• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
پوریا

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• خلاصه حرفم این بود که انتظار نداشته باشیم با تغییر حکومت یک شبه خیلی چیزا درست بشه، یسری چیزا از سمت خودمونه، اونا هم اگر میخوایم واقعا درست بشیم باید درست بشه
    • دابل‌لایک
    امتیازات: پوریا
    Sina
    Sina
    من باهاشون تعامل نداشتم بر اساس اینترنت و ... میگم اون ها هم بی فرهنگی دارن با قوانین تازه

مثلا فرانسه جیش کردن توی خیابون لیترالی ممنوعه ولی انجامش میدن
    پوریا
    پوریا
    پس گمونم داریم یک حرف میزنیم سینا. اینکه فرهنگ مفهوم مبهم و مبالغه شده ایه و چیزی که میتونه جامعه رو پیش ببره قانون خوب و نهاد قانون گذار منعطفه که بتونه با جامعه پیش بره در گذر زمان. هوم؟
    Sina
    Sina
    تعریف فرهنگ عمل مشترک بین گروهی از افراده دیگه

پیروی کردن از قانون هم نوعی فرهنگه

حالا قوانین سفت وسخت میتونن فرهنگ رو بوجود بیارن

زوری
    منم حس میکنم مشکل دوست شما رو دارم. به علاوه اینکه گاهی زیادی صحبت میکنم. میشه من رو هم راهنمایی کنید؟
    پوریا
    پوریا
    تو نوجوونی خیلی طبیعیه این موضوع آخه. داری خودتو کشف میکنی، بیشتر مواقع موضوع واقعا خودتی. کم کم دیگران رو هم میبینی و تو گفتگوها لحاظشون میکنی و ارتباطت تراز میشه. به زمان فرصت بده ردیف میشه ❤️
    دوستان این جمع کتابخوانی تهران رو ما شروع کردیم. هرکدوم از عزیزان که جا مونده بم بگه ادش کنم.
    تو سهمیه ی ناراحتیت رو برای آینده ذخیره میکنی تا بعدا کم نیاد
    من سهمیه ی ناراحتیم رو تموم میکنم تا بعدا دیگه نتونم ناراحت شم
    ما مثل هم نیستیم :))
    پوریا
    پوریا
    من سهمیه ی ناراحتیم منبع تجدیدپذیره الان تمومش کنم باز تولید میشه 😭 😭
    حالا می‌خوای اینقدر تو دل ما رو خالی نکنی؟ 😡
    • خنده
    امتیازات: panah
    پوریا
    پوریا
    بابا من که میگم بیاید خوشحال باشیم:)) قدرنشناسی زهرا
    ببخشید در مورد خرید طلا، من نه سوادش رو دارم نه تجربه‌ش رو. فقط میخواستم بدونم صندوق های طلا مثل عیار و اینا، اوکین؟ برای خودم خرید طلای آبشده و اینا سخته
    پوریا
    پوریا
    ببین آره اوکین، بازار ارزی بزرگ کشورن و احتمال اینکه بخوان پول رو بخورن و .. واقعا کمه. اگر امکان خرید طلای فیزیکی نداری گزینه ی مناسبین و بیشتر از گزینه های جایگزین مثل میلی و .. توصیه میکنم. همون عیار بینشون بدک نیست.
    • لایک
    امتیازات: @z@r
    هـــدا
    هـــدا
    میلی کارمزدش 0.5 درصده و شعبات زیادی برای دریافت فیزیکی داره. البته فیزیکی شدنش 3 درصده کارمزدش رو هر گرم
    @z@r
    @z@r
    مرسییی
    میشه همینو انگلیسیش کنیم با یه تیر دوتا نشون بزنیم؟
    dinsiora
    dinsiora
    عه بد شود
    همون فارسیش پس
    پوریا
    پوریا
    دنیز هشت
    vauqef
    vauqef
    فعلا برای اینکه مطمئن شم توی دوران جنگ همه متعهدانه انگلیسی خوندن میخوام پیام های ترامپ توی شبکه اجتماعیشو بدون ترجمه بزارم
    اعلام آمادگی برای جمع کتاب خوانی تهران.
    دکتر نقد رو چیکارش کنم

