پاسخ : اینجا کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار کنه؟؟
به نقل از godforsaken :
ايراني بودن با در ايران زندگي كردن يكم فرق داره!
ايرانيا داراي يك فرهنگ و تمدن قوي هستن ! اينكه توي هر دوره اي ادماي ... حكومت به دست گرفتن ربطي به جامعه ايراني نداره! و من هرجاي دنيا كه برم به ايراني بودنم فرهنگم زبانم و به كشور و تمدنش افتخار ميكنم!
منظورتون از این فرهنگ قوی چیه؟بارها توی بحث به واژه فرهنگ اشاره شده ..
معین :واژهٔ «فرهنگ» مرکب از دو واژهٔ «فر» و «هنگ» به معنای ادب، تربیت، دانش، علم، معرفت و آداب و رسوم است..
ادب-تربیت-دانش-علم یه چیز شخصیه....بین تک تک ما فرق داره ونمیشه گسترشش داد به کل ایرانی ها.....میمونه اداب ورسوم...
فکر نمیکنین احمقانه باشه که به جشن نوروز وسفره هفت سین افتخار می کنید؟(تاریخچه اینکه واقعن مال فارسی زبان ها وایرانی ها هست هم جای بحث داره)
....
تمدن چی؟خود شخص شما چقدر تاثیر داشتین توی موفقیت های شخص کوروش؟(واین هم جای بحث داره که کوروش چگونه شخصی بوده و ایا هخامنشیان دوران درخشان فارس زبانان هست یا نه)
اگه اپسیلون نقشی داشتن توی شکوفایی ایران در زمان هخامنشیان ...بله میتونین افتخار کنین بهش....ولی اگه نداشتین گفتن این حرف ها خیلی بی معینه..
...
بعد از این....به فارس بودنتون افتخار میکنین؟

من خودم زبان مادریم ترکی هست....وخوب اینکه پدر و مادر من ترک بودن واز بچگی هم با من ترکی صحبت کردن...تصمیم اونا بوده ومن درش نقشی نداشتم..و هیچ جای افتخاری براش نیست...
اگه حق انتخاب داشتم زبانی مثل انگلیسی رو انتخاب میکردم.....نه زبان هایی مثل فارسی وترکی و... که محدود هستن به چند میلیون نفر..
وقتی میبینم اکثر سایت های علمی ورفرنس انگلیسی هستن...ناراحت میشم از اینکه زبان مادریم ترکی هست...ولی ازش خجالت نمیکشم....یا اگه روزی که بنگو گوش میدم ..یا فیضولی میخونم...وخوشحال میشم که زبان مادریم ترکی هست....ولی خوب جدن نمیشه بهش افتخار کرد

...
مورد بعدی که اشاره کردین..ایرانی بودنه.....ایرانی بودن یعنی چی؟چه چیزی با این ایرانی بودن نصیبتون شده؟(شکل بینی-رنگ پوست ومو-و...)
وهممون میدونیم یکی از ویژگی های عمده ایرانیا شکل بینیشونه

(دلیل جراحی های زیاد بینی تو ایران هم همین قضیه هست..اکثر بینی ها بد فورمن

) ....
....
من اگه روزی برسه که به شکل بینیم افتخار کنم

...اون روز امکانش هست به ایرانی بودنم هم افتخار کنم(وجه تشابه: درحال حاضر هر دوشون داغونن-واینکه جفتشون برمیگردن به پدر ومادرم)
بالایی:
به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :
خب که چی؟ این همه بحث میکنید که بگید به ایرانی بودنتون افتخار نمیکنید؟که چی بشه ؟ چه چیز مثبتی داره این کارتون؟
مگه قراره هر عقیده ای که داریم اول جنبه مثبت ومنفیشو بررسی کنیم وبعد اون عقیده رو قبول کنیم؟
معمولن تو پذیرش یک عقیده به درست وغلط بودنش توجه میکنن نه جنبه مثبت ومنفیش...
...
ولی این رو هم بگم....من خودم اگه سیاستمدار یا یک شخص تاثیر گذار بودم بین مردم....از صدا سیما-کتاب ها وهر چیزی که در اختیار داشتم استفاده میکردم برای گسترش دادن ملیت پرستی...
در حال حاضر نمیشه دنیای بدون کشور وبدون مرزی ساخت...تحقق انارشیسم در حال حاضر غیر ممکنه...
سریع ترین راه واسون ترین راه پیشرفت(درست ترین راهش هم نیست مسلما)(واینی هم که میگم تفکر منه در حال حاضر.ممکنه بعدن با خوندن یه کتاب دیگه تغییر کنه

) در حال حاضر همین ملیت پرستیه....اگه شخص نخبه ای که ساکن ایرانه ملیت پرست باشه.میمونه تو ایران و به مقدار خیلی کم باعث پیشرفت کشورش میشه...ولی زندگی خودش تباه میشه...یا مردم عادی به صورت رایگان میرن جنگ برای حفظ مرزها..
ویک شخص سیاستمدار باید منافع جمع رو به منافع فرد ترجیح بده...و هر عقیده ای که میپذیره بر اساس سود وضررش باشه...نه درست وغلط بودنش...(دقیقن بر عکس ما افراد معمولی جامعه)
.....
ولی خوب اگه اینهایی که گفتم اتفاق بیافتن و فرض مثال کشور پیشرفت کنه....بعد از یه دوره ای خیلی سخت میشه این ملیت پرستی رو از بین برد...وهیتلر هایی تربیت میشن که سخته سرکوبشون کرد...