- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
اقا خوب منم همینو گفتم دیگه ، میگم مخالف این مسخره بازی های شیو نکردن و اصرار بر شبیه بودن هستم.من جواب نظرتون رو اگر اشکالی نداره اینجا بدم چون یکجورایی مرتبط به همین تاپیک بود. بله درسته زن و مرد باهم "برابر" نیستن، اگر بهطرز مغلطهواری از لفظ "برابر بودن" بخواییم استفاده کنیم. بله قطعا زن و مرد باهم از نظر فیزیولوژیکی تفاوت دارن همونطور که حتی بین افراد یک جنسیت هم نمیشه دو نفر رو پیدا کرد که باهم کاملا یکسان باشن و هیچ فرقی نداشته باشن
فمینیسم در مورد "اثبات یکسان بودن" انسانها نیست. قطعا آدمها یکسان نیستن و باهم تفاوت دارن ولی این تفاوتها نباید توجیهگر ستم و تبعیض یا پایمالی حقوق انسانی اونها باشه.
هرانسانی متفاوت هست بله ، ولی جنسیت هم تعین کنندست ، باید بر اساس جنسیت یکسری چیز ها تفاوت داشته باشه ، مثلا دولت میتونه کارفرما رو مجبور به دادن اپشن زایمان و شیردهی و... برای خانمها کنه ، اتفاقا اون بخش جنسیت روی توان جسمی هم موثر که توی ورزش و رزمی وجنگی خیلی تفاوت ایجاد میکنه ،راهکار اینکه مثلا توی ارتش براین اساس وظیفه ها تقسیم بشه نه اینکه اصرار بر اینکه یکنفر با ۴۰ کیلو وزن یک کار طلقت فرسا رو توی ارتش به جای اقا انجام بده که راندمان هم پایین بیاد ، اون خانوم توی ارتش چه میدونم خلبان باشه یا هرچی