اینجا کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار کنه؟؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
پاسخ : اینجا کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار کنه؟؟

فلسطین ضعیفه .ما هم زمان جنگ با عراق ضعیف بودیم . همونجور که اونا گفتن ایران حقشه عراق بهش حمله کنه و ناسیونال عربی مهم تره . الانم ما میگیم به ما هیچ ربطی نداره که اونا ضعیف واقع شدن منافع خودمون مهم تره . جهت گیری فلسطین در جنگ ایران و عراق هیچ توجیهی نداره و به هیچ وجه قابل بخشش نیست بخصوص که هنوز هم با وجود کمک های ایران اصلا با ایرانیا خوب نیستن .
قدرشناسی نکردن خیلی با دشمنی کردن فرق داره . آدم به دشمنش هیچ وقت کمک نمی کنه مگر اینکه عقلش رو از دست داده باشه .
چرا بازم میگی نمی تونه ؟ یه دلیل بگو که نمی تونه ؟؟
آمریکا احمق نیست که الکی هزینه کنه با ایران بجنگه اگر لازم نباشه. ضمن اینکه بالای ایران روسیه قرار داره که اصلا تمایلی نداره ارتش آمریکا به مرزش نزدیک بشه و بیاد داخل ایران بنابراین بخاطر قوی بودن ایران نیست که آمریکا حمله نمی کنه . اما اگر ایران با تحریم و موارد اینجور چیزا حاضر به مذاکره نشه برای آمریکا اصلا کاری نداره که بخواد ایران رو با خاک یکسان کنه . با یه ذره جنگ روانی راه انداختن هم میتونه همه ی مردم دنیا رو قانع کنه که ایران دشمن شماست و ما داریم دشمن رو از بین میبریم و خودشو قهرمان جلوه بده . :)

این یعنی عقده , تلافی...
اگر تو با یکی دشمنی کنی , خوشت میاد چند سال بعدش یه جایی که نیاز داری یکی کمکت کنه بیاد بد تر بشه آتیش معرکه؟ واقعا خوشت میااد؟
نخیر این غیر عقلی نیست , عقده س

ریهانولیت

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو
شهر
زاهدان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
RUDN university
رشته دانشگاه
پزشکی

bahar_...
تيزهوش اينارو من نگفتم بعد اعتماد به نفست اندر لوزالمعده ام که حرفاى عضو هئيت علمى دانشگاه هوايى آمريکارو مسخره ميکنى :D حوصله ندارم برم منبعشو پيدا کنم ميخ:واى باور کن ميخواى نکن مهم نى تو گوگل سرچ کن ميبينى (:|
- چشم حتما ميگم بهتون ولى کاراى مهمترى دارن تا حاجات شما :-"
اينايى که اينارو گفتن به من مربوط نى ولى با همين شعارا 8 سال جنگيدن و نذاشتن ايران فرت شه :)

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
97

این یعنی عقده , تلافی...
اگر تو با یکی دشمنی کنی , خوشت میاد چند سال بعدش یه جایی که نیاز داری یکی کمکت کنه بیاد بد تر بشه آتیش معرکه؟ واقعا خوشت میااد؟
نخیر این غیر عقلی نیست , عقده س

هرچند این حرفو به من نزدین ولی چون من با ایشون موافقم جوابتون رو میدم!
عقده و تلافی اینه که مثل اونا که قبلا طرف دشمن رو گرفتن ما هم بریم طرف دشمنشون رو بگیریم... ولی این کار که به جای این که به اونا کمک کنیم بیایم به فکر مردم خودمون باشیم و به اونا کمک کنیم نه به کسی که طرف دشمنمون رو گرفت! این کار اسمش انسانیته... صرفا جهت اطلاع!

ریهانولیت

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو
شهر
زاهدان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
RUDN university
رشته دانشگاه
پزشکی

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از [30Min] :
bahar_...
تيزهوش اينارو من نگفتم بعد اعتماد به نفست اندر لوزالمعده ام که حرفاى عضو هئيت علمى دانشگاه هوايى آمريکارو مسخره ميکنى :D حوصله ندارم برم منبعشو پيدا کنم ميخ:واى باور کن ميخواى نکن مهم نى تو گوگل سرچ کن ميبينى (:|
- چشم حتما ميگم بهتون ولى کاراى مهمترى دارن تا حاجات شما :-"
اينايى که اينارو گفتن به من مربوط نى ولى با همين شعارا 8 سال جنگيدن و نذاشتن ايران فرت شه :)
پس هر وقت خواستید یه حرف بزنید یا با منبع بزنید یا رو هوا حرف نزنید چون هیچکس ازتون قبول نمی کنه .
این حرفا که زدید هم اولا معلوم نیست چه زمانی این کسی که میگید زده . دوما تا منبع نیارید اصلا قبول نیست که واقعا گوینده ی این حرفا اون کسی که میگید باشه .
ضمنا یادآوری می کنم که اینجا چاله میدون نیست لطفا طرز حرف زدنتون جوری که در شان دانش آموزان سمپاد هست باشه :)

به فهیمه :
اگه با یکی دشمنی می کردن بعد پشیمون می شدن بله ما هم باهاشون دشمنی نمی کردیم ولی اینقدر پررو تشریف دارن که هنوز هم میگن شیعه کافره و دشمنه و ... و مواردی مثل همون اهداء خون شیعه که مثال زدم گواه این قضیه هست .
ضمنا من نگفتم آتیش رو تندتر کنیم ولی کسی که دشمنی می کنه حق نداره انتظار کمک داشته باشه .
دوستی با دشمن قطعا غیر عقلیه :)

دوستان بحث ادامه دادنش سودی نداره چون هیچ یک از ما تصمیم نمی گیریم که وارد جنگ بشیم با آمریکا یا نه و هیچ نقشی هم در تصمیمات نخواهیم داشت :)

به نقل از [30Min] :
به تاریخ خبر نگاه کردی ؟ :) 2 سال پیش . اصلا معلوم نیست اون موقع سر چه جریانی ایشون این اظهارات رو کردن . بگذریم از اینکه افسران ارتش آمریکا هم هرکدوم زمین تا آسمون نظرشون با هم فرق می کنه و بعضیاشون با جنگ با ایران اعتقاد دارن باید آمریکا به ایران حمله کنه(پس یعنی اعتقاد دارن آمریکا توانش رو داره که پیروز بشه ) . آمریکا از سال 90 تا الان خیلی اقدامات جدیدی در زمینه نفوذ داشته . هزاران اتفاق در روابط دو کشور از سال 90 تا الان . اخبار 2 سال پیش اصلا دلیل معتبری نیست . :)

mohad_z

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سه
شهر
طـــهـران
سال فارغ التحصیلی
95
رشته دانشگاه
زیست فناوری/ ژنتیک

من ک شخصا ب ایرانی بودنم افتخار میکنم و ب همه میگم که ایرانی و مسلمونم بعضیا با هام کلی بحث میکنن و ایراد میگیرن ولی خب منم ی سری عقایدی دارم که بنده خداها با خاک یکسان میشن! :D

کشور ایران و مردمش از سیاست ها و خراب کاری کله گندهاش جداس! ( نظریه شخصی)

usboy

کاربر حرفه‌ای

ايران واقعا عاليه
اصن وقتي ميشيني پاي شبكه نيم حال ميكنه آدم
اگه ايراني نبوديم اينقدر نميخنديديم
يا مثلا پاي سخنرانيه رييس دولت دهم =))
من براي اينا به ايراني بودنم افتخار ميكنم
اما اينا همه طنز تلخه
واقعيت رو بهرحال كساني كه بخوان قبول ميكنن و كساني هم كه نخوان نه
اين وسط در مورد افتخار كردن به ايران بعضيا مثله صدو سيما ايرانن بعضيا هم مثله بنده بي بي سي و راديو فردا
هي راديو تلويزيون افتخار ميكنه و هي بي بي سي و راديو فردا افسوس
من فكر ميكنم بي بي سي به واقعيت نزديكتره
گرچه هم چاخان دارن يكم
در هر صورت من به اينكه ٨٠٠ ميليارد دلار خرج چرت و پرت شده افتخار نميكنم
به اين هم افتخار نميكنم كه تو دنيا بنام تروريست و دشمن بشر ميشناسنمون
و به اين هم افتخار نميكنم كه ميگيم فلان كشور بايد از رو زمين محو شود
من به خيام و فردوسي و حافظ و... افتخار ميكنم
به داريوش و ابي افتخار ميكنم
من به كساني افتخار ميكنم كه سه سال از عمر با ارزششون رو بدون هيچ محاكمه اي از دست داده اند
من به ايراني افتخار خواهم كرد كه همه به شادي يكديگر راضي باشن
به ايراني كه همه حداقل زندگي رو توش داشته باشن
من افتخار ميكنم به كشورم تنها در صورتي كه همه مردمم به آن افتخار كنن
من به تاريخ كشورم افتخار ميكنم
به تنديس حقوق كوروش
اما چه فايده
از ميراث داريوش چه مانده؟؟؟؟
از معنا تنديس كوروش چي مانده كه بشه باليد به آن؟؟؟؟
تنها ميشه اميدوار بود
فردايي هنوز هست تا شايد اصلاحاتي باشد

زﮩرا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
کِرمان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
کرمان
رشته دانشگاه
پزشکی

ببينيدبعضي چيزاتوکشورواقعاافتضاحن ولي نه همه چيز مادرعوض چيزاي عاليي داريم که چيزاي افتضاحوميپوشونه فک نميکنم کسي باشه که افتخارنکنه من که افتخارميکنم!

