- نام مرکز سمپاد
- فرز2
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : زمین را نجات دهیم!
به نظر من هم باید از خودمون شروع کنیم بعد فعالیتمون رو گسترش بدیم
به نظر من هم باید از خودمون شروع کنیم بعد فعالیتمون رو گسترش بدیم

فکر خوبیه ، ولی اشاره کردم که به نظرات بقیه هم که بنده خلاصشون کردم یه نگاهی بندازید و نظرتون رو راجبه اون ها هم بدید ...به نقل از uranuscelona :نظرتون چیه ارم هم داشته باشیم مثلا ارم سمپاد سبز![]()

به نقل از clever child :1. محمد : ایجاد انجمن مخصوص محیط زیست و اعطای نشان مخصوص به فعالان در انجمن
2. clever child : شناسایی تهدیدهای زیست محیطی و شناخت کامل اونها سپس تصمیم گیری در موضوع نحوه جلوگیری از پیشرفت اونها
3. ریـحـانـه : بازه بندی برای بحث پیرامون تهدیدهای زمین و صحبت در مورد اونها و شناختتشون و عمل به راهکارها در گستره کوچک
4. Behemoth : شناسایی کارهای ریزی که در خانواده ها انجام میشود و به صورت غیر مستقیم باعث تهدید زمین میشود و تذکر و جلوگیری از انجام این اعمال در سطح خانواده ها و فامیل
5. فائزه.و : جمع آوری زباله ها از سطح شهر و فضاهای طبیعی و تذکر به افرادی که احتمال پذیرش از سوی اونها رو میدیم و صحبت با بچه های کم سن و سال راجبه مسایل زیستی و رعایت بهداشت اجتماعی
6. sarvenaz_km : صبر برای پیوستن اعضای بیش تر به طرح و بحث پیرامون سازماندهی پروژه و اهداف آینده و فعالیت هایی که الان و در آینده باید انجام شوند .
7. e.razi : بازنگری در الگوی مصرف و استفاده دوباره از زباله هایی که قابلیت چند بار استفاده شدن را دارند .