عاقا به دلم افتاده اینجا پست بدم
))
اما مشکل اینجاست که خیلیا هستن اینجا که میشناسمشون
)))
شاید 300 400 نفری باشن اگه کسی جا موند ببخشه دیگه
× اولین نفر سایرا سایته . بهترین دوستم . کسی که از خواهرم بیشتر دوسش دارم . از همه بهم نزدیکتره و تو سختیا همیشه پشتم بوده..
فک کنم یه سالی میشه نیومده سایت و خیلیا نمیشناسنش .
× گیسو . نمیدونم چی بگم . دختر مهربونیه گاهی رو اعصابم بوده
بحث سر اینکه من نمیفهممش و اینا
ولی اینا نمک دوستیمونه
به جز این همیشه منو یاد خاطره هامون تو رضا صادقی میندازه شاید تنها کسی بود که اونجا برام خاطره خوب ساخت . خیلی دوست خوبی بوده برام
× شادی . اولین بار تو رضا صادقی شناختمش . بنظرم دختر منطقی هست .
× سوگند . فقط یه خاطره ازش دارم قابل گفتن نیست اینجا
"""
یه مدت هم غیبش زد شمارشو عوض کرد دو سال حالشو از گیسو میپرسیدم
بعد از چهار سال چند شب پیش حرفیدیم
)) زیاد یادم نمیاد ازش..
× محمدرضا . تنها کسی بود از فروم که سال کنکور کمکم کرد منو از یاد نبرد . یه جورایی پشتیان من اینجا اون بود .
الانم خیلی کمکم میکنه . امیدوارم بتونم جبران کنم اینا رو . (:
× مریم . نشد یه بار بحرفم باهاش دعوامون نشه
)) وبلاگ مشترک داشتیم
روزایی که سایرا بیمارستان بود اونو ساختیم..
خدا بیامرزتش.. (:
× همید . دوستای خیلی خوبی بودیم . ولی از سایت رفتمو برگشتم همه چی تموم شده مثکه .
دستبندا
× حانیه . همکار پزشکیم . هنوز عذاب وجدان دارم که چرا بخاطر اینکه رفتم استعفا داد . خیلی دلم برات تنگ شده .
× فاطیما . اولین دوست صمیمیم تو سمپادیا بود . چهار سال پیش . ازش خبر ندارم اصن .
بهترین خاطرم ازش پارک ازادی بود من از ترن میترسم عاقا این منو بزور برد سوار کرد بعد تلافیشو در اوردم بردمش کشتی میترسید دو دستی چسبیده بود بهم
)))
× ایمان . اون هماهنگی که کردیم ترقه انداخت تو مدرسمون
)))
فک کنم سه سالیه نیومده فروم رفت از ایران
× مهرنوش . یکی که همیشه بهم ارامش میده
یکی که باعث شد بهترین ادم زندگیمو بشناسم
× الی . سی اف های تابستون دوم
)) بهترین تابستون زندگیم بود
)))
مخصوصن سر اون قضیه بذر و ندا اینا
"""
× محدثه . یه ادم نامرد که نمونه نداره :د
ولی بهترین سوژه واسه غیبت کردنه
)))
× یاسمن . یه شب تا صبح چت کردیم بعد اون پستای مشابه رو گذاشتیم کلی ذوق و اینا اومدن پاکش کردن مدیرا
))
چیز دیگه ای یادم نمیاد ازش :د
× lof . ظاهرن ادم خوبی بود مهربون بود ولی نمیدونم یهو چرا بد شد همه چی
یه اشتباه هم کرد بهش نگفتم
))) یه ویژگی مشابه هم باهاش دارم دوتامون نابیناییم
× علی ع . به جرئت میگم تنها کسیه که شاید ادعا کنه ادم بدیه ولی خیلی پسر خوبیه .
من اخر تو رضا صادقی نفهمیدم کیه
× سارا(کوزت) . من خیلی دوستش داشتم . اما یه اشتباهم باعث شد ازم بدش بیاد . حقم داشت .
کلن بر خلاف اونی که نشون میده خیلی دختر خوب و مهربونیه .
× گوهر . یه دوست خوب که سر یه خانواده سمپادیا بخاطر سو تفاهم زود قضاوت کرد و رفت (:
ولی الان پیشمه
فروم نمیاد دیگه .
× رها . همون سوم راهنمایی باهاش دوست شدم یه مدت اومد فروم دیگه 4 ساله نیومده . الانم پزشکی تهران میخونه..
× نگار.ام ار . خیلی صمیمی بودیم خیلی زیاد نمیدونم چی شد که همه چی تموم شد . الانم دلخوشی زیادی ازش ندارم .
ولی جالترین قسمت این بود که بلند شدیم رفتیم عفیف اباد ساعت 7 گفتن تعطیله
)))
× پوریا عابدی . همه میدونن که با دیگران فرق میکنه . ادم دو رویی نیست و حرف دلشو راحت میگه حتی چیزاییو هر کسی نمیگه پوریا راحت میگه . در مورد من قضاوت اشتباه کرد . فک کرد دوستیمون واسه اینه که رابط بین منو کس دیگه ای باشه اما اینجور نبود پوریا واسه من یه دوست خوب بود.. (:
یه سری افکاراش واقعن لایک داره .
× ارمان اریا . بر خلاف نظرایی که بقیه میگن من میگم پسر خیلی خوبیه . اولین پسریه که هیچ وقت به من دروغ نگفت . زندگیش افکارش هر جوری هست من درکش میکنم . در مورد اولین برخوردم باهاش هنوز عذاب وجدان دارم
)))
"""
× مهلا .
کلن یاد اونشب میفتم . هنوز چیزایی که برام خرید رو دارم حتی .
× ملی و مونا .
ملی دختر مهربونیه . اول فک میکردم خیلی لوسه و از خود راضی
""" ولی یه سری چیزا فهمیدم که نظرم عوض شد .
مونا نمیدونم یوزرش چیه ولی ملی باعث شد بشناسمش . فقط خارج از اینجا حرفیدم باهاش .
× یه یوزر بود یادم نمیاد سایه داشت فک کنم توش
"" هر چی بود من از یوزرش خیلی خوشم میومد تو اواتارش تسبیح بود فک کنم .
× کوروش . خاطره خوبی ندارم ازش
یه بار یه پست دادم بعد منه گیج یه چیزیو گوشه یه صفحه ندیده بودم پست داد کلی دعوام کرد که حواست کجاست و اینا
× فرشید . پسر خوبیه . جالبین چیزی که ازش فهمیدم شهرش بود که نمیتونم بگم ویرایش میکنه پستمو
)))
""
تا حالا حرف اشتباه نشنیدم ازش
)) مغرور نیست اصن . یه شبم قرار بود تو شب نشینی مرغ بده که نداد
)))
× مطهری . اعتراف میکنم اونوقتا ازش خیلی میترسیدم یه بار پی ام دادم بهش قلبم تا تو حلقم اومد
))
اما الان حس میکنم اونقدرم ترسناک نیست بنده خدا
× محسن . اولین کسی بود اونوقت از کاربرای قدیمی که اومد شرح سمپادیا رو برام توضیح داد . از این تاپیکا بود یه مدت میدن شکایت و گله و این حرفها من اونوقت دو تا ستاره داشتم 50 60 تا لایک بعد رفتم اعتراض که این چه وعضشه
)) الان پستمو میبینم کلی از خودم میخندم
)) سر این بهم پی ام داد
× صادق درویشی . نمیدونم کجاست زندست :د
اون زمان تو سختیام خیلی کمکم کرد و طرز فکرش خیلی بهم شبیه بود . یکم زود باور بود :- اس
دو ساله غیبش زده
× نگار مرتضوی . اصن صحنه ای که دیدیم همو اولین بار هیچوقت یادم نمیره
))
اوضاعی داشتیم سال اول دبیرستان با این
))
× علی صنعتی . سمپادی نبود ولی به هر حال یه روز اینجا شناختمش . خیلی خاله زنک بود
"" خیلی دروغ میگفت
"""
بیخی اصن
""
× امیر ابلیس . اصن یادم نمیاد ازش در حد اسم یوزر
× مرضیه . فقط یه بار حرف زدیم باهاش سر یه اواتارم که عکس یکی از بچه های مدرسشون بود تو گالری پخش شده بود
× مهران(انیاک) . ادم خوبیه . حرفهای بدی پشتشه اما هیچ وقت باور نکردم . مغرور نیست . خاطره خوبی نداریم با هم . نمیدونم چی شد اصن . عذاب وجدان دارم همیشه نسبت بش :د
دو تا شکلات هم باید بهش بدم هنوز نگهشون داشتم
× lollipop . نه اسمشو یادم میاد نه شهرشو . فقط تنها چیزی که ازش یادمه اینه که میخواست بیاد شیراز کلن دختر خوبی بود
"""
اسمشو یه دفعه تو پستهای قدیمیم دیدم (:
× مسعود (xray) . سرم کلاه گذاشت با نقشه کشی از قبل بین منو دوستم فاصله انداخت . اولین شوعر خانواده سمپادیام .
))
حلالش نمیکنم
)))
× پرهام . دومین شوعر سمپادیام
)) ادم جالبیه یه خاطره ازش که دارم سه سال پیش شب امتحان نهایی ادبیاتش ساعت 11 اومد بم گفت هنو شروع نکردم
))) برنامه ریختیم تا 1 خوند خوابید 3 بیدارش کردم تا صبح خوند
)))
چهرش به شخصیتش نمیاد بنظرم
× موشیراموشینه (؟ :د ) . زیاد نمیشناسمش . کلن یه بار در حق من یه کار خوب کرد مدیونشم
× kinder . اسمشم یادم نمیاد به مولا :د فقط یوزرش یادمه :د
× اخوی . همیشه اول پستاش مینوشت سلام
بعد توی گیاهان دارویی و چیزای ماورا طبیعی و طب سوزنی اینا اطلاعاتش خوب بود
تلپاتی بازی کردنش به ماها هم رسید شب تا صبح با دوستان تلپاتی بازی میکردیم البته به شیوه ای دیگر و خاص
"""
× پری ناز .
یادم نمیاد زیاد ازش
"" :- حافظه ضعیف . یادمه سال سوم زیاد چت میکردم باهاشو اینا
"" حالا تو سی اف ها یا یاهو دقیق یادم نیس
"" یه اواتارم داشت این ادم قرمزه (اسمشو یادم نمیاد :د ) هعی اینور اونور میرفت
اونو خ دوست داشتم از رو این میشناختمش تو سایت
دخمل خوبیه کلن
خیلیای دیگه هستنا ولی دیگه حوصلم نمیشه تایپ کنم
))
ببخشید رک گفتم بعضی حرفها رو
"""