم مخصوصا داخل کشوری مثل ایران چقدر سخته و این ها
ولی این حجم عظیم از تبلیغات باعث شده دیگه هرکی رو میشناسم بگه همجنسگرام و اینا
به خاطر سنه؟ اوکی به خاطر سنه
ولی وضعیت طوری شده که نمیتونم دست دوستم رو بگیرم و برامون حرف درنیارن!
من صرفا دارم میگم چرا خب؟
یعنی واقعا نمیشه ما کنار هم کاملا مسالمت‌آميز زندگیمون رو بکنیم؟ و هممون به هم احترام بذاریم بدون اینکه زیاده روی صورت بگیره؟

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
منم گاها حس میکنم این جماعت کل پوینت پراید و پرچم رنگین کمون و... رو فراموش کردن. اون اوایل هدفشون این بود که حاجی ما نرمالیم و میخوایم که ملت بپذیرن که ما نرمالیم. الان کلا رفته به سمتی که ما خاصیم و هرکس که نپذیره که ما خاصیم چوب تو ماتحتش میکنیم و یک ماه کامل جشن میگیریم و مسخره بازی درمیاریم و فلان و فلان.

تو ایرانم که نور علی نوره دیگه. ماشالا هزار و یک عامل دست به دست هم داده تا نوجوونا مخصوصا دخترا توهم هوموسکشوال بودن بزنن. محدودیت ها، جامعه مردسالار ایران و اینکه واضحا زن تحقیر میشه و زن بودن گاها اون قدرت و کرامت رو از ادم میگیره،و حالا اینکه بخوان کول جلوه کنن و این ها.

من درست حرف زدن بلد نیستم بخاطر همین احتمالش کمه که منظورمو برسونم. ولی یک اقا تو یک جمعی بگه من همجسنگرام. تا دلت بخواد صفت های کونی و اوبی و اینارو میشنوه. حالا یه زن اینو بگه (من در حال حاضر یک زن همجسنگرا هستم و این مکالمه واقعیه )
+تو لزی؟ هاهاهاهاهاها عجب گنده گوزی ها - دادا ولش کن دوبار تو مدرسه سینه های دوستشو خورده فاز ورش داشته.
و خیلی ری اکتای عجیب غریب دیگه.

بین جماعت کم سواد و عوام من اگر بگم با ده تا مرد رابطه داشتم یه برچسب فاحشه میزنن رو پیشونیم و تا دلتون بخواد تحقیر راجع بهش هست. ولی اگه بعنوان یه زن لزبین بگم با ده تا خانم رابطه داشتم به نظرشون خیلی خفن و واهاهاهایییی میاد و معمولا ری اکشنشون اینه"این که فلان نداره فلانقدر داف زمین زده خاک تو سر من و تو که داریم"