تو صندوقه
    پوریا
    پوریا
    آره فعلا نمیتونی نقد کنی فکر کنم. ممکنه البته حقوقی ها صف رو همون روز اول دوم جمع کنن.
    بعید میدونم با بهترین توافق هم مثلا فولادی که صاف شده قسر در بره از یه منفی قابل توجه. ولی باز بازاره دیگه، هی سورپرایزمون میکنه
    Sina
    Sina
    فولاد ندارم، روغن بهار بخرید من ضرر نکنم
    Sina
    Sina
    بانکم ملت

بقیش صنایع غذاییه همش بعیده بریزه
    به نطر شما ریختن یه سرمایه‌ی بزرگتر توی طلا الان منطقی هست؟
    منظورم شمش خریدن و اینا نیست. میلی و ملی اینا.
    خیلی مشکوک میزنن این طلاهای انلاین؛ انگار دولت دوباره پول کم اورده میخواد اون قصیه بورس و روحانیو دوباره تکرار کنه😂
    پوریا
    پوریا
    اینم به نظرم بدی نیست کلی ترش رو بگم
    امیرحسین کلا قضیه این شکلیه که ما یه حقوقی داریم یه حقیقی، که حجم سرمایه ی دست حقوقی ها بسیار بیشتر از حقیقی هاست. این باعث میشه حقوقی ها به طور کلی خیلی «کم تحرک» تر باشه سرمایه شون. به این معنی که مثل یک تریدر چابک عمل نمیکنن که با سرمایه گذاری فعال بخوان با روند همراه بشن و سود بگیرن و ..
    به خاطر حجم پولشون این شدنی نیست. به جاش میان وقتی زیاد مثبت خورد داراییشون مقداری ازش رو میفروشن و «نقدینگیشون» رو بالا میبرن.
    پس لزوما ورود سنگین یا خروج سنگین حقوقی ها معنیش بازگشت بازار نیست. تو رشد ۹۸ و ۹۹ بورس هم این قضیه مشخص بود
    پوریا
    پوریا
    اما اینا جزییاته.
    همچنان میگم کسی که شغلش بازار مالی نیست سرمایه رو طلا میکنه و خیال خودشو راحت میکنه.
    saghar.hk
    saghar.hk
    بح بح
    دست شمام درد نکنه
    از دیروز صبح تاحالا طلا ۲۷۰۰ رفته بالا
    دلم برای اونایی سوخت که به خاطر ترس از افت بیشتر رنج ۱۶ ۱۷ تومن خروج زدن😭
    • ناراحت
    • لایک
    امتیازات: Sinara و پوریا
    amir78
    amir78
    طلا رو فقط زمانی باید فروخت که پولش قرار باشه خرج خونه ی محل زندگی یا ماشین زیر پا و موارد این چنینی بشه
    پوریا
    پوریا
    خیلی کلی بخوایم بگیم، فقط در صورتی باید گزینه ای جز طلا، در هرجای دنیا مخصوصا ایران، داشته باشید که بتونید گردش مالی خوبی باش ایجاد کنید. کسب و کاری راه بندازید که بیش از انتظارات تورمی بهتون رشد بده و value خلق کنید. عمده ی آدم ها اصلا تو این فضاها نیستن، قصدشم ندارن. بنابراین باید تورم ارزها رو کنترل کنن. یکی طلا، یکی بیت کوین یکی کالای دیگه. ولی اصل قضیه ثابته
    mohamd
    mohamd
    طلا رو کلا نباید فروخت ، مگه اینکه بخوای نوسان گیری کنی یا خرج فوری زندگی
    بخدا داداش 7 ساله من یه ماهه داره فوتبال می بینه اونسریم سر بازی هفته پیش نویر رید هی میگه داداش این دروازه بانه کیه چقد ضعیفه . حالا بیا بهش توضیح بده طرف بهترین گلر تاریخه(((:
    احتمالا آدم هیچوقت قرار نیست حس «یه جایی رو دارم اشتباه انجام‌ میدم» رو نداشته باشه. بحث فقط شدت و ضعف این احساسه. کسی که این حس رو نداره احتمالا یا مرده، یا از واقعیت جدا شده.
    انقدر گفتین سمپادیا بس، سمپادیا بس شد.
    پوری دیدی چت مت چقدر بازارش کساد شده از وقتی من و تو نیستیم؟
    توی تاپیک نظرات کم طرفدار وقتی طرفدار نداشته باشه دیسلایک میدن ولی تو اخر جمله ات گفتی نظر کم طرفداره و کسی ک با این جمله ات موافق باشه لایک میده😭یعنی ب جای لایک دیسلایک
    جواد خیابانی شدم
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا