Emad a.z
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- حلی 1 TO حلی 4
- شهر
- تهران
پاسخ : زمین را نجات دهیم!
قبل از شروع هرکاری یه قرار آشنایی اولیه برای یک سری تصمیم گیری هارو پیشنهاد میکنم!
ببخشید!ولی موافق شروع ضربتی نیستم و بهتره که اول یک سری مقدمات انجام بشه تا بعده ها دچار تکرار و روزمرگی نشیم!به نقل از Lily Delicated :جمع بندی:
من با توجه به نظرات همه بچه ها یه برنامه کلی پیشنهاد میدم واسه گروه هرکسی موافقه به این پست لایک بده، هر کسی هم مخالفه علت مخالفت و نظرشو بگه.
اول از همه بیایم فعالیت گروه رو در 3 بخش تقسیم بندی کنیم:
1.آگاه سازی افراد گروه از خطراتی که محیط زیست رو تهدید می کنه، آشنا کردن اونها با راه های مبارزه با این خطرات و ارائه راه حل های پیشنهادی که با به کار بردن اون ها در زندگی روزمره میشه به محیز طیست کمک کرد. هر هفته هم اعضا تصمیم بگیرن که همگی یکی از عاداتشون رو که به طبیعت آسیب میزنه ترک کنن و هرکسی که موفق شد بیاد اعلام کنه و دیگران رو تشویق کنه. به طور خلاصه یعنی از خودمون شروع کنیم.
2.آگاه سازی و تبلیغ در خارج از گروه مثلا طراحی پوستر و نصب اون در مدارس یا طراحی سایت و تشویق افراد خارج از گروه برای کمک به محیط زیست.
3.برگزاری برنامه هایی مثه درخت کاری و جمع آوری زباله در شهرهایی مختلف با همکاری اعضای گروه.
برای این که مطالبی که میذاریم منسجم تر بشه به نظرم بهتره که بعد از هماهنگی با مدیران سایت یه انجمن مخصوص گروه درست بشه و توی انجمن یه تاپیک داشته باشیم مخصوص هماهنگی های گروه و عادات مخربی که قراره هفتگی ترک کنیم. برای هر کدوم از خطراتی که محیط زیست رو تخریب میکنه یه تاپیک جدا داشته باشیم. مثلا یه تاپیک برای زباله، یه تاپیک دیگه برای آلودگی هوا، یه تاپیک دیگه برای لایه ازن و ... برای شروع هر کدوم از این تاپیک ها هم یک نفر داوطلب بشه و بره کامل راجب اون موضوع مثلا آلودگی هوا تحقیق کنه و تاپیک رو با ارائه نتیجه تحقیقاتش به طور مختصر و مفید شروع کنه و بقیه بیان نظرات و پیشنهاداتشون رو درباره اون موضوع(آلودگی هوا) ارائه بدن یا اگه راه جدید و خاصی برای مبارزه با آلودگی هوا سراغ دارن بگن. این جدا از اون عادات مخرب هست که هر هفته قراره در کناره هم یکیشو شناسایی و ترک کنیم.
قبل از شروع هرکاری یه قرار آشنایی اولیه برای یک سری تصمیم گیری هارو پیشنهاد میکنم!