بعد حتی این داستان بین جمع های lgbt هم نفوذ کرده. جامعه ما توان پذیرش اینو نداره که دو تا مردی که ظاهرا یک مرد نرمالن یا دو زنی که ظاهر و رفتار فمینین نرمال دارن با هم رابطه داشته باشن. حقیقتش دست خودشون نیست. نمیتونن. تو مغزشون بالاخره باید اون دو نفرو یه ربطی به مرد و زن بدن. تو زوج لزبین یک نفر حتما باید مردونه تر باشه موهاش کوتاه باشه و... و تاپ باشه و نقش مرد رو ایفا کنه. بین زوج های گی هم یکیشون باید حالا به شکلی نقش زن رو داشته باشه. بعد حالا این داستان رو کنار اون قضیه مردسالاری بزارید. گی تاپ دست خوش میگیره که اره دادا به ماتحت ملتم رحم نکردی عجب مردی هستی. و تعدد سکس براش افتخار حساب میشه و برای گی بات هرچقدر تعداد رابطه اش بالاتر بره همونقدر بیشتر تحقیر میشه. تو زوج های لزبین هم اونی که ظاهرش مردونست با افتخار از روابطش حرف میزنه و اونی که ظاهرا نقش زن رابطه رو ایفا میکنه عین یه زن سنتی استریت باید حواسش به روابطش باشه. پارتنرش اگه بفهمه تعداد پارتنر های جنسیش زیاد بوده اونم یه برچسب فاحشه بهش میزنه و خدافز.
میدونید انگار اومدن از جامعه استریت و نرمال مردسالار یچیزی جدا کردن و ساختن که شده جامعه رنگین کمونی های تاپ سالار.
خلاصه که با خود همجنسگرایی کاری ندارم. به هیچ بنی بشری ربطی نداره تو تخت خواب من چی میگذره. ولی در کل این قضیه رنگین کمونی ها و تبلیغای بیخود و زیاد. کول جلوه دادنش و اتفاقی که داره داخل کامیونیتی lgbt میفته کابوسه. واقعا کابوسه. انقدری که حتی منی که جزو اونا حساب میشم نمیتونم تحملش کنم. نمیخوامم تحملش کنم.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۳
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد نانو
دانشگاه
دانشگاه تهران
درود بیکران
خب من میخواستم موضوعی رو مطرح کنم و فکرکنم جاش تو همین تاپیکه
خب من دوستان همجنسگرای زیادی دارم و بارها بهشون گفتم که واقعا از دوستی باهاشون خوشحالم و بهشون احترام میذارم
ولی ی سری مسائل داره از کنترل خارج میشه
ببینید من واقعا میفهمم مخصوصا داخل کشوری مثل ایران چقدر سخته و این ها
ولی این حجم عظیم از تبلیغات باعث شده دیگه هرکی رو میشناسم بگه همجنسگرام و اینا
به خاطر سنه؟ اوکی به خاطر سنه
ولی وضعیت طوری شده که نمیتونم دست دوستم رو بگیرم و برامون حرف درنیارن!
من صرفا دارم میگم چرا خب؟
یعنی واقعا نمیشه ما کنار هم کاملا مسالمت‌آميز زندگیمون رو بکنیم؟ و هممون به هم احترام بذاریم بدون اینکه زیاده روی صورت بگیره؟
بنظرم مهمترین دلیلش فضای فکری جامعه و تبلیغات و کول نشون دادن همجنسگراییه
آدم ذاتا به زیبایی تمایل داره و به طور کلی به هرچیزی که براش جذابیت داشته باشه متمایل میشه. شما همجنس گرا هم نباشی گاهی ممکنه همجنس خودتو ببینی که از لحاظ بدنی و چهره زیباست و حتی برات جذابیت جنسی داره. این جذابیت و تمایل بسته به نوع گرایش فرد کم و زیاد داره.
حالا فرض کن توی این فضای فکری که بخشی از اون ناشی از محدودیت ها و فضای بسته جامعه ست و بخش بزرگتری ناشی از تبلیغات مجازی، (درمورد تبلیغات و تفکر جامعه پست قبلی توضیح داده) شما بعد حس یک میل و علاقه نه چندان زیاد به یه نفر ترغیب میشی که همجنسگرایی رو تجربه کنی یا توهم اینو میزنی که گرایش داری (این فرایند برای همه گرایشات دیگه هم صدق میکنه) و این تاثیر پذیری در نوجوانی خیلی بیشتره.
و مورد مؤثر بعدی اینه که در جامعه ما ارتباط با جنس مخالف خیلی محدوده و اکثر خانواده ها اونو امر ناپسندی میدونن. واضح تر بگم شما خیلی راحت تر میتونی یه شب خونه دوست همجنست باشی یا باهاش وقت بگذرونی، پس عامل بعدی در دسترس تر و کم دردسر تر بودنه.
اینطوری میشه که تعداد همجنسگرا ها به طور غیر منطقی و افراطی افزایش پیدا میکنه و افراد زیادی از طریق این فرایند همجنسگرا یا اغلب دوجنسگرا میشن. (جدا از همجنسگرا های واقعی)

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
Physics
دانشگاه
SUT
رشته دانشگاه
Physics
منم گاها حس میکنم این جماعت کل پوینت پراید و پرچم رنگین کمون و... رو فراموش کردن. اون اوایل هدفشون این بود که حاجی ما نرمالیم و میخوایم که ملت بپذیرن که ما نرمالیم. الان کلا رفته به سمتی که ما خاصیم و هرکس که نپذیره که ما خاصیم چوب تو ماتحتش میکنیم و یک ماه کامل جشن میگیریم و مسخره بازی درمیاریم و فلان و فلان.

تو ایرانم که نور علی نوره دیگه. ماشالا هزار و یک عامل دست به دست هم داده تا نوجوونا مخصوصا دخترا توهم هوموسکشوال بودن بزنن. محدودیت ها، جامعه مردسالار ایران و اینکه واضحا زن تحقیر میشه و زن بودن گاها اون قدرت و کرامت رو از ادم میگیره،و حالا اینکه بخوان کول جلوه کنن و این ها.

من درست حرف زدن بلد نیستم بخاطر همین احتمالش کمه که منظورمو برسونم. ولی یک اقا تو یک جمعی بگه من همجسنگرام. تا دلت بخواد صفت های کونی و اوبی و اینارو میشنوه. حالا یه زن اینو بگه (من در حال حاضر یک زن همجسنگرا هستم و این مکالمه واقعیه )
+تو لزی؟ هاهاهاهاهاها عجب گنده گوزی ها - دادا ولش کن دوبار تو مدرسه سینه های دوستشو خورده فاز ورش داشته.
و خیلی ری اکتای عجیب غریب دیگه.

بین جماعت کم سواد و عوام من اگر بگم با ده تا مرد رابطه داشتم یه برچسب فاحشه میزنن رو پیشونیم و تا دلتون بخواد تحقیر راجع بهش هست. ولی اگه بعنوان یه زن لزبین بگم با ده تا خانم رابطه داشتم به نظرشون خیلی خفن و واهاهاهایییی میاد و معمولا ری اکشنشون اینه"این که فلان نداره فلانقدر داف زمین زده خاک تو سر من و تو که داریم"

بعد حتی این داستان بین جمع های lgbt هم نفوذ کرده. جامعه ما توان پذیرش اینو نداره که دو تا مردی که ظاهرا یک مرد نرمالن یا دو زنی که ظاهر و رفتار فمینین نرمال دارن با هم رابطه داشته باشن. حقیقتش دست خودشون نیست. نمیتونن. تو مغزشون بالاخره باید اون دو نفرو یه ربطی به مرد و زن بدن. تو زوج لزبین یک نفر حتما باید مردونه تر باشه موهاش کوتاه باشه و... و تاپ باشه و نقش مرد رو ایفا کنه. بین زوج های گی هم یکیشون باید حالا به شکلی نقش زن رو داشته باشه. بعد حالا این داستان رو کنار اون قضیه مردسالاری بزارید. گی تاپ دست خوش میگیره که اره دادا به ماتحت ملتم رحم نکردی عجب مردی هستی. و تعدد سکس براش افتخار حساب میشه و برای گی بات هرچقدر تعداد رابطه اش بالاتر بره همونقدر بیشتر تحقیر میشه. تو زوج های لزبین هم اونی که ظاهرش مردونست با افتخار از روابطش حرف میزنه و اونی که ظاهرا نقش زن رابطه رو ایفا میکنه عین یه زن سنتی استریت باید حواسش به روابطش باشه. پارتنرش اگه بفهمه تعداد پارتنر های جنسیش زیاد بوده اونم یه برچسب فاحشه بهش میزنه و خدافز.
میدونید انگار اومدن از جامعه استریت و نرمال مردسالار یچیزی جدا کردن و ساختن که شده جامعه رنگین کمونی های تاپ سالار.
خلاصه که با خود همجنسگرایی کاری ندارم. به هیچ بنی بشری ربطی نداره تو تخت خواب من چی میگذره. ولی در کل این قضیه رنگین کمونی ها و تبلیغای بیخود و زیاد. کول جلوه دادنش و اتفاقی که داره داخل کامیونیتی lgbt میفته کابوسه. واقعا کابوسه. انقدری که حتی منی که جزو اونا حساب میشم نمیتونم تحملش کنم. نمیخوامم تحملش کنم.
تازه این قسمت که به پسرای فمه میگن گی
به دخترای ماسک میگن لزبین هم هست

ولی دنیز من فکر میکنم این overdo جامعه ست که مثلا یه دهه دو دهه بعد حل میشه
یعنی این یه ری اکشن به محدودیت موجود قدیمیه

این کول نشون دادن هم میشه بیشتر وزنشو انداخت تقصیر تیک توک
و چشم بسته قبول کردن نیمچه سلب ها و.‌‌..
که آروم آروم داره تبدیل میشه به استریت ستیزی :‌)

خودکشی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
روان شناسی
کار کثیفیه من خودمم توی مدرسه روی یکی از بچه ها نطر داشتم واقعا پسر خیلی خوشگلی بود اندام خوبی داشت...جالبه هیچ کس از تجربیات خودش نگفته خواستم اولین نفر باشم و اینجاست میشه فهمید ذهن ما ایرانیا جهان سومیه

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0
کار کثیفیه من خودمم توی مدرسه روی یکی از بچه ها نطر داشتم واقعا پسر خیلی خوشگلی بود اندام خوبی داشت...جالبه هیچ کس از تجربیات خودش نگفته خواستم اولین نفر باشم
اون‌وقت محمود میگه ما تو ایران نداریم.

خودکشی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
روان شناسی

خودکشی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
روان شناسی
پس چرا به خودت و گرایشت توهین میکنی؟(گفتی کار کثیفیه)

درسته خودم دارم ولی تاییدش نمیکنم بهتره آدم با جنس مخالف وارد رابطه بشه. شایدم اگه توی یه کشور آزاد بودیم این حرفو نمیزدم

froq

فارغِ مُطلق
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سبزوار
سال فارغ التحصیلی
1401
کار کثیفیه من خودمم توی مدرسه روی یکی از بچه ها نطر داشتم واقعا پسر خیلی خوشگلی بود اندام خوبی داشت...جالبه هیچ کس از تجربیات خودش نگفته خواستم اولین نفر باشم و اینجاست میشه فهمید ذهن ما ایرانیا جهان سومیه
کسی به خاطر گرایشت بهت دیسلایک نداده به خاطر طرز نگاهت به این قضیه-کار کثیف- و مشخص نبودن تکلیفت با خودت بوده
این مسئله هم مسئله افتخار امیزی نیست که اولین نفر باشی یا نباشی و پذیرش یا نپذیرفتنش هم نشانه جهان سومی بودن یا نبودن کسی نیست صرفا مهمه که ادم به خاطر تفاوت عقیده به بقیه اسیب روانی یا جسمانی وارد نکنه

خودکشی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
روان شناسی
کسی به خاطر گرایشت بهت دیسلایک نداده به خاطر طرز نگاهت به این قضیه-کار کثیف- و مشخص نبودن تکلیفت با خودت بوده
این مسئله هم مسئله افتخار امیزی نیست که اولین نفر باشی یا نباشی و پذیرش یا نپذیرفتنش هم نشانه جهان سومی بودن یا نبودن کسی نیست صرفا مهمه که ادم به خاطر تفاوت عقیده به بقیه اسیب روانی یا جسمانی وارد نکنه

