- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فــرزانگان ۳
- شهر
- طــهـران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : زمین را نجات دهیم!
هدفمون هم مشخصه...نجات زمین ... و منابع و امکانات هم موقعی مشخص میشه که افراد حداقل فعالیتی رو داشته باشن تا ببینیم که چقدر میتونیم.
درمورد گزارش کار هم...بهتره به فرد خاصی داده نشه از نظر من و اینکه همه بیان و در یه موقع مشخص شده بگه که چه کارایی کرده.
البته این فقط نظره دوستان
نه این اتفاق قطعا نمیتونه قریب الوقوع باشه چون اولا ما محدودیم و دوما وسعت کار زیاده و همه مسائل رو در بر میگیره.به نقل از mojtaba rajabi :من هم اعلام آمادگی میکنم
اما چند نکته:
1-هدف از تشکیل این گروه چیست؟ وقتی میگیم زمین را نجات دهیم یعنی یه اتفاق قریب الوقوع قراره بیفته. در حالیکه این گروه شاید میبایست یه کار بلند مدت رو شروع کنه و همین ضرب العجل بودنش آفت میشه واسه ادامه کار
2-اول هر کاری سازماندهی باید کرد یعنی مشخص بشه چه هدفی داریم. چه قدر منابع و امکانات داریم. چقدر زمان میبره تا با این امکانات به اون هدف برسیم
3-تشکیلاتی کار کردن بهترین روشه یعنی مسئولیتها مشخص باشه و این که چه کسی باید به چه کسی گزارش کار بده
در هر صورت من آمادم
هدفمون هم مشخصه...نجات زمین ... و منابع و امکانات هم موقعی مشخص میشه که افراد حداقل فعالیتی رو داشته باشن تا ببینیم که چقدر میتونیم.
درمورد گزارش کار هم...بهتره به فرد خاصی داده نشه از نظر من و اینکه همه بیان و در یه موقع مشخص شده بگه که چه کارایی کرده.
البته این فقط نظره دوستان