- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- هنر اصفهان
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
پاسخ : گردشگری گروهی مشهد 3
.
.

)

هان همین آرتین بودبه نقل از نــيما :صرفا جهت اطلاعتون عرض کنم که نمایشگاه نقاشی توی حامد که گفتن ...
نگارخونه ی آرتین بود که در حال حاضر موقتا تعطیل شده .
( 200 هزار تومن هم باید به ما میداده و جمع کرده رفته نامرد ...![]()
)
صرفا گفتم که بیخودی روی اونجا برنامه ریزی نکنین ...
سایر نمایشگاه ها و نگارخونه های رسمی مشهد مثل رضوان و میرک و ... هم اکثرا چون دولتی هستن فضاش مثل اون آرتین خدا بیامرز جوری نیست که بتونین راحت باشین ... قدیما که اینجوری بود یعنی ...
یه نگارخونه ی آسمان هم هست که مدیریتش آشناست و دولتی نیست ... اما توی وکیل آباد هست و زیاد نزدیک و مناسب نیست بازم ...![]()

به نقل از فـ ـاطـ ـ يما! :+ یه چیزیُ بذارید بهتون بگمُ متذکر شم! " با همتونم ـا یعنی همه ی بچه های سمپادیِ سایت سمپادیای مشهد " چه دختر و چه پسر!
لطفا و خواهشا اگه اینجا عضو هستین و اینجا داره یه اتفاقی می افتهُ قراره بین بچه های اینجا میتینگ باشه...
پا نشید ( از روی پزُ کلاس گذاشتنُ قپی اومدن ) برید پشت تریبون بگین ای ملت ما قراره بریم فرزانگانی ـا یا هاشمی ـا رو ببینیم...!
و ده چیز دیگم بذارید روشُ ملتُ با خبر کنیدُ بهشون بگید پاشین بیاین مثلا فلانی هم قراره بیادُ...
و اینکه هنوز وختی معلوم نیس قراره کجا بریم چرا پا میشید می رین میگید قراره بریم " گالری هنر تو حامدُ سجادُ با هم باشیم " (!!!)
یعنی به خدا فقط خواجه حافظ شیرازی خبر نداشت امروز!
امروز تو مدرسه که راه می رفتم دیدم چن نفر جلومُ گرفتن میگن : می دونی ما می خوایم بریم با بچه های هاشمی نژادُ دخترا بریم گالری تو
حامد!!!
بعد نمی دونم اینا از همه چیُ همه کس خبر داشتنُ میگن به فلانی هم که دوس پسر دختر خاله ی مامانمه که اونجاست هم می گم بیاد! (!)
بعد اینا تو عمرشون هم حتی یه بار صفه ی سمپادیارُ باز نکردن!
در صورتی که من خودم گالری هنرُ پیشنهاد دادمُ نفهمیدم چطور اینقد سرع تو طی ِ یک روز همه خبردار شدن...!
+ مگه همایش ِکه هرکی خواس پاشه بیاد( تازه واسه همایشم اینطوری نیس)... بعد مگه قراره برین پارتی که به... فک می کنین!؟
این برنامه قراره سرپرست داشته باشه ! تورو خدا بفهمین ./
همین کارارُ می کنین یه عده جرئت نمی کنن بیانُ فضا براشون سنگین میشه! بعد همه ی برنامه ها بهم می ریزه./
و اینکه تعداد کاملا باید مشخص باشهُ از هم خبر داشته باشیم...
[nb]جدا از این یه سوالی برام پیش اومد که برای این چند خط چرا کد رنگ استفاده کردی اونم سیاه آخه بصورت پیشفرض که خودش سیاه هست[/nb]
× من که دیگه نمیام! : |