شاید هنوز تکلیف مو مشخص نکردم ولی قبول داری توی این کسور به لطف عسلام ناب ممد نمیشه راحت گرایشتو بروز داد؟ چاره ای نیست واقعا مجبورم فراموشش کنم

froq

فارغِ مُطلق
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سبزوار
سال فارغ التحصیلی
1401
شاید هنوز تکلیف مو مشخص نکردم ولی قبول داری توی این کسور به لطف عسلام ناب ممد نمیشه راحت گرایشتو بروز داد؟ چاره ای نیست واقعا مجبورم فراموشش کنم
پذیرفتن با علنی کردن فرق داره
شما با هرکسی که دوست داری هر رابطه ای که دوست داری میتونی داشته باشی فقط کافیه مسائل مربوط به حریم شخصی رو شخصی نگه داری

خودکشی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
روان شناسی
پذیرفتن با علنی کردن فرق داره
شما با هرکسی که دوست داری هر رابطه ای که دوست داری میتونی داشته باشی فقط کافیه مسائل مربوط به حریم شخصی رو شخصی نگه داری
از طرز فکرتون واقعا خوشم اومد کاشکی همه این طوری فکر میکردن

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

میدونم پستم اسپمه و پاک میشه

ولی این سوژه ترین پستی بود که بعد از مدت ها اینجا دیدم.

merfan x1

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 2
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد
+«صبر کنید من کنکورم تموم میشد بعد اینو راه مینداختید.... الان کسی مخالف نیست که بحث شکل نمیگیره....»

کسی که مخالف LGBT هست، هموفوب نیست، مثلا من چرا باید از این جماعت بترسم؟ واژه مسخره ای هست.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
Physics
دانشگاه
SUT
رشته دانشگاه
Physics
+«صبر کنید من کنکورم تموم میشد بعد اینو راه مینداختید.... الان کسی مخالف نیست که بحث شکل نمیگیره....»

کسی که مخالف LGBT هست، هموفوب نیست، مثلا من چرا باید از این جماعت بترسم؟ واژه مسخره ای هست.

سلام من مخالف کوه هستم
به نظرم یه سری از صفاتشون چندشه و چون اکثریت مساحت زمین همواره پس کوه پدیده ای طبیعی نیست یعنی میگن کوه از فعل و انفعالت گوشته زمین و برخورد و جمعشدگی صفحه های زمینی به وجود میاد البته خودشونم تکلیفشون با خودشون مشخص نیست هر روز یه نظریه جدید میدن
به نظر من آدم های سیاست مدار کوه ها رو ساختن که از کوه نوردی کسب درآمد کنن
وجود کوه ها و نشون دادن کوه ها ازنجزار آوره چرا تو هالیوود به جای نشون دادن کوه ها از صحرا ها استفاده نمیکنن
تازه از اون بدتر وای کوه ها بستر مناسبی برای کشاورزی نیستن و ثمره خاصی ندارن وجودشون باعث از بین رفتن کشاورزی زمین میشه (استعاره از فرزندآوری) باید همه کوه ها رو با دینامیت بترکونیم و روشون کاشت انجام بدیم چون بلاخره زمین ذاتا و از قدیم الایام برای کشاورزیه

یعنی چی من با همجنسگرایی مخالفم اصلا؟ مگه عقیده ست که مخالف باشی مگه فلسفه ست که مخالف باشی؟
اوج کاری که شما میتونید راجع به یک پدیده ی طبیعی انجام بدید اینه که با آزادیش مخالف باشید
وجودشو انکار کنید یا ازش منزجر شید یا حالا بترسید ازش

عبارت هموفوبیا به معنای ترس نیست به معنای انزجاره
و داششتنش درست مثل انزجار مذکور از کوه ها بیمار گونه ست

merfan x1

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 2
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد
سلام من مخالف کوه هستم
به نظرم یه سری از صفاتشون چندشه و چون اکثریت مساحت زمین همواره پس کوه پدیده ای طبیعی نیست یعنی میگن کوه از فعل و انفعالت گوشته زمین و برخورد و جمعشدگی صفحه های زمینی به وجود میاد البته خودشونم تکلیفشون با خودشون مشخص نیست هر روز یه نظریه جدید میدن
به نظر من آدم های سیاست مدار کوه ها رو ساختن که از کوه نوردی کسب درآمد کنن
وجود کوه ها و نشون دادن کوه ها ازنجزار آوره چرا تو هالیوود به جای نشون دادن کوه ها از صحرا ها استفاده نمیکنن
تازه از اون بدتر وای کوه ها بستر مناسبی برای کشاورزی نیستن و ثمره خاصی ندارن وجودشون باعث از بین رفتن کشاورزی زمین میشه (استعاره از فرزندآوری) باید همه کوه ها رو با دینامیت بترکونیم و روشون کاشت انجام بدیم چون بلاخره زمین ذاتا و از قدیم الایام برای کشاورزیه

یعنی چی من با همجنسگرایی مخالفم اصلا؟ مگه عقیده ست که مخالف باشی مگه فلسفه ست که مخالف باشی؟
اوج کاری که شما میتونید راجع به یک پدیده ی طبیعی انجام بدید اینه که با آزادیش مخالف باشید
وجودشو انکار کنید یا ازش منزجر شید یا حالا بترسید ازش

عبارت هموفوبیا به معنای ترس نیست به معنای انزجاره
و داششتنش درست مثل انزجار مذکور از کوه ها بیمار گونه ست
noun
A persistent, abnormal, and irrational fear of a specific thing or situation that compels one to avoid it, despite the awareness and reassurance that it is not dangerous.
A strong fear, dislike, or aversion.
Any morbid uncontrollable dread or fear.
An irrational or obsessivefear or anxiety, usually of or about something particular.
an anxiety disorder characterized by extreme and irrational fear of simple things or social situations
والا من یکبار دیگه رفتم چک کردم، نتیجه این بود. فوبیا یعنی ترس دیگه
------
قضیه همینه که شما میگید طبیعیه و من میگم نیست! LGBT ها الان یک پدیده طبیعی نیستند.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
Physics
دانشگاه
SUT
رشته دانشگاه
Physics
noun
A persistent, abnormal, and irrational fear of a specific thing or situation that compels one to avoid it, despite the awareness and reassurance that it is not dangerous.
A strong fear, dislike, or aversion.
Any morbid uncontrollable dread or fear.
An irrational or obsessivefear or anxiety, usually of or about something particular.
an anxiety disorder characterized by extreme and irrational fear of simple things or social situations
والا من یکبار دیگه رفتم چک کردم، نتیجه این بود. فوبیا یعنی ترس دیگه
------
قضیه همینه که شما میگید طبیعیه و من میگم نیست! LGBT ها الان یک پدیده طبیعی نیستند.
بله فوبیا در لغت به معنی ترسه
در لغت هموفوبیا به گونه دیگری معنا میشه
noun

dislike of or prejudice against gay people

از دیکشنری آکسفورد لنگوییج

راجع بقیه حرفتون منبع موثق همراه با آزمایشات علمی بیارید ( کاری که من میتونم بکنم)
تا مباحثه رو شروع کنیم

merfan x1

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 2
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد
بله فوبیا در لغت به معنی ترسه
در لغت هموفوبیا به گونه دیگری معنا میشه
noun

dislike of or prejudice against gay people

از دیکشنری آکسفورد لنگوییج

راجع بقیه حرفتون منبع موثق همراه با آزمایشات علمی بیارید ( کاری که من میتونم بکنم)
تا مباحثه رو شروع کنیم
قانع شدم.

+چشم. پنجشنبه بعد کنکور می‌فرستم، الان مدت زمان کمی مونده تا کنکور از لحاظ روحی ممکنه اثر بدی داشته باشه بحث کردن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا