کجایی شما؟ قضیه خیلی از این جدی تره
...من حتا شنیدم هندی ها موقع نوشتن اسم کشورشون رگشونو میزنن تا با خونشون اسم کشورشونو بنویسن....
من شنیدم این کارو میکنن چون نوشتن اسم کشورشون با جوهر بی احترامی محسوب میشه به کشورشون....
حتی من شنیدم امریکایی ها...مردمی مثل ما رو که اسم کشورشونو اشتباه تلفظ میکنن ..در جا با یه گلوله خلاص میکنن طرفو
....
دوستان عبرت گرفتین یا باز هم توضیح بدم؟
همگی با هم تکرار کنین:جانم فدای ایران....مرگ بر فلان....
همجنس؟
یه لحظه فکر کردم اونا استیل هستن...ما مسی هستیم...مردم امریکا از جنس اهن هستن....
تا جایی که من تو زیست خوندم ساختار بدنمون از سلوله....اصولن هم جنس من وهم جنس شما از سلوله
البته شاید من نظام قدیم بودم وشما نظام جدید هستین وکتاب ها تغییر کرده و جنس هامون فرق کرده با مردم هند
ولی منم جایی خوندم دستور ساخت دانشگاه تهرانو رضا شاه که لعنت خدا بر ان باد داده...
شاید باز هم بخاطر نظام قدیمی بودن تحصیلاتمه.
چه کار شاخی میکرده دکتر حسابی!!!
اون ایه هست که میگه ( وامید هست رستگار شوید) همون...
بیایین ما هم نصف بیسکوییت بخوریم...تا کمک کنیم به اقتصاد کشورمون
لاغر هم میشیم خوبه
و خوب سوالی که مطرحه اینکه چرا باید کشورمون برامون مهم باشه؟
مگه کشور چیه؟ چیز مقدسی هست؟ چه موقع بهمون حق انتخاب دادن برای انتخاب کشورمون که حالا بخوایم حفظش کنیم؟
من تو پست قبلیم هم گفتم....کشورم اونقدری بهش افتخار میکنم که به بینیم افتخار میکنم......و اگه روزی پولشو داشته باشم...هم بینیمو عمل میکنم..هم کشورمو عوض میکنم....
مهم ترین چیز تو زندگی من...خودم هستم....پدر مادر-کشور-نزاد-ملیت. و....
اینا هیچ کدوم انتخابی نیودن...
وخوب اگه هر کدوم از این چیزایی که خودم تو انتخابشون نقش نداشتم...مانع پیشرفتم شن....حذفشون میکنم. :)