fatemeh-s

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
رشته دانشگاه
پزشکی

اره خب با ایرانی بودنم مشکل ندارم درسته ک ما شاید خیلی جاها از کشورای دیگه عقب باشیم خیلی از امکانات رو نداشته باشبم(البته شاید ن هستیم واقعا :D)ولی خب ب جز تلاش برای ساختن کشور وپیشرفت کردن دیگه چی کار کنیم :-??حالا بعضیا شاید نتونن شرایطو تحمل کنن میگن میریم اونور آب ک حالا ب طرف و عقایدش وپولشون بستگی داره 8-> ولی من بشخصه ایرانو با همه عقب افتادگیاش دوسش دارم ;))

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من با ایرانی بودنم مشکلی ندارم نمی گم کاش ایرانی نبودم و این حرفا! ابداً! ولی افتخارم نمی کنم خوب! جای افتخار نداره!
مثلاً یه آمریکایی یا یه انگلیسی یا.. باید به کشورش افتخار کنه؟! با اون همه جنایتایی که در طول تاریخشون کردن؟!
نمی گم که ایران در حد اوناس، ولی اونجوری نیست که ما خیلی بد و.. اینا باشیم ولی اونا خیلی عالی باشن

zahra AB

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

من افتخار میکنم. اگه نگا کنین میبینین همه کشورا مشکل اصلیشون ایرانه و این نشون میده که قدرت بزرگی هستیم. ازلحاظ دیگه هم لازم نیس بگم مخصوصا این اواخر عالی بودیم مثل ورزش و علم و ....

mina99

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
مادر
شهر
سیرجان
مدال المپیاد
نوچ

اونايي هم كه در طي هش سال دفاع مقدس جنگيدن يا از عوامل پشت صحنه بودن،بخاطر اين بود كه ايراني بودنو به ايراني بودن خودشون افتخار ميكردن.(منظورم اين بود كه جلوي دشمنا ايستادن چون كشورشون(مون) براشون باارزش بوده و هست :))
خب منم ايرانيمو به ايراني بودن خودم افتخار ميكنم x: x: x:

bella_h

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید هاشمی نژاد مشهد
رشته دانشگاه
علوم تربیتی

من هستم :D :D :D

ساررا

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم

من نيز ب ايراني بودن خودم افتخارميكنم x: x: x:

venusi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

من کاملا بش افتخار میکنم و هرکس جلوی من ب ایران و ایرانی ها توهین کنه X-( X-(

اما باید بگم ایران قرن هاست ک متاسفانه هم خورده با اقوام دیگه و فک میکنم تموم مشکلات(سو برداشت نکنین منظور مشکلات فرهنگی و اخلاقیه و...)ناشی از همینه.
بازم باید اضافه کنم فقط بهشته ک بد توش نیس پس با دیدن ی ادمی ک از باعث سرشکستگی ایرانه شروع نکنین ب ناسزا گفتن ب تمومه ایرانیها

zahra:)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نجف‌آباد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
الزهرا/رویان
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی/ژنتیک مولکولی

کاش میپرسیدی کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار نکنه؟ :>
چون تعداد کمی هستن که افتخار نکنن
از صمیم قلب افتخار میکنم به ایرانی بودنم
ولی باید یه کاری کنیم که ایندگان هم به ایرانی بودنشون هم افتخار کنند

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

.

[MEHRAD]

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرز
شهر
تهران

ایرانی بودن مایه افتخاره البته اگر یک سریا اسم ایرانی رو با کاراشون خراب نکنند...

dinosaur

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

واقعن برام سواله که یه آدم به چیه ملیتش میتونه افتخار کنه، منظورم اینه که اگرم ایران خوب و عالیه ما درستش نکردیم که، میدونین چی میگم؟ مثه این که آدم به هوشش افتخار کنه دست خودمون نبوده که باهوش یا خنگ بدنیا اومدیم یا پولدار یا فقیر.
یا شاید من چیزیو اشتباه متوجه شدم؟

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به ایرانی بودن افتخار کردن یعنی مثلا به اینکه توی ایران به دنیا اومدیم افتخار کنیم؟ خب به نظرم بهتره به چیزایی که با تلاش خودمون به دست آوردیم افتخار کنیم.
البته هیچ‌کس نباید از هویتی که باهاش به دنیا اومده شرم هم داشته باشه ولی به نظرم افتخار کردن به چیزایی که آدم ها توش هیچ نقشی نداشتن یه جور خودبرتر بینی کاذبه.
اگر الان به یه تکنولوژی، یا دانش یا موفقیتی کل جامعه دست پیدا کنن مثلا هر عضو جامعه می‌تونه به عنوان کسی که توش نقش داشته(اگر داشته) خودش رو سهیم بدونه توی اون موفقیت.

بالا