• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یادگیری زبان آلمانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Intelligenz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یادگیری زبان آلمانی

سلام
ممنون بابت ایجاد تاپیک و معرفی لینک‌های ارزشمند.

من هم می‌خوام به دوستان تهران‌نشین که علاقه‌مند به یادگیری زبان آلمانی هستن، کلاس‌های انجمن اسلامی دانشکده‌ی برق دانشگاه تهران (به مدیریت بهمن اسفندیاری) رو توصیه کنم. گرامر رو خوب یاد می‌دن و برای شروع گزینه‌ی ارزون و مناسبیه. الان 200 تا 250 هزار تومن هزینه‌ی هر ترمش هست که به نسبت سفارت آلمان و گوته خیلی ارزون‌تره. معمولاً تا چهار یا پنج ترم کلاساش تشکیل می‌شه که شامل گرامر و گفتار هست. گرامر رو می‌تونین تو کلاس‌های ویژه‌ی بهمن اسفندیاری ادامه بدین و به قول خودش تموم کنین.
ضمناً مناسب می‌بینم http://www.reverso.net/ رو معرفی کنم که البته برای زبان‌های مختلفی می‌شه ازش استفاده کرد. امکانات خوبی داره و برای ترجمه و گرامر و املا خیلی مناسبه.

این سایت هم برای یادگیری آلمانی مفیده:
Learn-German-Easily.com
می‌شه برای دریافت ایمیل‌های آموزشی سابسکرایب کرد.

اپلیکیشن Duolingo هم به‌شدّت پیشنهاد میشه.
برای فعل هم German verbs[nb]itiption.com[/nb]

فک کنم سایت rapidlearn.ir هم برای شروع بد نباشه!

سلام دوستان..من امسال پشت کنکور موندم و دارم زباک المانی می اموزم!دوس دارم برم المان البته بعد از کنکور سال بعد....میخواستم در مورد المان و دانشگاهاش ازتون راهنمایب بگیرم [-o<

وااای میبینییی..یادش ب خیرر همین پارسال بود اومدم این بالایی رو نوشتم...ولی از اون موقع تا حالا هیچکی جواب نداده...عاغای مطهری پاسخ گو باش برادر..اخه چرا؟؟#-)

دوستان کسی که رو زبان انگلیسی مسلطه و قصد داره یک زبان دوم(آلمانی)شروع کنه و فعلا به هیچ وجه وقت نداره بره کلاس چجوری میتونه یادگیریشو شروع کنه بدون‌معلم و بصورت خود آموز؟؟
کسی تابحال بدون معلم تونسته زبانی یاد بگیره اصلا؟؟

نمیدونم این حرفی که مطرح کردم جاش تو این تاپیکه یا نه؟؟لطف کنید جواب بدید ولی((((:

دوستان کسی که رو زبان انگلیسی مسلطه و قصد داره یک زبان دوم(آلمانی)شروع کنه و فعلا به هیچ وجه وقت نداره بره کلاس چجوری میتونه یادگیریشو شروع کنه بدون‌معلم و بصورت خود آموز؟؟

نمیدونم این حرفی که مطرح کردم جاش تو این تاپیکه یا نه؟؟لطف کنید جواب بدید ولی((((:
من بجز انگلیسی باقی زبان‌هایی که بلدم رو بدون رفتن کلاس خودم یادم گرفتم...از طریق منابع مختلف... فیلم، کتاب، سایت و... البته جاهایی که مشکل داشتم رو تو آلمانی از پویا کمک می‌گرفتم و همچنان می‌گیرم :-"
پویا که چند ساله تدریس می‌کنه می‌گه می‌شه خودآموز یادبگیری ولی به شرطی که منبعی هم که برای خودآموز انتخاب می‌کنی خوب باشه...
حقیقتا برای یادگیری زبان‌ها منابع زیادی وجود داره که یسری خیلی خوبن یسری هم بدرد نمی‌خورن...

https://b-amooz.com/آموزش-زبان-آلمانی/برای-نوآموزان/
Duolingo هم برای شروع خوبه

ولی Duolingo فقط و فقط برای یادگیری لغات می‌تونه کمی خوب باشه.
در کل وقتی آدم گرامر بلد نباشه لغات خالی که بدرد نمی‌خوره.
کلا هر زبانی نه فقط آلمانی بدون گرامر مثل نماز بدون وضو می‌مونه. :-"

Back
بالا