پاسخ : گردشگری گروهی مشهد 3
دوستان چون نمیشه ییهو هویجور همه چیرو بست یه کوچول صبر کنید تا فردا همه چیز رو مشخص میکنم، فعلا در حال آمارگیریم که وضعیت اومدنا چطوریه
و چون اون بحث تعادل جـ_ـنسیتی هستش باید اول ببینم وضعیت اومدن دخترا چطوریه تا بعد پسرارو تنظیم کنیم
فعلا فقط یکم بیشتر طول کشید چون قضیه ی یه تغییر ناگهانی زمان پیش بینی نشده داشتیم که یکم هماهنگیارو بهم ریختش
به نقل از ~Dr.Shariati~ :
شایعه نکن عاغا
فقط دو سه پاسخ به همه کردن(رسمنم همونا که نمیومدن : | ) و بقیه (مثل خودت مثلا) با پاسخ جواب دادن
بر اساس اون آمارگیری الان چهار تا رو نزدیک به اومدن قطعی هستن، دوسه نفره احتمالاتن که دارم سعی میکنم که اگه بتونن بیان و دو سه نفریم که اصلا امکان اومدن نداشتن. اما نتایج ناامید کننده نبود .
در همین فاصله که مینوشتم یکی دیگه رو هم هماهنگ کردم بیادش :د
باز در این فاصله یکی دیگه گف احتمالا میام:د
(دارم همزمان چت مینمویم آخه)
به هر حال داشتم میگفتم من این هماهنگی هارو انجام بدم دیگه تا فردا اطلاعات کامل میکنیم همه چیز رو و اطلاعات تکیمیلی رو میفرستیم برای افراد و ....
اما یه حرف آخرم هست که میخواستم بگم، اینکه ما هدفمون از اولین میتینگ فرهنگ سازی بود و با به موفقیت رسیدن فک میکردم موفق شدیم اما بازم هر میتینگ من به همون میزان میتینگ اول پدرم توی دعوت کردن در میاد و دونه دونه افرادی که میان رو دعوت میکنم و هماهنگ میکنم تا بیان؛ البته الان واقعا وضعیت خیلی بهتر شده و واقعا مناسب تر هست،
به هرحال میتنگ رو حمایت افرادش تشکیل میده و چیزی غیر از اون نیست، از همه اونایی هم که دارن حمایت میکنن صمیمانه ممونم و تنها چیزی هم که که توی شرایط نیاز هست حمایت هست
ما داریم سعیمون رو میکنیم تا باز یه میتینگ خوب راه بیفته، واستین نگران نباشن و از همکاری همه ممنون