• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اینجا کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار کنه؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Horrible Ghost
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اینجا کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار کنه؟؟

من افتخار میکنم. اگه نگا کنین میبینین همه کشورا مشکل اصلیشون ایرانه و این نشون میده که قدرت بزرگی هستیم. ازلحاظ دیگه هم لازم نیس بگم مخصوصا این اواخر عالی بودیم مثل ورزش و علم و ....

اونايي هم كه در طي هش سال دفاع مقدس جنگيدن يا از عوامل پشت صحنه بودن،بخاطر اين بود كه ايراني بودنو به ايراني بودن خودشون افتخار ميكردن.(منظورم اين بود كه جلوي دشمنا ايستادن چون كشورشون(مون) براشون باارزش بوده و هست :))
خب منم ايرانيمو به ايراني بودن خودم افتخار ميكنم :x :x :x

من هستم ;D ;D ;D

من نيز ب ايراني بودن خودم افتخارميكنم :x :x :x

من کاملا بش افتخار میکنم و هرکس جلوی من ب ایران و ایرانی ها توهین کنه X-( X-(

اما باید بگم ایران قرن هاست ک متاسفانه هم خورده با اقوام دیگه و فک میکنم تموم مشکلات(سو برداشت نکنین منظور مشکلات فرهنگی و اخلاقیه و...)ناشی از همینه.
بازم باید اضافه کنم فقط بهشته ک بد توش نیس پس با دیدن ی ادمی ک از باعث سرشکستگی ایرانه شروع نکنین ب ناسزا گفتن ب تمومه ایرانیها

کاش میپرسیدی کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار نکنه؟ :>
چون تعداد کمی هستن که افتخار نکنن
از صمیم قلب افتخار میکنم به ایرانی بودنم
ولی باید یه کاری کنیم که ایندگان هم به ایرانی بودنشون هم افتخار کنند

ایرانی بودن مایه افتخاره البته اگر یک سریا اسم ایرانی رو با کاراشون خراب نکنند...

واقعن برام سواله که یه آدم به چیه ملیتش میتونه افتخار کنه، منظورم اینه که اگرم ایران خوب و عالیه ما درستش نکردیم که، میدونین چی میگم؟ مثه این که آدم به هوشش افتخار کنه دست خودمون نبوده که باهوش یا خنگ بدنیا اومدیم یا پولدار یا فقیر.
یا شاید من چیزیو اشتباه متوجه شدم؟

به ایرانی بودن افتخار کردن یعنی مثلا به اینکه توی ایران به دنیا اومدیم افتخار کنیم؟ خب به نظرم بهتره به چیزایی که با تلاش خودمون به دست آوردیم افتخار کنیم.
البته هیچ‌کس نباید از هویتی که باهاش به دنیا اومده شرم هم داشته باشه ولی به نظرم افتخار کردن به چیزایی که آدم ها توش هیچ نقشی نداشتن یه جور خودبرتر بینی کاذبه.
اگر الان به یه تکنولوژی، یا دانش یا موفقیتی کل جامعه دست پیدا کنن مثلا هر عضو جامعه می‌تونه به عنوان کسی که توش نقش داشته(اگر داشته) خودش رو سهیم بدونه توی اون موفقیت.

Back
بالا