علیمپو
بچّه سنّی
- نام مرکز سمپاد
- حلی۲
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
پاسخ : سوالات گراف
این قسمت قرمز حرفت غلطه ( لزومی هم به این قسمت ندارمی واسه اثبات ! پاکش کنی درسته جوابت)
به جز این قسمت بقیش درسته دیگه !
یعنی به ازای هر راس از G , دو تا راس دیگه پیدا میشن که با هم تشکیل یه مسیر به طول 2 رو بدن ! ( که همون حکمه ! )
به نقل از DaneshvarA :سلام. ۲ تا سوال از وست دارم. یکیش رو تا حدی خودم تونستم حل کنم اما هنوز مشکل دارم:
۱ ۰ فرض کنیم G یک گراف ساده همبند است که کامل نیست. ثابت کنید که هر راس از G متعلق به یک زیرگراف القایی 3 راسی یکریخت یا یک مسیر ۳ راسی می باشد.
راه حل خودم: یک راس دلخواه v1 را انتخاب می کنیم. چون گراف همبند هستش، درجه ی این راس نمیتونه صفر باشه. پس به v2 یال داره. دوباره چون همبند هستش، v2 به v3 یال داره (مگر اینکه گراف ۲ راسی باشه که نیست). پس یعنی تا الان اثبات کردیم هر زیر گراف ۳ راسی از G، تشکیل یک مسیر میده.یعنی هر زیرگراف القایی ۳ راسی هم از این گراف برداریم، تشکیل یک مسیر میده. چون در انتخاب این ۳ راس، فرض اضافی نکردیم، هر راسی از G متعلق به یک زیرگراف القایی یکریخت با یک مسیر ۳ راسی است.
این اثبات کلا غلطه؟ بعضی جاهاش غلطه؟ کسی میتونه درستش رو بگه؟
این قسمت قرمز حرفت غلطه ( لزومی هم به این قسمت ندارمی واسه اثبات ! پاکش کنی درسته جوابت)
به جز این قسمت بقیش درسته دیگه !
یعنی به ازای هر راس از G , دو تا راس دیگه پیدا میشن که با هم تشکیل یه مسیر به طول 2 رو بدن ! ( که همون حکمه ! )